Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2013 12:58 - ГОРЧИВО за първата гей сватба у нас между Бойко Борисов и Яне Янев (видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3043 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 31.05.2013 13:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Ах, лятото, сезонът на любовта, но той донесе лоши новини за всички, дето си мечтаят за ерген номер едно на царството ни.

Ето, само вторият ден е от управлението на комунистите и упадъка на цивилизацията започна! Защото Народното събрание, върху което греят огромна червена петолъчка и фес, под натиска на колегата социалист от Франция Hollande узакони гей-браковете и у нас. 

Първи бившата любима на Трактора и негова гроздоносачка Яне Янев, и Чаровният Принц от Банкя се възползваха 
от възможността да излязат на светло, като, цитирам ББ "манаф и пидал".  

Церемонията се е състояла в парламента и след страсната си целувка щастливите младоженци обявиха кръстоносен поход срещу ДПС, завладели свещения град Банкя София с три мандата. Похвалните им намерения да спрат "потурчването" на столицата бяха посрещната с възторжени викове от наци(онали)стите от Атака.

 На бас, че Мишо Урната е знаел, че ДПС така ще ни метнат и унижат, но никой журналист не се сети да го пита как ще стане новото преразпределение на мандатите.
 

Разбира се, двамата политици нито са се оженили, нито пък са узаконили  гей браковете. Е, понеже в ГЕРБ всичко е "неформално", може 
влюбните птички "неформално" да са се взели. Всъщност, откритата любов между Баце и Янето е най-силният довод за узаконяването на гей браковете, нали?  novjivot.info



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9809599
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094