Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2013 21:21 - #ДАНСwitme, 13 ден: да се говори за бедните е толкова отвратително! (въпреки, че е християнско;видео)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4506 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 29.06.2013 22:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Златките* атакуват

Представям ви
Унищожителката на всички пенсионери в мъглявината "Старчески дом" и лорд на ситите Мария Стоянова от СЕМ, в днешното "Лице в лице"  по перпетум мобилето за турски сериали БТВ (поздравления за последния хит  "Великата Юнска Революция"):
 
Да се говори за
за гладните и босите е толкова остаряло, толкова соц
.

Затова спрете да цапате блестящият фасон на #ДАНСwitme с мръсните си емпатични приказки за гладните и босите. Какви сме ние,  най-бедна в ЕС Българийо, че да говорим за бедните? Исус Христос ли сме, че да сме загрижени за повече от половината ни сънародници живеещи под прага на беднсотта според ЕС? Не, разбира се, ний сме от
Футурама, 3000-та година

Между другото, ако Исус се телепортита на Орлов мост ще бъде усмъртен от бранд мениджърите на протеста, заради неспазване на корпоративната дисциплина относно: облеклото, цвета на кожата, че не се гнуси от бедните и заради оня соц номер с двете риби.
Тука има фейс контрол все пак. Окей, забравете последното за рибите, но се обадете на Монсанто.

Циничните думи на безчувствената Мария Стоянова изобщо не вкамениха гостите и водещите на "Лице в лице", че те да не обелят нито дума в защита на гладните и босите. Не, тези безчувствени  примадони в парфюмирания палат на БТВ са си такива- твърде заети да се вглеждат в младежките си и 
интелигентни пъпове, че да се загрижат за народа на най-бедната страна в ЕС-техния собствен народ. Между другото на пъповете им пише "гражданското общество не се занимава с проблемите на бедните".
                                         
imageНикакви community organizers с протрити обувки в милата ми родина. Не, благодаря Обама. Искам като българския клонинг на Сара Пейлин- надменната Цецка Ризова да повтарям "млади и интелигентни" и да ми плащат за това. Даже и по лев за всяко  "млади" и "интелигентни", мизантропката Ризова сигурно вече е станала милионер.  


А помните ли как на Димитър Цонев му крещяха в слушалката:Митко, ти луд ли си да питаш това? Е, сега на водещите вече няма нужда да им се обяснява кое е правилно да се говори, те засвидетелстват почитта си към задкулисието доброволно.

 *Златките изказват искрена благодарности на БТВ. Заради БТВ да си млад и красив вече не е престъпление, а Златка вече не е мръсна дума.




Тагове:   bTV,   бТВ,   ДАНСwitme,


Гласувай:
12



1. анонимен - "Да се говори за за гладните и ...
26.06.2013 21:52
"Да се говори за за гладните и босите е толкова остаряло, толкова соц."
Това лайнце го цвъкна членка на СЕМ, която се държа кото идиотка.
цитирай
2. tit - БРАВО!!!
26.06.2013 21:52
Браво!Браво!

Не знам дали са провокатори или са тъпи по рождение?!
Но по-голямо разделение до сега не е имало...

Как беше - "...единият е излишен!":)

И тия хора вярват, че имат бъдеще?
Имат... С Монсанто
цитирай
3. theeconomist - Тази е проста пичка, добрала се
27.06.2013 12:30
до поста си в СЕМ с ентусиазираната си ................!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782292
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094