Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 13:34 - Liveblogging актуализацията на бюджета Дянков, #ДАНСwithme, #медийната #истерия #и #цирк, хаштаг, хаштаг
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3277 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 17.08.2013 20:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Добре дошли на най-важното и противно* събитие във Вселената- актуализацията на проваления "Бюджет Дянков 2013", защото Мистър Бийн му наложи вето,бидейки добре дресиран пудел. БТВ разбира се усети мириса на парите и реши да кешира, връщайки за извънредно студио  конферансието на протестния пърформанс Виктор Цолова от  концлагер, където, според любителите на конспирациите бяха хвърлени след уволнението си в началото на август. 

9:32-След медийната истерия, че #дансwithme ще докара апокалипсис пред парламента, положението е:

image 

Изглежда след два месеца протестна треска, протестърите са с треска и масовите сцени с пълни площади се отлагат...Освен ако провинцията не реши да помогне.

 9:40-Автобуси с орди подкрепящи Орешарски бедни провинциалисти атакуват Шопленд, показва Нова ТВ. Богатите, умни и красиви софиянци напълниха гащите от страх, че тълпи със знамена вилнеят на жълтите павета. Но пък БТВ макар и да не показа автобусите, беше много по-куул, смесвайки презрение с истерия. Което е странно, защото когато герберастите ходеха на "предизборни срещи" във фабрики и се "срещаха" с работниците, това беше ОК за БТВ, но сега когато хората идват в София да се видят с депутатите си не е ОК.

9:46-Някакъв неолиберален настоящ псевдоикономист (и бивш журналист) по БНТ развива идеята, че няма разлика между частен и държавен дълг. Което всъщност е вярно, щото комуниста Обама приватизира частния дълг на Дженерал Мотърс и фалиралите банки от Уол Стрийт и го продаде на китайската мафия.

 9:50-Ексклузивно!!!
от афера: прецидента Частичналиев се скрие в луксозната си вила в Гърция и от там ще наблюдава масовите ексцесии (или в някоя ирландска кошара?). Но какво да се прави, такъв е пътят на  истинските будисти. Който иска да се запознае с мотивите за ветото да погледне на сайта на президентството, нали самият Чехналиев го каза на пресконференцията и то неведнъж, а ЧЕТИРИ ПЪТИ. Той и затова недойде, щото не е назубрил мотивите, написани му от Зомбирано Общество.

9:55-БТВ на амбразурата пита : изплаща ли ви се един милиард, Йордан Цонев : ще връщаме заема на Дянков.  

10:00-Ваканцуването на горещото слънце изглежда е изпържило някои неврони на Анна Цолова, защото за нея на контрапротеста са "хора колкото за два автобуса" :
image

10.03-Кворум има, 187 депутати са регистрирани. 

10.12-БТВ: Йордан Цонев чете в парламента на фона на сблъсъци с полицията. Звукът  от парламента беше спрян и заменен със скандиранията "червени боклуци", които са музика за всички псевдодемократични уши. 

 10.17-Цолов се опитва да ни уплаши, че над 60 автобуса с турски башибозук са паркирани...айде, автобусите вече са над 70 дойдоха и циганските катуни. Браво, отначало се пита да омаловажи броя на контрапротестърите с два автобуса хора, но после се усети и започна да страхува софиянци. Щом автобусите са 70, това прави близо 3000 човека. Което е 10 пъти повече от протестърите. Слава Богу, че в БТВ не могат да смятат, за да направят сметката. (допълнение: според Труд контрапротестиращите са били над 4000.)

10.20-ПРОВОКАЦИЯ, ПРОВОКАЦИЯ е да протестираш против бюджета на Малката Пица. Провокация е и че депутатите са повече от протестиращите:image

10.25-БТВ и Нова тв предават протеста и контрапротеста, и разговори с гости, анализатори и прочие умни глави, а БНТ предава от парламента по задължение, което си е репресия от управляващите, защото не могат да предават настъпващия крй на света навън.

10.38-Почти плачеща протестърка крещи расистки по БТВ: депутатите да излязат отвън и да ни подкрепят, а вътре да останат  само ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ. Попитана как се казва и какво работи, първо отказа да отговори, после си каза само малкото име. 

10.42- Виктор Цолова си скубят косите и искат да знаят кой насажда разделение. Може би не са гледали
собствената си скапана телевизия. Велислава Дърева: всеки който каже "червени боклуци" се смята за кристално десен. БА! Не е вярно, трябва и да си против Южен Поток.

10.50-От парламента: в Ямболска област има 34 държавни структури и ГЕРБ смениха 34 от шефовете им, като дойодаха на власт.

10.51-Бюруджиева се скара на Менда Стоянова: вие подкрепихте съсипващия бюджет на Дянков, Малката Пица го изгонихтен заради "фискаланта стабилност" и вопюища некадърност, а сега какво искате и защо защитавате чудовищното му отроче-бюджет2013? 

10.55-Боговете и Буда сигурно са полудели. Бойко Борисов:
Това, което се случва, мога да го сравня само с Египет. Ами да, управлява ни Мюсюлманско-комунистическото Братство. На оружие, братя протестъри, захвърлете слънцезащитните кремове и елате, да помогнете, че Бате Бойко е под обсада от идващите на талази ислямски пълчища. 

11.00 -Въпрос към соросоида Красен Станчев: наистина ли дългите текстове обясняват какво става. Е, не, но ни плащат на метър разтегнат лукум.

 11.05-Корнелия Нинова: Герберастите не са събрали 70% от ДДС, как да няма актуализация. Защо парите от въглеродните емисии не отиват за социални дейности ли? Защото е незаконно. Мотивите на Частичналиев на са конюнктурни, ама друг път, мотивите му са да пречи на България.

Родопи24:Над 600 човека от Кърджалийско подкрепиха кабинета „Орешарски“ в столицата:

 image

11.17-В очакване да изтече времето на партиите да говорят -политолога Димитър Аврамов по БТВ: Плевнелеив сбърка като не дойде в парламента да защити мотивите си. Когато революцията победи и тинктанковете смачкат властта и всички предатели, ти ще си един от първите, обещаваме!!!

11.30- В очакване да изтече времето на партиите да говорят-кога ще сложат таймер като на мачовете за оставащото време? Алоу, Института за публична среда и дъра-бъра, дека са ви проучванията, проектите по въпроса. Бившия социален министър Тотю беше засрамен, че преди е подкрепил антисоциалния бюджет на Дянков, а сега му е дошъл акъла.

11.40-Станишев срещу наивната калинка Плевнелиев, вярваща в бюджета Дянков: той е  последният мохикан, искащ да се запази бюджетът на Малката Пица. И е възглавничка, топлеща мястото на Баце в президентството. Станишев завижда или не разбира каква чест е това. После спомена И.Ф. И, тефтерчето и как ГЕРБ изхвърли Дянков.После в мина на: не вярвам Плевнелиев да не знае туйти-онуйти, а не мога да го каже, защото значи да го обвиня в некомпетентност. 

11.55-Бойко Борисов взе думата за отоговор на Станишев и започна да се кара на Орешарски, че заема бил върнат. Това е вярно, но частично, върнат е от ЕС във фискалния резерв, но не и на кредиторите. Времето му изтече, но той не е свикнал да говори, без да спомене магистралите, при което му изключиха микрофона. Репресия, репресия!!!

12.00-Станишев "не приема акъл" от тикви, съсипали държавните финанси и вземали всяка година по 2 милиарда лева заем, и откраданл милиарди от бюджета наЗдравната каса. Баце поиска да се обясни, щото за него законите не важат, но не му позволиха, моля ви се, чувствам се като в концлагер в Сибир от тези комунистически репресии срещу невинни диктатори.

12.06-Гербаджия иска ОСТАФКАТА на Мая Манолова, защото е нарушила Конституцията, отказвайки думата на Бойко (член 1. Да бъде Волята Му).

 12.10- Лидерът на  Мюсюлманските братя  Лютви Местан дава интервю по БТВ: не сме обидили никой от протестиращите, а Чехналиев защо подкрепя "симпатичните" протестиращи и скандиранията им ТУРЦИТЕ ВЪН? Освен това въпросът за автобусите е двоен стандарт. Естевено, че не е, като си направите метро, движещо се с 1000 км/ч  тогава идвайте от Къджали до София.

 12.13-Разтапяща сърцето сцена: другарите Сатанишев и Миков срещат контрапротестиращи, също като в Египет. БТВ защо предават, това е  нарушение на Конституцията.

12.32- Бойко: Станишев е под чехъла на човека, който реално управлява БСП - Моника Йосифова.  Ама не, как може, нали беше под чехъла Пеевски, Доган, Р.Овч? Всеки би искал да е под чехъла на Моника.

12.40-Цветан Цветанов пак цъфна: Нека не правим изказвания, които провокират провокация.

 12.45-Аман! Няма край. Аман! Сорос да ни дари няколко милиарда и да се свърши.
   
12.56-Лютви Местан сякаш ми чете туитъра: целта на Частичналиев е да каже след минаването на актуализацията "ето, и Атака е в коалицията". А Плевнелиев две години ръкопляскаше на речите на Сидеров, щото му беше любовница ( ВС на РП).

 13.10-На БТВ им писна да предават безкрайните глупости от парламента и решиха да минат към Новините.

13.16-Йордан Цонев: ветото на Чехналиев е истинското задкулисие.

13.19-Неизвестен депутат от Атака: Сега геберастите критикуват собствения си бюджет, приет миналата година без забележки от президента, който сега обърна палачинката.

 13.23- Михов от ГЕРБ се кара и иска думата, но не му я дават, партията му нямала време, другите парти имат по минутка. Оооо, сега пък Норешарски взе думата. Ако до две минути не седне-ОСТАФКА.

13.27-Другарят МИков призова депутатите да заемат местата си за да гласуват.

13.29-Хюстън имаме проблем- Бойко не може да гласува.
13.30- 223 ГЛАСУВАЛИ, ЗА-129, ПРОТИВ-94. Край.

13.31-Ама неее, оня меринджей Мерджанов предложи прегласуване. 223 ГЛАСУВАЛИ, ЗА-130, ПРОТИВ-93. Край. 

13.33-Бойко: ако бяхте казали че искате да изтеглите заем за да се подпре фискалния резерв щяхте да получите 93 гласа повече. Сливи ли имаше досега ФОСТАТА?

*На 38° и диета от терафлу всичко е гадно.




Гласувай:
7



1. mt46 - Поздрав!
16.08.2013 13:47
Добър репортаж!... :)
цитирай
2. chara - СмЕх!
16.08.2013 15:46
Бравос за текста!
цитирай
3. elinora - :)
16.08.2013 17:24
Браво!
цитирай
4. ssstto - Радвам се,
16.08.2013 17:50
че ви е харесало
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806433
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094