Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2013 16:25 - След среща с Бог, Бойко Борисов сигурен не само, че ще има предсрочни избори, но и че ще са скоро. Ако не вярвате има СРС.
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2396 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 23.08.2013 21:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Категория: Срещи на най-виско равнище

Бойко Борисов, п
ритежаващ най-богатия гардероб от тениски в света (купен от Чарли и Алън Харпърови) има специална връзка с Бог и разрешение от Него да му вика Началника. Така му викал и в неделя, когато двамата открили параклиса в балчишкото село Църква. След това той (ББ) се отдаде на  светите тайнства, недостъпни за нас простосмъртните, включващи тормоз на Господ с въпроси, както Виктор Николаев Орешарски.

 И след като излязъл, Бате Бойко, по-надут от всякога от самодоволство казал:
изборите ще бъдат предсрочни и то скоро, може би дори и до края на годината. Тъй рекла новоизлюпената врачка, доволно размахвайки скрижалите (СРС), в които   всезнаещият Бог най-подробно му разкрил истината и бъдещето, с колко процента ще бие   ГЕРБ, и къде е нужно да се пласират фалшивите бюлетини:

image 

А свитъкът завършвал така: Изяж се от яд Мира Радева. Сериозно, като между богове, Буда, нито дума на Радева за процентите на изборите, иначе- кръвното.

Запечатал за поколенията паментното събитие: Дарик.
Допълнение:очакваме вестник Галерия, специализирал се в публикуването на СРС-та от разговори на Бойко да пусне и свитъка с Божиите слова.


Тагове:   Бойко Борисов,   избори,   ГЕРБ,


Гласувай:
11



1. tit - ха, ха!:)))
21.08.2013 20:44
Тоя, ако продължава да прави циркове в центъра на София на следващите редовно парламентарно избори нямат да мине 4% бариера!:)
Двайсехиляди не стигат за депутат
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810161
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094