Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2013 12:16 - Терминаторите от "Орешарски марш"
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1955 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 11.09.2013 05:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 
На 04.08 БТВ  показа  как протестният "Орешарски марш" пристига победоносно в Ихтиман с развяти знамена, а нищо чудно и с псевдодемократичния химн "Червени боклуци" на уста. И ако се вярва на безкритичните кадри от БТВ героите са тръгнали от София само с една вълшебна раница и с нея след два дни са изминали 50 километра до Ихтиман. Но не само това- ьТВ се опита да ни убеди, че тримата (без жената с късите панталони) са твърдо решени да изминават по 35 километра на ден  в 40 градусова адска жега на Южна България  само с  жълтата раничка и така ПЕШ до Варна/Евксиноград в името на мнимокрацията. Браво терминатори, #ДАНСwithme се гордее с вашата жертвоготовност и неистова жажда да се показвате по телевизията.  При средна скорост на пешеходец от 5 километра и температури, достигащи над 35 градуса в равнината постижението им наистина е терминаторско.

Може би жълтата раничка наистина е вълшебна и им е подарена от президента Малкия Мук. Или им е подарил от неговите бързоходни чехли. По-вярвам в тази приказка, отколкото, че това е рекламна акция с транспорт, защото от тази лъжа псевдодемократични ми мозък би се самоубил. 

 Преди пристигането в Евксиноград медиите ни надуха главите как протестърите щели да ЩУРМУВАТ лятната правителствена резиденция с ваканцуващите там политици по земя, въздух и вода. И разбира се щурмът на Евксиноград от щурмуваците # ДАНСwithme се състоя:

image



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810896
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094