Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 20:34 - Бойко: хапех си ръката, докато Шамари и Дудуци протестираха пред дома ми (аудио бойковизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3470 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 11.09.2013 08:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ах, ушите ми кървят! Но пък царят на уличното красноречие-Бойко Борисов, се върна на трона си, когато в събота в медиите изтече поредната му страхотна простотия, приличаща на нещо лигаво извадено от канавката (все пак-говорим за улично красноречие). Така в България геният на Бай ви Ганя замества/прави политиката с непростойно поведение, подхвърляйки обиди, прякори, епитети, закани, лъжи . 

Предполагаме, че Бойко Борисов си е хапел ръката за да я спре, защото тя искала да отиде да обърне с хастара навън Дудуците, на които преди това свиреше всяка седмица в БТВ. Може би не сте чули телевизиите да споменават този бойковизъм, понеже са загрижени за нежните ви демократични ушенца. Но ние не сме, така че пригответе се за най-лошото...или пък изслушайте двете минути и се почувствайте доволни и честити.

Как е в чужбината ли? Миналия ден британският премиер
се скара на свой депутат, обидил Путин в Туитър и му напомни, че добрите обноски са от първостепенна важност. Записът е от среща на младежката организация във Варна.




Гласувай:
10



1. freeoldmen - Такааа, знаеме, че човеко от Банкя
08.09.2013 20:58
е печен, запознат с новите шмекерии като Фейсбукът и Туитърът. Как не се сети да направи едно клипче с тез работи, дека ни ги разправя. Щеше да е поучително за мнозина, ама ей на, не се сетил. Не се сетили и мозъците около него, а знаем, че си падат по записи.
Чуден свят!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782677
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094