Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 11:07 - Сцени от откриването на политическия сезон
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2360 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.09.2013 05:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В сряда беше първото заседание след ваканцуването на най-социално отговорният  парламент, направил най-много да ни социализацира с политиката-тв предавания, Фейсбук, протести, контрапротести, мани-мани.  Никога няма да познаете каква е била първата работа на депутатите-гласуване на декларация в подкрепа борбата да остане олимпийски спорт, вероятно прочетена от Бойко Борисов по трико. После Кольо Терориста подаде сигнала за за бомба в Народното събрание, за да покани депутатите на площада за един harlem shake.   

 А там отвън политическият сезон се откри с народни танци и състезания по дърпане на синджир:

 image

В тях се включиха и алчни пенсионери, тръгнали към Кауфланд за евтини банички, но спонтанно се хванали за веригата, щото им казали, че имало евтини ограждения.


Всъщност това беше щурм на щурмуваците от протеста, опитващи се да спасят своя Тъмния Лорд  Дарт Бойко, пленен от злите комунета.

image

 

Нашият любим Тъмен (на тен) Господар  официално обязди протеста  и  биде коронясан от "Евронюз" за негов лидер, като Протестната Мрежа неформално му връчи короната предишния ден, когато 15 човека от  отишли в централата на ГЕРБ и поискали няколко автобуса протестъри, a Баце им обещал, да не се показва, хаха. Така протеста беше приватизиран от ГЕРБ, за един долар и безброй розови обещания    image 


Но най-важните проблеми в сряда бяха:
  1.Автобусите, автобусите, автобусите в София и дошлите с тях протестиращи и контрапротестиращи. Вманичаването на телевизиите на тема "как дойдохте до София?" и враждебното им отношение към провинциалистите от автобусите ми дойде твърде много. Сякаш хората, независимо от коя партия са, трябва да си протестират на село?! И С КАКВО ДА ДОЙДАТ ДО СОФИЯ, С ХЕЛИКОПТЕРИ КУГЪР ЛИ?
 2.Не стига това, ами провинциалистите си носят и храна и вода в автобусите, с  отблъскваща агресивност подчертаваха анорексични журналситки, вероятно защото за тях храната е оръжие за масово унищожение. 

Ето как медиите реагираха на нахлуващите провинциалсти, скъсали София от протести:
 image


На последно място, за радост на некои протестъри и медии  на протеста имаше един истински задник.

image



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781807
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094