Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 21:51 - Бойко Борисов съвсем откачи, подиграва се на Стойнев, че заеква (видео боковизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3536 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 05.09.2014 05:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Конграчулейшънс, смятайте Избори 2014 за открити, с бойковизъма на годината, само се дръжте да не повърнете!

Ако сте се чудили докъде може да стигне простотията на отличника на Банкянската школа по троло- литика, не се чудете повече. А също и какво ще бъде записано със златни букви в хрониките им.

Докато вчера бившия икономически министър от БСП беше за интервю в предаването "Още от деня" по БНТ внезапно, или по-точно както си му е редът, включване по телефона поска и естествено получи наш Боко. Който освен че звучеше истерично се държа по-грубо и по-просташки от обикновено и грозно нападна Стойнев защото заеквал, а и му се подигра имитирайки го. 

В нормалните държави подобно инфантилно и грубиянско (и ненормално*) поведение минава за психически тормоз и такива обиди не би трябвало да се позволяват, особено по телевизията, и особено пък от минал/бъдещ премиер. Не така обаче мислят в БНТ и самият водещ Димитър Цонев, който вчера мълча, а днес вместо извинение сервира  абсурдно оправдание (и то защото имало гневен отзвук) за поднесените ни от тях словесни диарии, че не било тяхна работа да съдят кое е морално и кое не. Сериозно?! Значи ако Бойко Борисов започне да се подиграва в ефир на децата на Цонев и шефовете на БНТ водещият ще си мълчи?

Поредното зашеметяващо изпълнение на журналистически любимец номер едно обаче не получи широк медиен отзвук. Някои сайтове го отразиха пък едва след, а и заради предизвиканите негативни реакции. Медиите на умните и красивите (а и самите те), борците за Морал и Прозрачност, като Дневникът на един олигарх и протестър и телевизиите мълчат като бити г*зове и всъщност прикриват Бойко Борисов. В мириканския интернет биха ги нарекли медийни курви на Баце. 

Днес ББ опита да спретне нещо като извинение, в което преобладаваше оправданието на самозабравил се и безчувствен силно казано човек. Който може пак да ни управлява, защото хората ще гласуват за него за да го видят как се подиграва и на чуждите политици.

 *Може би БНТ толерира Бойко Борисов защото го смятат за човек с психически отклонения, все пак и лудите са хора, нали?



Гласувай:
6



1. tit - ББ се държи както обикновено,
05.09.2014 03:08
не разбирам защо чак сега се апелира за мерки... Все пак, по добре късно, отколкото никога - октомври наближава, а след това ще има много въпроси.
Не само към лицето Борисов!;):))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782177
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094