Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 11:56 - Близашки започна начисто и гладко
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2274 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 06.09.2014 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Началото на мандата на най-доброто служебно правителство на Плевнелиев започна гладко и се плъзна леко в обществото като по идеално депилирани части на мутреса. 

Това се случи най-вече заради липсата на журналисти, които да галят  срещу косъма Близалков и службашите му.

Разбира се беше и август и говорящите глави от телевизиите масово хукнаха да си пекат задниците в Гърция. Заедно с тях обаче в отпуска излезнаха и предаванията им. 

Нямаше "Панорама", "Всяка неделя" (на която не продължиха договора), "На светло" с Кулезич, "На няколко очи повече" с леля Цецка Ризова се погърчи една седмица с някаква заместничка. А  устатия Милен Цветков беше ухапан от вампири и предаването му се премести в 12 без 15. През нощта! Очевидно искат да го откажат. Беновска също внезапно замлъкна, сякаш беше назначена за министър по тишината. Сашо Диков го сложиха на ските. Петър Волгин и той се загуби и няма следа от него.

Така без никакви критики и обществен отпор (така ли му се казва?) правителството на протеста получи страхотен подарък, като по учебник от Северна Корея, и се захвана да върши точно това срещу което се бяха уж борили една година, като още през първите няколко дни сътвориха няколко страхотни гафа, разкривайки грозното си лицемерие скрито под няколко маски на НПО.

Но нямаше кой да обсъжда действията на Близалков, защото на най-опасните езици медиините мутреси на ГЕРБ бяха дали команда свободно, сякаш назначаването на служебно правителство е нещо обикновено. 



Гласувай:
7



1. анонимен - Мартине, толкова не съм се смял о...
06.09.2014 12:08
Мартине, толкова не съм се смял отдавна. Мерси! Прекрасно чувство за хумор имаш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806091
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094