Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2014 16:37 - Пропадна обещанието на министър за здрави диги, Марица ще бъде наказана
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2291 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 07.09.2014 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Внимание, природата започна подривни действия срещу най-правогерберското правителство, което обаче няма да се уплаши и ще отговори с още пресконференции на сухо, а и защото е пристрастено да ползва природните бедствия за бесен пиар. 

Вчера ни връхлетя медийно цунами от новини за геройските подвизи    пресконференции на Йордан Бакалов заемащ поста служебен вътрешният министър, главен инспектиращ хидроинжинер и турист номер едно, който не се отказва да пътива дори и в най-големия порой.

На връщане от Бургас Бакалов инспектирал дигите на Марица край Димитровград и издекламирал успокоителни опорни точки, че според него те били здрави и можели да посрещнат голямата вълна. Днес обаче успокоенията му се срутиха, е, срутиха се като, а и заедно с  дигата на Марица край село Райново, Димитровградско.

Марица без съмнение е комунистическа река, щом смее така вероломно да подкопава доверието в нашия смел и мултиекспертен министър. Но спокойно, на полицията и беше разпоредено да удари на Марица сто тояги за наказание, че е изложила министъра. О, важно уточнение, всеки полицай трбявало да бичува реката по сто пъти.

Дали медиите ще скъсат Йордан Бакалов от въпроси и подигравки заради скъсаната дига? Е, те вече са свикнали с обещанията на службашите и знаят колко струват - колкото дигите на Райново.

Бгнес: Скъса се дига на река Марица край димитровградското село Райново.

Последно сензационно развитие - Бойко Борисов тръгнал от София към Димиторвградско да запуши лично скъсаната дига. Е, не собственоръчно, а собственозаднически, щял да се надупи като Мюнхаузен и готово.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806809
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094