Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 17:51 - Естествено, че ремонтираха улицата, където е вилата на премиера Близнашки в село Врачеш за сметка на други улици
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2099 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.09.2014 19:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Някои намазват. С асфалт.

Наближат ли избори със сигурност може да очаквате улиците да започнат да се асфалтират. Още повече ако на нея жевее виден политик, или неговите близки.

Както се случило миналата седмица в село Врачеш, община Ботевград, и улица "Плиска", на която се намира къщата на майката според БТВ виалта на премеира Близалков.  Улица "Плиска" не фигурирала в плана на общината за финансиране на капиталовите разходи през тази година, но въпреки това преди няколко дни започнало газифицирането??? и и ремонта, и вече е асфалтирана. В същото време други улици в селото не са асфалтирани от години, въпреки че за тях са били предвидени средства.

 Не е ясно дали някой местен дупедавец се натяга да прави свирки на властта или е дошла депеша от Софето да се нарушават законите. Но и никой не пита КОЙ разпореди, КОЙ е виновен и ще има ли наказани, медиите мълчат като пукали. Същите медии, които си деряха гърлата за Прозрачност и Морал. Е, сега всички са станали като медиите на Пеевски.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805747
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094