Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 23:51 - Медиите скриха днешния протест срещу кабинета "Шисташки"
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3294 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 09.09.2014 00:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една година БокоТВ, Новабоковизия и БоковатаНационална телевизия всяка вечер, а понякога и сутрин, ни натрапваха пърформансите и протестите срещу кабинета Орешарски на умните и красивите, на Хората, и като прочутото лайно го обвиваха в демократичен целофан за да го натъпчат в гърлата на зрителите.

Но днес, когато пред Министерския съвет започна протест срещу дошлите на власт протестъри, какво правеха телевизиите? Нищо. Е, всъщност не нищо, Цветанка Ризова по БТВ правеше даваше мазно интервю на премиера Близалков, а другите слагаха наколенките да плонжират. 

Точно заради подобно обслужващо поведение на Запад имат израз медийни курви. Като такива телевизиите ни скриха протеста на недоволните от безобразните действията на служебния кабинет, протест против кабинет, прехвърлящ един милион лева за командировки на  президента, който го е назначил, протест против лобистите на шистовия газ от неправителствената организация "Кабинет Шисташки", протест против вдигането на цените на тока.

  Може би този протест не е достатъчно демократичен? Естествено, че не е, как да бъде, като най-големите демократи са в Министерския съвет. Може би хората не са достатъчно умни и красиви? Естествено, че не, нали не са минали кастинг при Заю Цицин, (а може би и Пискова), а и не са ходили защото знаят, че щяха да се провалят още на първия въпрос: имате ли проблем да си плащате тока? О, вярно не са имали задължителните вувузели. Всеки знае, че липсата на вувузели прави един протест нелегитимен.

Така тиквоориентирано се държаха телевизиите и при началото на февруарските протести през 2013, следвайки заповедите, че ако не ги отразяват ще утихнат. Така ден преди големите протести в София когато Цветан Цветанов отиде в Свиленград целия град излезе на протест (там имаше повече хора от всеки #дансwithme, но щом не са го давали по телевизора, значи не се е случило).

 И всичко това на фона на претенциите на телевизиите ни, че са най-обективните. Не, исках да кажа на фона на първото ни място в ЕС по НЕобективни медии. Нашите са си го харесали.

bgnes
: Протестиращи: "Не" на кабинета "Шисташки"
glasove :Медиите не отразиха митинга "Не" на кабинета "Шисташки"



Гласувай:
6



1. getmans1 - Може би хората не са достатъчно умни и красиви? Естествено, че не, нали не са минали кастинг при Зай Цицин, (а може би и Пискова), а не са ходили защото знаят,
09.09.2014 00:19
Браво, Маашаала и Ашколсун :)))
Велислава ще те похвали, ама едва ли щА попита как си плащаш тока и А кажи как аджеба го усити ти намалението Орешарско на тока!?

Облекчи ли ти бюджета, баничката стана ли 5-10 стинки по-евтина, одили в Гърция за 100 лв. ил в Обзор, АААААААААА ????????????????????

А, отговори ми с ..... ИРОНИЯ, а де, а де ама нада ли?!
цитирай
2. ssstto - Щях
09.09.2014 07:00
ако така можех да ти помогна. За съжаление нищо не може.
цитирай
3. getmans1 - Нямам нужда от помощ и ...
09.09.2014 08:36
ssstto написа:
ако така можех да ти помогна. За съжаление нищо не може.


... по стечение на обстоятелствата /такова е професионалното ми образование/ знам много добре за какво става въпрос и как се добива нефт и газ.
Върл противник съм на фракинга защото е противопоказен за гъстонаселени райони и плодородни земи /удачен е може би само за обширни пустинни области/.

Протеста би бил справедлив и би имало полза от него ако не беше политически а писанието ти в този вид показва колко ти пука за шистите, въглищата и водата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781797
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094