Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2014 12:27 - Коледните чудеса на Боко Велики
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2115 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 29.12.2014 15:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Естествено, че по Коледа стават чудеса и ествено, че са сътворени лично от Банкянския Чудотоворец Бойко Борисов. А който не вярва, че е така ще бъде арестуван и обвинен в безбожие и ерес. 

Като заваляха едни ми ти Коледни чудеса, от шести декември та до след рождения ти ден, ах, Исусе. Между другото - Честити рожден ден, Исусе, ти като царска особа имаш право да си избираш кога да празнуваме рождения ти ден, и добре си се спрял на датата на езическия празник, отбелязващ  зимното слънцестоене, а в наши дни съвпадащ с шопинг истерията.

image

Откак започна втория си мандат на Баце гачи му пресъхна красноречието, но ритането на топка  изглежда изкарва най-доброто от него.Така след коледен турнир в Царско село той даде поредното си епохално интервю за да обясни, че е подхванал Коледните чудеса тази година по-отрано: От 6 декември до последния работен ден изплатихме 3,17 милиарда лева по КТБ. Последните десетина дни направихме много важни неща - дадохме коледни надбавки, пуснахме еврофондовете, разплатихме по общините. Дадохме 12 млн. за залата в Пловдив. Дадохме 10 млн. за залата във Варна

Това не са нормални неща, нали? Следователно са чудеса, нали? Забрави да спомене, че си е отпуснал и един милион за тротоари в Банкя, щото е скромен. 

И защото се е преработил от творене на чудеса имаше право да разпусне с малко ритане на топка. Но дори и отпочивайки си натвори няколко малки чудеса. Агенция ПЛИЦ аха да се задави от радостно ликуване колко голяма е Силата му: Бойко Борисов разгроми с 6:1 ЦСКА и спечели коледния турнир в "Царско село". Може би не по най-спортменския начин:

 image 

От мачлето на Баце произлязоха не една и две новини (още едно чудо). Което идва да покаже, че ако Орешарски вместо тенис на маса играеше футбол можеше още да управлява.

Но това не е всичко -  Баце ще ни вдигне тока, но неусетно, от април или юли. Така мачът между Зелените вампири и Българите продължава по сценарий.


Тагове:   Бойко Борисов,   ГЕРБ,   коледа,


Гласувай:
8



1. dedenze - Не само Боко е чудотворец, Росенчо не е за подценяване !
29.12.2014 12:58
Той воздава на бедните от даренията на хората ! Не го бива във футбола, но в глупостите и наивитета е пръв !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783034
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094