Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2015 13:03 - И с пола Плевню страхува Путин (фото)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2410 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 23.01.2015 12:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageВчера, застанал на висок Колорадски връх, нашият потресаващо комичен президент и лична мутреса на Баце и Пентагона даде пресконференция по случай три години вярна служба (на #КОЙ е друг въпрос). Да разгледаме под лупа,  като Истински детективи, юбилейното изпълнение на перлата в короната на Боко, Обама, а защо не и на Шарли Ебдо: 

 Първо - пресконференцията му беше ден след годишното обръщение на Обама в Конгреса. Това съвпадение беше проспано от имитиращите журналистика медии, чието мото е Же Суи карикатура for ever.  И добре, че беше проспано, защото сравнението между ценностите, в чиято защита се изказа Обама и Роско щеше да е потресаващо.

 Същото мото има и тази наша блестяща жива пародия на демокрацията, който за разлика от американския президент избягва да говори за социалното неравенство. Обама и миналата година говори, и тази също, подчертавайки, че
от възстановяването на икономиката най-много са облагоделстват най-богатият 1%(или #КОЙ? Как КОЙ, Прокопиев, неговия пръв приятел и ментор). Друго нещо, пропуснато от имитиращите ни журналистика медии.
 
 Второ - надул пилешки гърди се отчете, че е станал ястреб и пее в хора на поддържащите нацистите в Украйна, защото с интервютата си пред чужди издания, в които остро критикува Русия, е спомогнал за изграждането на единната позиция на Европейския съюз по въпросите за Украйна.

 Да, злодеят Путин го страхуваме. Играем си на Патриотични игри, с интервюта. Сега остава да претендираме, че концлагерите от ВСВ в Украйна
не са освободени от руснаци, а от украинци
и че сред освободителите е имало и българи. Някои даже с плакати. Вервайте му, щото ще изкара и снимки.

По повод на евентуален втори мандат  сложеният в президентството олигарх и същевременно блестяща жива пародия на демокрацията каза, че засега не са му казали дали пак да се кандидатира. 

А медийната истерия  започнала след блестящата идея на Боко да се шегува за жена президент изглежда не е засегнала всичко ирландското у 
 жива карикатура на демокрацията Плевнелиев. Предложението всъщност изобщо не го изключва, той може да се кандидатира като Кончита Плевурстналиева. Даже вече си е направил предизборни плакати: РРРРРР, дайте ми още един мандат и Русия ке падне:

image

Роско поиска и повече пари за армията. Да се надяваме, че за да пази нашата граница, а не украинската.
Да се надяваме, че е научил, че армия е на България, не на войнолюбците в Пентагона.  

Сериозно, даже Маргарита Попова е два пъти повече мъж от него и му наби чемберите, опровергаваки го, че няма проблем армията да пази границата. A едно сравнение с Обама, щеше да е още по-унизително,



Гласувай:
9



1. 1997 - с пола Плевнелиев страхува Путин
22.01.2015 15:04
Ако надигнем полата какво ще видим? Кери-сте? Путин? А?
цитирай
2. vencivaleri1951 - Поздрави!
23.01.2015 12:50
Разсмя ми деня...
цитирай
3. bojinkata - Ако надигнем полата какво ще видим? ...
23.01.2015 12:51
1997 написа:
Ако надигнем полата какво ще видим? Кери-сте? Путин? А?

Как какво? - п...а!
цитирай
4. dedenze - Браво !
27.01.2015 11:59
Много срамен и странен президент !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9782201
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094