Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 22:51 - Пицко Дянков is back
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1430 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 06.02.2015 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Радвайте се гербери, момчето-магьосник-финансист-писател омагьосано да изглежда като Брад Пит (заклинанието действа, но само на неговите очи, за всички други той изглежда като задника на дявола) се завърна, иууубум:

image

 О, извинявам се, грешни снимки. Това са снимки от  му първото му пристигане, на борда на ГЕРБ2009 и последвалия катастрофален мандат на първото правителство Борисов. 

Любителят на затягането на  колани около врата на България Симеон Дянков отново е тук, носи се по медиите като мръсна пяна на върха на цунами за да рекламира книгата си, и прави интересни разкрития:

  -Важни решения са вземани на футболни игрища и плувни басейни
 от Бедствието Българско   (ББ ) и съветниците му известни личности.

 -Пред Нова телевизия той каза, че за да бъде избегната кризата е трябвало европейската икономика да бъде стимулирана още в началото, през 2009. Това наистина е странно изказване, понеже досега се смяташе, че подобни думи в устата на Дянков ще му подействат като чесън на вампир, вероятно защото винаги сме чували точно обратното.
 Тази гледна точка е като на ЕЦБ и ЕК, които в началото на кризата се подведоха по шарлатаните от Италия Алесина и Ардана, но после запяха друга песен - Стимули вместо Режи. Ако се чудите какво е имал тогава фостата Дянков, та е мълчал, вероятният отговор е Джиджи.

-Призна за медиините си изцепки и че е смятал, че ще го напъдят по-рано.
-Росен Плевнелиев е бил предложен за министър от бизнес организациите. Които са клубове по интереси на олигарсите и са в ръцете им, и се ръководят от олигарсите. Които са си назначили един от тях за министър. Който сам призна: аз от политика не разбирам и затова не смятам да ставам президент.

-"Белене", "Южен поток" и Бургас-Александруполис" не били нужни на България. А премиерът такова тръшкане му удари за АЕЦ-а и  "Южния поток" , само дето не се разрева, завалията.

Интересни разкрития дойдоха и от Бойко Борисов:
-Сигурно има някои интересни неща в книгата.  

-Дянков правел трикове и остявял министрите с впечатлението, че ще има пари, но после се оказвало, че няма. С една дума - шарлатанин. Един такъв сега е в Сърбия, сигурно и той ще се върне за представянето на книгата си. 

-Вежди Рашидов е искал да удуши Пицко. Ако го беше направил това щеше да бъде най-великият шедьовър в творчеството на Рашидов и напълно заслужено целия народ щеше да се прекланя пред него. И щяхме да знаем с какво да заменим  паметника 1300 години България пред НДК. 

 Всъщност единствения въпрос, който бих искал да чуя журналистите да зададат на Хер Флик, който все обещаваше да ни измъкне от кризата чрез финансова дисциплина е: защо книгата ви НЕ се нарича "Вечно грешащият пак дава акъл"? Не, грешка и "Защо на корицата на книгата ви няма малка постна пица"? Сериозно, не си купувайте нищо написано от Дянков, освен ако не сте интелектуален мазохист или идиот. По-добре си купете поредицата "Игра на тронове"/"Песен за огън лед", и там всички умират, но е по-интересно.


Тагове:   Симеон Дянков,


Гласувай:
3



1. injir - :) Колко постни пици изядохме за...
05.02.2015 00:37
:) Колко постни пици изядохме заради този финансист...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9807914
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094