Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2015 13:13 - Спокойно, няма мобилизация, няма чужди войски у нас, няма война, вие вече сте гевреци
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1929 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 09.02.2015 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Паникьосани, провоенните пропагандатори в медиите истерично отричат и се опитват да ни втълпят, че няма такова нещо като мобилизация.

 Макар всъщност да имало нещо подобно. Ама то било обикновен преглед на запаса. И било нещо  нормално. Затова спокойно.

 image

 Добре де...а колко нормално? Ъмчиии, нормално като за първи път от 1999-а година. В България на такива неща им викаме нормално, затова спокойно. И журналистиката ни е нормална, и е нормално да е държанка на властта и макар да няма причини за паника истерично да пищи за заплаха от Русия.

Нормално е и главнокомандващия Тапетналиев една година да ходи накокържен срещу Русия и да забрави думата мир, сякаш се мисли за президент на всички галактики. 

Ако ще мобилизираме някой, това ще са ромите, те все пак изгарят от желание да се бият, не са като Добри Божилов, който стана звезда с отказа си да участва във война, предателско хипи такова. 

И война изобщо няма. Макар същите журналисти да споменават, че сме във  "хибридна война" със Русия. Това значи, че някой лъже като разпран, ама спокойно не сме ние.

И чужди войски няма да има в България. Само американска войска, защото другите не искат да воюват с Русия.

И военни престъпления не се извършват, макар сенатор Джон Маккрейзи да съжалява, че Киев изпозлвал касетъчни бомби (които са забранени и изпозлването им е военно престъпление, е донякъде, щото в Ирак ги  позлвахме). Ама защото Америка не била доставила подходящите оръжия на Киев. 

 Спокойно война няма да има защото германците чрез  министъра им на отбраната фон дер Лайен (истинско име) се заканват изобщо да не пращат оръжия на Киев. Може би ги е страх, че ако  бандеровците се снабдят с оръжие ще стане като със Свободната сирийска армия, чийто бойци с нашето оръжие  се присъединиха към ИДИЛ? 

Ние ще се погрижим за Украйна, имаме план, просто отваряме пак Аушвиц и всички от Донбас марш към концлагерите. Спокойно вече сте гевреци, нямате никакви грижи...Само Путин да не вземе Оланд и Меркел за заложници. Бягай Hollande, бягай от Москва. Заспивайте и бълнувайте насън СЛАВА УКРАЙНА.


Тагове:   Украйна,   журналя,


Гласувай:
10



1. bgman13 - https://www. youtube. com/wat...
07.02.2015 16:07
https://www.youtube.com/watch?v=s_zmqVVcHyo
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812611
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094