Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 16:09 - Танковете идат в Тъпостан, напук на уверенията на курвите на войната
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2298 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 10.02.2015 12:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един път за Ирак - ястреби, втори път за Сирия - ястреби, на третия път  лъснаха доста бързо курвенските номера на Соломон Pussy, военния министър Ненчев и обслужващите ги кохорта неразкаяли се пропагандисти от медиите, които заедно сипят протестъризми в опити да заблудят и манипулират българите.  За съжаление успяват, защото са заели правилната поза - със свалени гащи, но позволяваща им и да бият барабаните на войната.  

Когато първата информация за команден център (като office) на НАТО излезе в  треторазряден блог ѝ трябваха няколко дни да пристигне в България и бе извадена от опозицията, не от заспалите медии. 

 За защита на командния център из медиите започна марш на батальон  "Натовски опълченец" съставен от експерти по войната: Щабът в България ще изпълнява командни функции, контрол. Хората ще работят с папки и компютри, а не с пушки и самолети

 А на говорителят на Пентагона у нас и по съвместителство военен министър Ненчев му се привидя, че Москва нагнетява обстановката у нас. Е, и българските българи като бесарабските не искат война, вероятно защото не са натоидоктринирани достатъчно. А прегледа на запаса, първият от 15 години се оказа нещо нормално.

Но днес Ненчев обяви, че  у нас пристигат натовски танкове, конграчулейшънс. 

Колко танкове ще ни прати НАТО ли? Военния министър знае бройката им точно колкото и знае какво още ще ни натресе НАТО.  

И кога ще дойдат танковете ли? Когато ги намажат с дефламол да влезнат по-лесно в България. 

Кога питат нетърпеливите протестъри, искат да посрещнат танковете с цветя, сякаш ще им носят още  грантове от "Америка за България".

А дали някой ще потърси отговорност от Пуситата на войната, че са лъгали и мазали? Не естествено, самият антимилитаристичен въпрос е крайно антидемократичен.  

Между другото НАТО ще удвои силите си за бързо реагиране в Източна Европа, от 15 на 30 000. Чудно колко ли ще се паднат на нас? И моля, не питайте военния министър, той е просто изпълнител. 

Последната опорна точка е, че НАТО щял да ни пази с тези танкове. От македонците ли, те още не са изобретили колелото. Или от Русия с която  имаме морска граница? И защо ако американците са толкова загрижени за нас не ни ги подарят танковете, както правят с други страни? Може би защото танковете са планирани да бъдат прехвърлени на север? И нищо чудно танковете след седмица да се окажат БТР, хъмвита, самолети и кораби. И моля, не питайте военния министър, той е просто изпълнител заел правилната поза.


Тагове:   НАТО,   танкове,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. merlin68 - Всички знаем клишето - Историята се ...
09.02.2015 16:48
Всички знаем клишето - Историята се повтаря, но знаем ли защо се повтаря? Повтаря се защото обикновено историческата истина се замита, историята се фалшифицира и поуките които се правят са погрешни, а когато не се поучаваме от историята, тя естествено се повтаря. Това наблюдаваме и сега, ето вижте сами:
На 13 декември 1941 г. България обявява война на САЩ и Великобритания в качеството си на съюзник на Германия. България смята, че това ще бъде по-скоро символично действие и до реални военни действия няма да се стигне.
Само че като четете заменете "България" с българските депутати, защото именно те са дебилите които през 1941г. единодушно и с бурни аплодисменти обявяват "символична" война на САЩ и Великобритания. В следствие на идиотията им, съвсем не символично американската и британска авиация бомбардира София, загиват хиляди българи (не ръкопляскали на депутатските решения).

Историята се повтаря...
цитирай
2. born - Не мога да се стърпя да добавя, че ...
09.02.2015 20:49
Не мога да се стърпя да добавя, че по-късно част от тези депутати и прочее национални предатели бяха осъдени от Народния съд и с присъдите си понесоха своята отговорност. Много вероятно е новите национални предатели също да понесат отговорността за антибългарските си деяния.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9785018
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094