Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2016 10:40 - Сирийците ли са най-големите будали, че бягат не от терористите както в Мосул, а от правителствената армия или медиите лъжат като разпрани?
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 6061 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 30.11.2016 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 Повече от 20 хиляди цивилни са избягали през последните три денонощия от настъпващата в района на Източно Алепо правителствена армия, предава лъже БНР и почти всяка наша медия

Има един проблем обаче  - неудобната истина е, че всъщност хората не бягат ОТ сирийската правителствена армия, хората бягат КЪМ територии под нейния контрол, където ще ги нахранят и ще са на сигурно. Хората бягат от все още държани от терористите квартали както и от наскоро освободените квартали (и биха го направили и по-рано, въпреки че имаше примирия месеци наред за това, но "умерените бунтовници" не им позволяваха заплашвайки ги да убият всеки опитал секъм територии под контрола на сирийската армия. . Вероятно защото сирийците са най-големите будали на света  и не оценяват опитите на Запада и главорезите му да ги демократизират чрез убийства,  глад и сексробство.
image 

Ограденото с виолетово са наскоро освободените квартали на Алепо, в зелено - под контрола на "бунтовниците"

Но медийния слугинаж на НАТО или както на Запад наричат лъжливите журналисти и медии - пресститутките лъжат и извъртат нещата за да изкарат Асад отново лош, като ползват и манекени вместо убити хора в клиповете си
image
 
а нашите "умерени"  борци за демокрация в Сирия чрез обезглавяване на деца и налагане на шериата - добри. Всъщност БНР и родните жорналя следват светлия Оруелски пример на  ББС, които промениха заглавието си да не би някой да си помисли, че в териториите на борещата се срещу козофилите сирийска армия е по-сигурно. Все пак в него, за разлика от нашите медии се казва, че хората бягат КЪМ териториите под контрола на сирийската правителствена армия.

Интересно е сравнението с обсадения в Ирак град Мосул. Там цивилните не бягат от настъпващите правителствени войски, а от терористите към правителствените войски. Защо ли така  едно и също нещо се представя по различен начин? 

Хората бягащи от Алепо се радват и благодарят на сирийската армия, че ги е освободила, но западните медии не биха пуснали подобни записи. Те биха опровергали официалната версия на Де Микстура, Дани Джихади Митов, Кери,  и другите защитници на терористите колко е хубаво да го няма Асад. На тях им пожелаваме посещение при/от брадатите "демократи" малко да пообменят демократичен опит докато правят политика и джорналистика от диванчетата и като онбашията казват на хората кое как е. Така медиите възхваляваха Хилъри и и предвещаваха победата и, но резултатите показаха колко откъснати са от реалността. А един от редакторите на "Ню Йорк Таймс" за да успокои гневните читатели нареди на репортерите да излязат при хората. Така трябва и за Сирия, а не да разпространяват опорните точки на Пентагона и НПО-тата му.

И за капак Съветът за сигурност на ООН свиквал в Ню Йорк спешно заседание за "критичната хуманитарна ситуация в Алепо". Айде стига бе, айде стига. Пет пари не давате за хората. Искате да спасите терористите, виж тяхната ситуация наистина е критична. Можете да им пратите Митов, той ни спаси от Путин.



Тагове:   Сирия,   Алепо,


Гласувай:
5



1. rustam - Е,
30.11.2016 14:38
ако за сирийците могат все нещо да излъготят, то от кого бягат афганистанците и иракчаните тогава?

Понеже те са най-масовите "бежанци" по Нашенско и тяхната идентичност не може да се прикрие, то по пътя на логиката излиза, че бягат от "демокрацията" и от американците.
цитирай
2. ssstto - вярно, някои хора не могат да оценят демокрацията
30.11.2016 14:54
някои даже и 27 години да живеят в нея. и ми е много странно как афганистанците успяват да заобиколят Иран.
цитирай
3. zaw12929 - КАКТО СЪВЕТВА ДЯНКОВ, ДА СЕ КАЗВА ...
30.11.2016 17:36
КАКТО СЪВЕТВА ДЯНКОВ, ДА СЕ КАЗВА ИСТИНАТА НЕ Е НЕОБМИСЛЕНА, А Е МАЛОУМНА ИДЕЯ, А НАШИТЕ ИНФОРМАТОРИ СА УМНИ И КРАСИВИ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783736
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094