Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2017 19:34 - Бойко при кървавите диктатори, чийто режим обезглавява атеисти и измъчва милиардери за да ги ограби, бомбардира цивилни и ги мори от глад, но са приятели на САЩ
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4574 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 29.11.2017 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес Бойко Борисов (заедно със С2) замина на посещение в Саудитска Арабия за да се срещне с кралят и може би (необявено*) с де факто управляващият страната престолонаследник clown prince Salman, който беше представен от медиите ни като реформатор и борец срещу корупцията, който арестувал някои от най-богатите хора/принцове и те били "настанени в 5-звезден хотел в Рияд".

И толкова. Човек може да остане с впечатлението, че арестуваните са настанени в позлатени апртаменти, а не в обща стая и не спят на дюшеци на земята, нито че чужди наемници (американци), не ги овесват в с главите надолу и не ги бият, и че всъщност не са изнудванитака да дадат почти цялото си имущство на престолонаследника Мохамед бин Салман в замяна на свободата си. https://waa.ai/zIXB

image

Как е на арабски "Ваше Величество, арестувайте българските политици, защото са корумпирани и ги пратете в хотел Риц да ги овесват с главата надолу и да ги бият"?

Представете си ако същото се случваше в Сирия. Или Иран, или Русия, или Китай, м? Какъв вой щеше да надеде най-свободната, обективна и демократична (бг) преса, а,? В тон с политиците, м? Обаче СА ни крепят петродолара, така че на тях им е простено всичко и всяка критика срещу тях е забранена.
 
Дали сега Бойко Борисов отива да се бори за човешките права? Белким извоюва още някоя свобода за жените, не само като свободата да шофират...понякога (само през деня и делнични дни)...и донякъде (само в градовете). Дали медиите ще питат ББ ще вземе  ли пример от принц Салман в борбата с корупцията? Или такива неудобни въпроси са руска хибридизация? Защото Пуси Райът, са едиснтвения разрешен за медиите ни приемр за потъпкване на права, нали? 

В хвалебственото слово за Салман медиите пропускат как той наскоро привика ливанския премиер Харири (който е християнин и има и саудитско гражданство) в Рияд и го задържа. Макрон после освободи Харири, но двете деца на Харири са все още в Рияд.  

И нито дума от медиите ни за ужасяващите страданията на които Саудитска Арабия всеки ден подлага Йемен, с бомбардиране и глад. https://waa.ai/zIXZ

image

Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си (журналситически) дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Освен това съучастниците на Рияд в жестокостите в Йемен са САЩ и Великобритания, как да критикуваш Големите началници?

Нито дума как в Саудитска Арабия обезглавяват хора защото са атеисти, обвинени във вещерство, прелюбодейство. О, и става по-добре - има предложение който в социалните медии критикува властта в Рияд също да бъде обезглавяван.https://waa.ai/zIX5 

Та ако България ще отваря посолство в Рияд Външно ще трбява да търси хора, които не са атеисти, вещици, гейове или жени с книжки (ако не искат да бъдат обезглавени) и няма да критикуват властта в Рияд. О_о, проверихте ли в ИДИЛ и Ал Кайда?

И нито дума как изнасяме оръжия уж за Саудитска Арабия, а после те попадат в ръцете на терористите в Сирия. Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. 
 
Съобщението в Дневник дори е пропусната историята с "настанениете" в Риц милиардери, а в първите 25 коментара нямаше нито един критичен към СА. Ако ГЕРБ, умните и красивите и медиите прилагаха към Саудитска Арабия същия аршин, който имат и за Сирия, Бойко щеше не да подаде оставка, а да го линчуват на жълтите павета. Може би и медиите нямаше да имат катастрофално ниско доверие и само 9,7% да смятат, че са независими (донякъде). Но нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, ентусиазирано да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Така че след провала на Южен поток очаквайте сега Баце да ни докара газ по Камилски паток.

*оказа се, че Бойко Борисов се е срещнал и с престолонаследника, напук на уверенията на родните най-обективни, независими и евроатлантически медии, че ще се среща с краля. Българските медии отново доказаха, че са безполезни.



Гласувай:
3



1. kvg55 - ssstto,
15.01.2018 11:56
То така и не се разбра защо маа гащи до Саудитска Арабия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811980
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094