Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2021 09:23 - Ezra - Очаквайте ваксините С19 да убият 60-70% от световното население
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1397 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.05.2021 09:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ezra - Очаквайте ваксините С19 да убият 60-70% от световното население

4 май 2021 г.

image

  "Ролята на подземните градове е да им служи като убежище, когато милиарди хора изпаднат мъртви. Избягвайки до своите подземни бърлоги, те могат да се предпазят от ужасните разгръщащи се ужаси на повърхността. Те ще излязат от скриването след разлагането или унищожаване на милиардите трупове. "

  Отказ от отговорност - Това е или подбуждане на страх, или предсказуемост. Ти решаваш. Ако последният, все още има време да предотврати катастрофата или да се подготви за нея. 


Езра "работи върху докторска дисертация по физическа наука, но отпадна поради духовни причини - печалбите, натрупани в мистичния смисъл, далеч надхвърлят всичко, което бих придобил, като се придържах към научните изследвания. Не съжалявам за съкращаването на академичната си кариера Мистичните преживявания ми показаха чрез прякото възприятие по-дълбоките слоеве на съществуването, далеч надхвърлящи онова, което науката знае или някога ще знае за реалността. "
от Езра (hnrymakow.com)     Не-m-РНК ваксините са също толкова смъртоносни, колкото и иРНК.
Какъвто и да е типът на ваксина C19, трябва да се отбележи, че основният механизъм е синтезирането на синтетичен шип протеин. 
Това води до цитокинови бури със съпътстващия ужасяващ краен резултат - осакатяване и смърт. Ваксираната популация служи като „супер разпространител“ на протеини с шипове и / или токсини през кожата, дишането, изпотяването и докосването. Те заразяват и убиват хора без ваксинация.

image

През 2014 г. Бил Гейтс говори за спешната необходимост от намаляване на населението по света, особено в развиващите се страни от Азия, Африка и Южна Америка. Той каза, че трябва да има намаляване на населението на света с 15% с щателни продукти за репродуктивно здравеопазване. Очевидно Гейтс лъжеше, защото най-вероятно ваксините С19 трябва да унищожат поне 60% - 70% хора по света.
Няма да се изненадам, ако не-m-РНК ваксините, използвани в развиващите се страни, се окажат по-смъртоносни от mRNA ваксините, тъй като повечето от „безполезните ядещи“ (Globalistspeak) живеят в неразвитите и развиващите се страни.
Имам сериозно подозрение, че летални патогени и смъртоносни токсини се пръскат или ще бъдат пръскани с аерозол върху популациите, за да се увеличи неблагоприятното въздействие на восъка. 

image

Някои казват, че е започнало в Индия в най-многолюдното и изостанало състояние на страната, Утар Прадеш, където разкази на очевидци казват, че във всяка къща, в гъсто населения северноиндийски щат с население от огромен 231 милиона около 20% до 22% от които са мюсюлмани, 2 или 3 членове на семейството са с треска, студ, кашлица и нарушения на дишането, което е безпрецедентно за държавата.
Броят на жертвите в Индия трябва да бъде много по-висок от официалната статистика.
Там тече енергично восъчно задвижване C19. Очаква се проливане. Ако анекдотичните доказателства са верни, неотдавнашните здравословни проблеми в щата Утар Прадеш и Делхи се влошават чрез пръскане на патогени / токсини върху хората.
Някои видни теоретици на конспирацията предполагат, че елитите ще пожънат последиците, когато те и техните семейства вземат отровните вещества, плаващи навсякъде около. Но тези разсъждения са наивни, защото елитите и техните шилове определено имат противоотровата, която трябва да консумират ежедневно.

image

Ролята на подземните градове е да им служи като убежище, когато милиарди хора загинат. Избягвайки до своите подземни бърлоги, те могат да се предпазят от ужасните разгръщащи се ужаси на повърхността. Те ще излязат от скривалището след разлагането или изхвърлянето на милиарди трупове.
Подземната генетична или семенна банка (снимка по-долу) ще се използва за рестартиране на селскостопански дейности на повърхността на земята в ограничен и високотехнологичен мащаб, като се използва земеделското стопанство, управлявано от роботи, за да се хранят оцелелите в силно обезлюден свят. https://time.com/doomsday-vault/?xid=whatsappshare
Едва ли някакви животни, птици или риби ще оцелеят и това ще бъде използвано като оправдание за преминаване към предимно вегетарианска диета с отгледано в лаборатория месо и някои здрави видове насекоми, добавени към менюто на New Age.
Освен това ваксините С19 са предназначени да убиват някои етнически видове, а именно небелите популации от Близкия изток, Южна Азия, Африка, Югоизточна Азия и испанците и коренното население на Америка.
Докладите от Обединеното кралство показват, че мюсюлманите, хиндуистите, сикхите, чернокожите и евреите са най-уязвими към C19 и затова има основание ваксините C19 да са насочени предимно към тези генотипи / етноси / религиозни общности, за да унищожат повечето от тях.

image

(Банка за семена на Страшния съд на Шпицберген в Норвегия)
Кавказците или белите също ще бъдат насочени от восъка, за да елиминират поне 50% от тях, тъй като целта е да се намали населението на света до около половин милиард. Ориенталците (корейци, китайци и японци) имат най-голям шанс да оцелеят във восъчния апокалипсис поради високия си коефициент на интелигентност, отдаденост на работата и регламентирано поведение, което е сервилно и безспорно за властта.
Окончателният етнически профил на оцелелите след глобалния апокалипсис чрез восък, икономически колапс, киберпандемия, глад, война на зародиши и токсини, модификация на времето и световна война трябва да изглеждат - 50% ориенталци (японци, китайци и корейци), 40% бели и 10% други.
----------------- Свързани - Reader твърди, че ваксината ще навреди на неваксинираната  Майк Адамс - Изложена машина за унищожаване  Deagel, дълбока държавна консултантска компания, изготви прогнози за населението за 2025 г., където САЩ, Великобритания и други западни страни претърпяха спад от порядъка на 60-80%. Докладът на Обединеното кралство прогнозира, че 70% от хоспитализираните или убитите в трета вълна ще са имали два уреда     Първи коментар от Стивън Фишман за кръвопреливане   Цялата кръв трябва да бъде обозначена с „ВАЦИНИРАНА КРЪВ" ИЛИ „НЕВАЦИНИРОВАНА КРЪВ!"  
Спомняте ли си в началото на 80-те години, когато толкова много хора се хванаха за СПИН чрез немаркирано кръвоснабдяване? Това е трилион пъти по-лошо. Дарената кръв, съдържаща всички смъртоносни протеини и приони от Ходещите мъртви [Ваксинирани хора], ще увеличи геометрично количеството смърт и разрушения върху човешката раса. Към момента няма абсолютно никакъв протокол за разграничаване на безопасна кръв от Кръв на ходещите мъртви . Това е бедствие с последици, което ще изведе Проливането на честотната пропускливост на съвсем ново ниво! Болниците НИКОГА не трябва да позволяват опетнената кръв да се използва при всяка медицинска процедура, докато тя не бъде идентифицирана, в противен случай кръвното шофиране не е нищо повече от Смъртно шофиране!
Експерименталната генетична терапия за депопулация на евгеника превръща РНК Messenger в хибридна ДНК, така че придобиването на функционални свойства и ХИВ може само да увеличи анафилактичния шок, парализата и съсирването на кръвта. Болниците, които разполагат с умишлени познания и избягват кръвен скрининг, са безспорно престъпно небрежни. Болниците трябва да бъдат уведомени конструктивно, че ще бъдат съдени до забрава и затворени за постоянно, ако не проверят дали има ваксинирана кръв. Но за съжаление не можем да разчитаме на федералните агенции да правят това, което противоречи на техните интереси, за да ваксинират и убиват населението.

TP пише - Избягвайте болниците - Те ще ви убият.

Индия наистина има масово огнище на нов и тежък щам на Covid. Предполага се, че ще дойде тук.
Надявам се за онези от вас, които го разберат, че няма да се предадете и няма да влезете. Ако се поддадете на агонията и влезете в болницата, ще умрете.
Гледайки компютъра си, виждам, че е 3/31, поисках отпуск от работа. От няколко дни бях кашлял силно, почти нонстоп. Бях в агония.
Отидох в хотел за една седмица, беше най-лошата седмица в живота ми. Към 4/10 се върнах на работа на непълно работно време. Към 4/17 работех на пълен работен ден.
Той е 5/4 и съм напълно добре. Общо само месец, наистина.
Най-лошата мисъл за мен е, поглеждайки назад, на 4/6 казах на жена си, че умирам, ще извикам линейка. Тя каза не, ще те убият.
Така че събрах сили, успях заради тази красива жена и сега съм добре.
Не се отказвайте. Не влизайте. Ще мине.
Сега приемам витамини А, В комплекс, С, D3 и К2 и ходя навън по час на ден.
Те са много горди с лабораторното си създание, което наричат ​​Covid. Някои хора казват, че не е реално.
Имам далечна връзка в Уелс. Тя беше много горда да вземе ваксината преди шест месеца. Дадоха й възможност да продължи да работи в дома на старите хора. Вчера чух, че е в болницата. Състоянието й е тежко, но на пръв поглед недиагностицирано. Тя е на 48.
Имам още един братовчед, който имаше Ковид, той слушаше жена си, която каза да влезе. Той влезе, те го закачиха за вентилатор и той почина два дни по-късно беше Разпети петък, само преди месец Пет деца, най-старото 17 Той беше изпълнителен директор в търговски недвижими имоти, много успешен, на около 50 години.
Не влизайте. Ще ви убият. 



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746406
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031