Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на ssstto
Име:
Martin Marprelate

Пол:
мъж

Интереси:

Статистика
Популярни постинги:
318

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
191

Блогъри добавили в любими:
89

Блог вълни:
2
Последни постинги
По Дарик радио водещият Кирил Вълчев притисна брюкселския апаратчик Андрей Ковачев от ГЕРБ и го хвана натясно за фалшивите новини и третия пол. Ковачев каза, че трбявало да спрем фалшивите новини, но попитан за благодатния огън (измама с бял фосфор, ама да, такива са ни религиозните традиции) и Исус започна да уточнява, че е имал предвид само политическите фалшиви новини, а християнството било част от традициите ни. Добре, че не го питаха за "умерените бунтовници" в Сирия и дали петима умерени бунтовници, както каза един американски военен, е достатъчно за да не бъдат "умерените бунтовници" фалшива новина, а истина. После попитан за третия пол Ковачев каза че нямало такова нещо, сигурно за да се солидаризира с традициите ни и болшинството българи, които са против Истанбулската конвенция. След това като му казах че в документите назапад има трето квадратче за пол призна че имало нещо като трети пол, може би за да се солидаризира с Брюксел. Такива безпринципни хора са в Брюксел заради парите и защото някои бъркат бързото говорене и гъзовъртенето с политика. Смятат и че е политика e да се гърчиш като безгръбначна пиявица, защото като си се впил в Брюксел как ще се пускаш и няма да смучеш. Не, не е. Андрей Ковачев е фалшив като храните от Запада за Източна Европа.
Категория: Политика
Прочетен: 6433 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 17.05.2018 09:37
Днес Бойко Борисов (заедно със С2) замина на посещение в Саудитска Арабия за да се срещне с кралят и може би (необявено*) с де факто управляващият страната престолонаследник clown prince Salman, който беше представен от медиите ни като реформатор и борец срещу корупцията, който арестувал някои от най-богатите хора/принцове и те били "настанени в 5-звезден хотел в Рияд".

И толкова. Човек може да остане с впечатлението, че арестуваните са настанени в позлатени апртаменти, а не в обща стая и не спят на дюшеци на земята, нито че чужди наемници (американци), не ги овесват в с главите надолу и не ги бият, и че всъщност не са изнудванитака да дадат почти цялото си имущство на престолонаследника Мохамед бин Салман в замяна на свободата си. https://waa.ai/zIXB

image

Как е на арабски "Ваше Величество, арестувайте българските политици, защото са корумпирани и ги пратете в хотел Риц да ги овесват с главата надолу и да ги бият"?

Представете си ако същото се случваше в Сирия. Или Иран, или Русия, или Китай, м? Какъв вой щеше да надеде най-свободната, обективна и демократична (бг) преса, а,? В тон с политиците, м? Обаче СА ни крепят петродолара, така че на тях им е простено всичко и всяка критика срещу тях е забранена.
 
Дали сега Бойко Борисов отива да се бори за човешките права? Белким извоюва още някоя свобода за жените, не само като свободата да шофират...понякога (само през деня и делнични дни)...и донякъде (само в градовете). Дали медиите ще питат ББ ще вземе  ли пример от принц Салман в борбата с корупцията? Или такива неудобни въпроси са руска хибридизация? Защото Пуси Райът, са едиснтвения разрешен за медиите ни приемр за потъпкване на права, нали? 

В хвалебственото слово за Салман медиите пропускат как той наскоро привика ливанския премиер Харири (който е християнин и има и саудитско гражданство) в Рияд и го задържа. Макрон после освободи Харири, но двете деца на Харири са все още в Рияд.  

И нито дума от медиите ни за ужасяващите страданията на които Саудитска Арабия всеки ден подлага Йемен, с бомбардиране и глад. https://waa.ai/zIXZ

image

Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си (журналситически) дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Освен това съучастниците на Рияд в жестокостите в Йемен са САЩ и Великобритания, как да критикуваш Големите началници?

Нито дума как в Саудитска Арабия обезглавяват хора защото са атеисти, обвинени във вещерство, прелюбодейство. О, и става по-добре - има предложение който в социалните медии критикува властта в Рияд също да бъде обезглавяван.https://waa.ai/zIX5 

Та ако България ще отваря посолство в Рияд Външно ще трбява да търси хора, които не са атеисти, вещици, гейове или жени с книжки (ако не искат да бъдат обезглавени) и няма да критикуват властта в Рияд. О_о, проверихте ли в ИДИЛ и Ал Кайда?

И нито дума как изнасяме оръжия уж за Саудитска Арабия, а после те попадат в ръцете на терористите в Сирия. Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. 
 
Съобщението в Дневник дори е пропусната историята с "настанениете" в Риц милиардери, а в първите 25 коментара нямаше нито един критичен към СА. Ако ГЕРБ, умните и красивите и медиите прилагаха към Саудитска Арабия същия аршин, който имат и за Сирия, Бойко щеше не да подаде оставка, а да го линчуват на жълтите павета. Може би и медиите нямаше да имат катастрофално ниско доверие и само 9,7% да смятат, че са независими (донякъде). Но нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, ентусиазирано да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Така че след провала на Южен поток очаквайте сега Баце да ни докара газ по Камилски паток.

*оказа се, че Бойко Борисов се е срещнал и с престолонаследника, напук на уверенията на родните най-обективни, независими и евроатлантически медии, че ще се среща с краля. Българските медии отново доказаха, че са безполезни.
Категория: Политика
Прочетен: 4689 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 29.11.2017 17:50
Тази сутрин, след като отново преспа в Банкя, Антон Хекимян се завърна към обичайното си амплоа - да се представя за журналист, докато всъщнсот крепи властта и рейтинга на Любимият Лидер и ГЕРБ(разкритие на @KRangelova. Ето така:

image

О_о, къде отиде шлифера?

Първо Хекимян представи проучване с катастрофални резултати за българските медии:

image

След това нагледно показа защо няма и 10% от българите смятат медиите за независими - ако някой незапознат с България гледа клипа сигурно ще се обърка кой е журналиста, опитващ се да установи има ли депутати наркотрафиканти и кой е политика, от управляващата партия, защитаващ премиера Бойко Борисов, който на 12.7 Бойко Борисов каза, че в парламента има хора замесени в наркотрафик (и купуване на гласове. Оттогава медийният слугинаж на ГЕРБ дружно мълчи, че  Любимият им Лидер всъщност е объркал депутат с брат му.  

Накрая, притиснат от Кутев, Хекимян се изтърва: всичко е едно говорене ей така.

image

Дам, ние знаем, че Бойко Борисов говори ей така, по хавата си. Но защи си мълчиш? Защо въртиш и сучеш "ама то има депутата обвинен в купувуане на гласове"? Значи ли това, че има и депутат наркотрафикант? Защо лъжеш, че сте питали КОЙ е наркотрафиакнта в парламента? Нито Хекимян, нито БТВ, нито другите медии са питали нито Бойко Борисов нито сюрията гербери точещи се като суджуци из телевизиите кой е този наркотрафикант и дали въсщност ББ не се е объркал? Или вашата работа не е да правите управлението на Любимия Лидер по-трудно, а да благоговеете пред Любимият Лидер и позволявате политиците да замърсява публичното пространство с лъжи и глупости, както Бойко Борисов на който му се привиждат депутати наркотрафиканти.

БТВ, чудите ли се още защо само 10% от българите смятат медиите за независими? 
Категория: Политика
Прочетен: 3664 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.11.2017 18:39
Виждате, че пак изпреварваме Румъния. Така премиерът Бойко Борисов коментира доклада на ЕК. https://waa.ai/zUgN
И в какво я изпреварваме Румъния? В апартаменти на глава от политическото население ли? По шест апартамента на политик, нали. И то без никаква корупция. Или по производство на тикви? Не само РУмъния изпреварваме, ами всички в ЕС по този показател. Също изпреварваме Румъния и по корупция. Също и всички в ЕС Но с герберската "борба срещу корупцията" скоро ще изпревариме и всички в света.

image

Само не разбрах от умерените борци срещу фалшивите новини от групировката Ал-Джорналя това твърдение - че изпреварваме Румъния дали е вярно? Иначе са големи фанатаци на тема фалшиви новини. Ама стига да идват от Тръмп или Русия за да могат така да ги уязвят. 
Категория: Политика
Прочетен: 3675 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 16.11.2017 20:50
Днес по Нова тв Антон Кутев обясни защо БСП са искали Бойко Борисов да отиде в парламента (БСП мислело да му постави капан):

image

Ние искахме да дойде министър-председателят в Народното събрание и да потвърди думите си, че в парламента има 
(БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти и хора, които купуват гласове от затворници. Затова искаме Борисов да дойде и да каже какво има предвид. В момента, в който той каже какво има предвид, аз Ви гарантирам, че ще бъде осъден.

Уточнение-преди четири дни Бойко Борисов в напъните си да плюе по БСП при една от гневните си тиради обърка бизнесмена Илия Стоилов, задържан за (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафик, с брат му Георги Стоилов, депутат от БСП от Русе. Оттогава никоя медия не смее да обясни на хората за глапсуса на Скъпият им Лидер. А мълчанието на медиите заблуждава хората, че ДА в парламента има депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти. Оттогава премиерът се е запънал като магаре на мост и не смее да си признае глапсуса. Вместо да си призне грешката ината на Бойко влошава нещата. Или не, защото само поражда скандали, на които любимите му медии налитат като мухи на..мед. Странното е че и всички в БСП си мълчат, изглежда надявайки се Бойко да продължи да бърка братята. Ама надали.image
 
След Кутев в Нова цъфна Цветан Цветанов и познайте дали водещият го попита дали Бойко Борисов е объркал Илия Стоилов с брат му - депутата Георги Стоилов? Нито Цв.Цв нито другите гербери, които се влачиха като свински черва из телевизиите бяха попитани. Защото Бойко Борисов е свещената им крава.

Но Бойко Борисов със сигурност се е усетил, че е сгафил. Днес при инспекцията на строителните дейности на Източната тангента на Околовръстното шосе на София по повод искането на БСП да отиде в парламента, за да обясни твърденията си, че в НС има (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьори и хора, купували гласове, Борисов заявил, че „леят се обиди, леят се закани и аз затова не исках да отида. Това не е продуктивноЕто ние показваме какво правим – има толкова неща, които са позитивни.

Дрън-дрън, та пляс. Добре знае, че няма депутат (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор, а брата на един депутат е (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор. Затова разтяга локуми. А медиите мълчаливо го държат за шлифера, гърчат се от страх (и/или кеф) и крият каква каша е в тиквата му. Голям страх ги тресе журналята. Сакън, да не лъсне голия * на Негово Величество. Иначе ревем РУСИЯ, ФАЛШИВИ НОВИНИ, ТРЪМП ФАЛШИВИ НОВИНИ. Обаче когато Бойко Борисов се обърка - шшшт, шшшт. Пълен дебилизъм и сервилност. Четвърти ден не могат да кажат разликата между двама човека, тръгнали за Европа и да се обиждат на дебили. Еми извинявайте, дебил e комплимент.
Категория: Политика
Прочетен: 3773 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 21:01
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9887478
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094