Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2008 20:24 - Как LOG.BG точи брадвата да види сметката на BLOG.BG
Автор: ssstto Категория: Технологии   
Прочетен: 2646 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 23.04.2008 19:02


От admin@log.bg        до мен (в gmail.com)
   
Здравейте,

пишем Ви относо запитване , което сте изпратили в Log.bg(от тогава мина около 1 месец), а именно:

Здравейте, търсих как да се свържа с някой от сайта и се надявам, че този начин ще свърши работа. Гледам, че по блоговете сте разхвърляли реклами, но за реклами в условията за ползване не се съобщава нищо. И то да беше една реклама, а те са пораснали като джунгла. Бихте ли ми каза къде отиват парите от рекламата? И ако отиват в лог.бг Инк. защо хората трябва да си правят блог.лог.бг при условие, че в blogspot могат пак да си направят, да си сложат реклами и да си прибират парите? Тази блогова платформа ми се вижда малко нечестна и откровено експлоататорска. Няма нищо по-дразнещо от реклама като на дарикнюз/тв която е вдясно и ме разсейва.

Благодарим Ви, че ни обърнахте специално внимание, че не сме обявили в условията за ползване казусът с поставянето на реклами. Пропускът е наш и в най-скоро време това ще бъде добавено.

Log.bg е единствената блогова платформа .bg , която разрешава на своите потребители да поставят собствени рекмали в блога си и да печелят приходи от това. От това свое право са се възползвали наистина голя част от блогърите в Log.bg, особено по-четените, и затова често виждате реклами, когато четете нечия тема в Log.bg. Приходите от реклами са лично за потребители - те използват различни източници на доходи. Някои от тях обаче си поставят и нетърговски реклами - с благотворителна цел, реклима на други техни сайтове или такива на свои приятели.

Рекламите, които виждате в дясната колона, когато навигирате из Log.bg - като тези на ДарикРадио, ДарикНюз, Лев.БГ и ДарикФинанс, са автореклами на другите сайтове, които ДарикУеб притежава. Когато обаче сте в тема на блогър - тези реклами не се показват.

 


Тагове:   BG,   как,   log,


Гласувай:
0



1. sis - хм.
29.04.2008 10:54
конкуренцията е хубаво нещо!

:) :):)
цитирай
2. анонимен - nname
30.04.2008 11:18
кво се занимаваш с глупости, мини на blogger или WP ако ти се блогва на спокойствие
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9783778
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094