Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2006 10:04 - Бойко Борисов намери място на боклука
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 5162 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 22.08.2006 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като ББ безрезултатно се моли и заплашва правителството цяла година да му намерят място за боклука,кмета сам  намери гениално решение на  смърдящия проблем.Това решение  е равно по значение на откритието  E=m cІ и Нобеловата комисия с единодуше реши да открие Нобелова награда за екология да я връчи на нашия кмет.Когато гостувал в Русия миналата седмица на при демострация на нови техники на  джиу джицу Бойко Борисов  бил хвърлен по гръб с коварна хватка и видял звезди посред бял ден.Точно тогава и го халосало крайното решение  за мястото на боклука.Място където никой няма да протестира,няма да протече инфилтрат,да има задушаваща миризма,няма да има нужда от безброй документи за екологични оценки и тем подобни.Бойко веднага дал 10 000 долара на Lunar Republic Society за един кратер с диаметър един  километър и се уговорил с Владимир Путин да ползва космодрума Байконур  когато му потрябва.Когато се върнал в България казал на своите хора от ГЕРБ,че е купил парцел на Луната за софийския боклук.Гербовци полудяли от радост и доразвили идеята на своя велик лидер.Вместо на Луната  от ГЕРБ направили план,който разбира се е изцяло заслуга на Бойко Борисов,да изпращат балирания боклук на Марс.За разлика от Луната Марс има атмосфера която ще позволи на отпадъците да  се разграждат и  да образуват  нова почва,вода,метални полезни изкопаеми,флора и годна за дишане атмосфера без озонови дупки.Така човечеството ще има един изцяло нов свят  в резерв на който да се преселва когато Земята се пренасели и температурите стигнат 150 градуса на сянка в някои части на планетата.Този план бил изпратен на  Джордж У Буш който като много религиозен човек бил убеден че Армагедона на този греховен свят няма да му се размине.С плана на Бойко Борисов американския президент видял светлина в тунела и обещал пълна подкрепа  с поне  пет трилиона  долара и  съдействие  от НАСА.Кмета изпрати писмо до министър-председателя и министъра на транспорта да му предоставят 100 000 тонният танкер "Хан Аспарух" за превозване на балите през Черно море.

Попитани какво мислят за проекта на бате Бойко  някои политици казаха:

   Румен Овчаров:Този план е мой,аз го измислих още миналата година и предложих на Бойко,но той  го отхвърли.

  Стефан Софиянски:Хе-хе-хе, както винаги съм казвал това е решeнието.

  Иван Костов:Бах мааму как не съм се сетил.

PS. Ако има желаещи да си купят кратер на Луната Бойко Борисов с удовоствие ще му продаде своя само за 100 000.Побъразайте имотите на Луната са в ограничен брой.


Тагове:   място,   намери,


Гласувай:
0



1. bamby13 - :-)))
22.08.2006 10:12
Кмето намери място на боклука, но и той си е за там(боклука, ако случайно нЕкой не е вденал)
цитирай
2. redhaired6 - ***
22.08.2006 22:25
Разбиващи и глобални новини!!!! :-) Дръж ни информирани!
цитирай
3. ssstto - Разбиващи и глобални новини
22.08.2006 22:47
е много яко описание за блог.
цитирай
4. redhaired6 - ***
23.08.2006 20:35
Нали!? Бих искала и да гласувам за теб, но ... нямаш опция :( ... И все пак да знаеш - много ме кефи блогът ти! :)
цитирай
5. ssstto - ммммммффф
23.08.2006 22:19
ами не ми харесва това гласуване и туйто.но благодаря все пак за този глас.надявам се и външният вид на блога ми да се подобри ако дадат повече възможности за това.
цитирай
6. heat - мдаааааа
21.05.2007 17:46
абе не че го защитавам бат' бойко ама вместо да го хулите се замислете на практика кой управлява една държава и кой управлява един град.
държавата се управлява от премиер а не президент, а град се управлява от общински съвет а не от кмет.
функциите на кмета са доста орязани. всички решения се взимат от общинския съвет и след това се връчват на кмета да ги изпълни.
така че който и кмет да обвинявате файда няма.
ако си спомняте когато стана кмет започнаха и проверките в общинските фирми. вдигна се шум опитаха се да осмеят ББ а като излязоха "лайната" и всички почнаха с приказките как отдавна правили проверки, как това как онова.....
гласувайте по внимателно за общински съветници.
когато ББ поиска преразглеждане на договора с чистота....съветниците не направиха нищо. те имат право да отварят или затварят сметища, да закупуват терени и т.н. кмета като такъв изпълнява тяхното решение....
....когато ги проумеете тези неща и внимавате за кого гласувате, за коя партия, ще има решение на проблема.

p.s.
не съм привърженик н бат Бойко. не съм гласувал за него и т.н. за мен е същия мафиот. просто в случая трябва да се погледнат от друг ъгъл нещата...според поне де :):):)
цитирай
7. анонимен - CEIWtryd
24.05.2011 13:16
LurkLT <a href="http://rjmwufpnwrca.com/">rjmwufpnwrca</a>
цитирай
8. анонимен - IEvixmpkjgZn
24.05.2011 20:39
cwLttv , [url=http://ihquhtkveicy.com/]ihquhtkveicy[/url], [link=http://jufhldhzwadn.com/]jufhldhzwadn[/link], http://vkcnkcvfhlun.com/
цитирай
9. анонимен - pwFlvGCEGkOCwhA
28.05.2011 12:22
vf3VsT <a href="http://fbtaugboouid.com/">fbtaugboouid</a>
цитирай
10. анонимен - FkMWVhemMhTqZGM
31.05.2011 16:40
BrdlYO , [url=http://nvniysldywrx.com/]nvniysldywrx[/url], [link=http://nlhatcnftxsi.com/]nlhatcnftxsi[/link], http://euhzlaseodmd.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9781906
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094