Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2006 16:50 - Стоичков си подаде оставката и отива в Ирак
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 3211 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2006 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Треньорът на националният отбор по футбол си е подал оствката и става треньор на националите на Ирак.Христо Стоичков,наричан от някои журналисти национално богатство,е казал,че не иска никакво обезщетение за безценната работа,която би свършил,ако беше останал до края на земният си път национален треньор.Иракчаните са му предложили много изгоден договор,който включва брониран джип със синя лампа и картечница,винаги заредена с боеприпаси.Шофьорът  също ще се подменя при нужда.Камата останал очарован като му казали,че в Ирак може да се разправи с всеки журналист както намери за добре,а самият премиер на Ирак забранил да се изнасят данни за цивилните жертви в страната.
Ицо е казал на Боби Михайлов "Ще поканя в Ирак Крум Савов  да го питам возил ли се е някога в такава кола и Сашо Диков да видим какво има да каже за играта на иракчаните и коефицентите за загуба.Писна ми от лигльовци,цървули,балерини и хора които пред мен казват едно,а когато се приберат у тях и облекат карирана поличка ме плюят.Пет човека от улицата в Багдад да взема ако съм им треньор ще надиграят мамините синчета дето досега търпях.Иракчаните знаят как да се борят до последна капка кръв."
За помощник Стоичков щял да вземе Пацо от Бигбрадър 3.Той му се сторил като по-малък брат и мислел,че чудесно ще си паснат.Пламен бил при Мариус Куркински с който подготвяли пиеса наречена "Боксерки" когато Ицо му се обадил и го питал "Бе ти знайш ли го тоз къф е,а?Точно от онези дето най-ги мразиш.Ще дойдеш ли с мен в Ирак като помощник треньор?"
Пламен веднага се съгласил и обяснил,че не можал да се сети за сексуалната ориентация на Мариус.Той си мислел,че всички режисьори са чалнати като Мариус и Слабаков.
Попитан от журналисти вярно ли е,че си е подал оставката Христо Стоичков отговорил  "Да ви...." и продължил така докато се качи в колата си,без да повтори нито една псувня.


Тагове:   отива,   Ирак,   оставката,


Гласувай:
0



1. killu -
23.10.2006 16:58
Ура ! Разбра се че това чудо на природата може да е велик футболер но няма грам мозък в острата си тиква. Най после може да се успокоим за нац. отбор. Сега поне Херо ще си е истински треньор, а не камата само да се пъчи наляво надясно.
цитирай
2. анонимен - stoi4kov
23.10.2006 20:07
nadut puqk
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812767
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094