Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2007 22:16 - За да стане световна зезда Азис ще се самоубие на финала на ВИП Брадър 2
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 3127 Коментари: 4 Гласове:
0



Азис ще се самоубие на финала на ВИП Брадър 2 съобщи сами.. сама... да де оно си знае какво е,съобщи Азис в най-гейското досега издание на "Стани богат" в сряда.След сряда от Нова телевизия наричали Николай Кънчев вече не "господин Стани богат",а "господин Стани гей".

Азис досега смятал,че има всичко и е звезда от световна величина,но новонаетият му продуцент от чужбина     му обяснил,че само едно нещо му липсва на  Азис за да стане звезда от световна величина като Кърт Кобейн,Майкъл Хътчинс и Мерилин Монро.Само едно-едничко нещо,самоубийство.

Мъжът на Азис-Китаеца три дена плакал,а Азис го успокоявал:
Не плачи миличко,че ще стана аз  звезда
звезда от световна величина.

Чуждестранният продуцент се   договорил с продуцентите от СИА Азис да участва в новият сезон на ВИП Брадър 2,да стигне до финала,да остане на второ място и да се самоубие в добрите традициите на световната поп-култура.Победителят на ВИП Брадър обаче ще си бъде избран съвсем честно или поне така както обикновено казват от СИА и Нова телевизия.На финала се очакват   рекорден брой зрители най-вече от САЩ където досега още не са успели да излъчат на живо изпълнение на смъртна присъда въпреки небивалият интерес,за това е виновна американската съдебна система.

Бившата ледена фолк-кралица Глория предложила брак на Китаеца ако и позволи да изяде сърцето на Азис защото вярвала,че така ще успее да възроди кариерата си.Китаеца се разплакал,нарекъл Глория садистична кучка и я пратил да измъчва   мюзик айдълите.


Тагове:   Азис,


Гласувай:
0



1. leftismer - Гениално!!!
24.02.2007 01:29
Просто гениално:)))
цитирай
2. анонимен - абсурд
25.02.2007 12:02
ако той се самоубие аз ще го последвам,не може да се самоубива тва са глупости а ако продуцентите позволят случайно такова нещо,юе взривя къщата азис ще живее !!!
цитирай
3. анонимен - Не ми се вярва геят да се самоубива, ...
26.02.2007 06:19
Не ми се вярва геят да се самоубие, но в случай, че е изперкал и вземе, че го направи, ще въздъхна с облекчение. Ще си спестим работата по изпращане в отвъдното на боклуците без право на живот.
цитирай
4. анонимен - pederas e asis
26.02.2007 15:36
asis e pederas kitaeza grosen
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9785083
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094