Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2007 20:29 - Явор Колев и Станислава Армутлиева ще унищожат напълно интернет
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 12667 Коментари: 35 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03.2007 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Шефът на ГДБОП и най-виден специалист по торенти в България Явор Колев и Станислава Армутлиева,председател на Управителния Съвет на Българската Асоциация на Музикалните Продуценти /БАМП/ ще си разменят малко коса през торент тракерa thepiratebay.org защото единият хич си няма,а другата е вещица която пие редовно отвара   от "усойница отрова и остро жило от слепок" за  буйна коса.

   image         image

След като Явор Колев се сдобие с малко коса заедно със Станислава Армутлиева и  БТК и други доставчици на интернет със задружни усилия ще унищожат интернет защото на всеки е ясно,че интернет е опасно нещо-оттам може да изскочи злият Гринч начело на три милиона врази изповядващи радикален ислям които могат да покрият с бурка  кльощавият задник на Армутлиева и да откраднат Коледата превръщайки България в халифат начело на който ще бъде   капитан Джак Спароу.A страшните Rob Zombie ще ги надъхват с  Dragula:йееее.И после всеки ще може да си продава дрога като в бгмафия.
image

Най-щастлив ще бъде министърът на държавната администрация Николай Василев заради безполезните си опити за кибер-революция и установяване на развито роботронно общество.Държавната администрация толкова време е работила без компютри и интернет и краят на света не е дошъл,та защо нещо трябва да се променя?


Тагове:   напълно,


Гласувай:
0



1. meto76 - КАКВА Е ТАЯ ГЛУПОСТ ДЕТО СА Я СЛОЖИЛИ ...
16.03.2007 21:17
КАКВА Е ТАЯ ГЛУПОСТ ДЕТО СА Я СЛОЖИЛИ НА ПЪРВА СТРАНИЦА. НИЩО НЕ РАЗБРАХ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.
цитирай
2. ssstto - Ще пробвам да обясня
16.03.2007 21:30
Интернет доставчиците наистина щели да се събират да мислят какво да правят с торентите.Затова са виновни Явор Колев и неговите подбудители защитаващи авторските права.meto ако не си разбрал нищо,тцъ,съжалявам но изглежда не си учил Шекспир:'усойница отрова и остро жило от слепок',нито си гледал филмите Карибски пирати,Гринч и 300,не си чувал за Спарта и,че ГДБОП 'разби' два ислямистки сайта проповядващи радикалян ислям и джихад.
цитирай
3. meto76 - В случая съм на страната на полиц...
16.03.2007 21:40
В случая съм на страната на полицията, защото софтуера е с пари както сиренето и млякото и българина трябва да се научи да плаща. Това е положението.Трудът на мислещите хора трябва да се цени, не само на бачкаторите.
цитирай
4. анонимен - :(
16.03.2007 21:46
вече не са само те.тази вечер по една от телевизиите чух,че са разбили и arenabg.com.да ме извиняват ама не може така.не всеки може да си позволи да си купи или наеме диск и да гледа филм, а камо ли да отиде на кино.ВРАЗУМЕТЕ СЕ!!!
цитирай
5. ssstto - А когато двама полицаи
16.03.2007 21:47
убиха един гъбар докато стреляли на воля и тогава ли беше на страната на полицията?Какво изобщо да говорим за нашата полиция...направо...
цитирай
6. анонимен - za meto
16.03.2007 21:57
Дечко, а какво да правим с целия законен, безплатен софтуер и безплатна музика, които се разпространяват с торенти?
Като си нямаш на идея за какво иде реч, по-добре не коментирай, че ставаш за смях наред заедно с ония двамцата, дето снимките са им изтипосани най-горе.
цитирай
7. анонимен - Тая ли вчера
16.03.2007 22:07
креска като разгонена кокошка при Милен Цветков?
Наду ми главата, истеричката му с истеричка!
цитирай
8. meto76 - Не трябва да се бъркат убийствата с ...
16.03.2007 22:23
Не трябва да се бъркат убийствата с други престъпления каквито са престъпленията против интелектуалната собственост, каквито има в целия нормален свят.Е България става нормална държава независимо дали Ви харесва.
цитирай
9. meto76 - И що за заглавие, направо смехория. ...
16.03.2007 22:34
И що за заглавие, направо смехория.Двама човека да разрушат интернет.Някои хора под интернет разбират размяна на пиратски софтуер.Доста ограничено виждане за нещата
цитирай
10. анонимен - za meto
16.03.2007 22:41
Не се прави на утрепан, а отговори на въпроса - какво правим с целия законен софтуер и безплатна музика, която се разпространява с торенти? Не ми говори за убийства, авторски права, скъпоплатен софтуер и прочие дивотии, а отговори на този въпрос! И този тракер ли е законно да бъде затворен?

http://torrent.fedoraproject.org/

или пък този:

http://www.legaltorrents.com/index.htm

Сигурно да, нали само "пирати", каквото и да значи това, имат торент клиенти! Невероятната техническа неграмотност и повтарянето на заучени фрази не прави нито теб, нито ония горе да изглеждате и съвсем по-малко интелигентни!

А сега се скрий някъде.
цитирай
11. анонимен - za meto
16.03.2007 22:43
"съвсем по-малко"="малко повече"

сри за грешката
цитирай
12. meto76 - Е, с анонимници не разговарям.
16.03.2007 23:02
Е, с анонимници не разговарям.А кое е законно или не го пише в закона.А преди да се откриват сайтове се наемат адвокати, за да проверят как стоят нещата, за да не са налага да се слагат белезници после.Сори мама.
цитирай
13. анонимен - za meto
16.03.2007 23:32
Ти щото не си анонимен. Дали си се кръстил мето76 или иванчо няма никакво значение. И не, не отговори за пореден път на въпроса. Сигурно защото не знаеш отговора. Да ти подскажа ли? (нищо, че се титолуваш адвокат) Не е забранено от закона да споделяш труда си безплатно по какъвто и да е начин. Включително торенти. Това, което се прави в момента е все едно да осъдиш телефонна компания, защото по телефона ти звъни измамник.
И не забравяй, че трябва да бъде доказана и умишленост наред с другите обвинения. Оооо сега се сещам ... според правилника на МВР ГДБОП дали имат право да провеждат акции НЕ свързани с организираната престъпност? Или интернет поребителите са .. организирана престъпност? Кой е прокурора, който ще застане зад това твърдение? Защото ако няма това, то излиза, че ГДБОП извършват акции в разрез с правилника за прилагане на закона за МВР ....

И не, не очаквам отговори и на тези въпроси. Риторични са - мисленето ти е яко промито и повтаряш като папагал каквото се сведе от "господа бог" ...
цитирай
14. cooliest - meto76
16.03.2007 23:37
наистина много неправилно, защото съм сигурна, че и ти използваш скъпоплатен софтуер, не вярвам например, че някой в БГ еднолично може да си позволи да закупи Фотошоп, който струва 500/ 600 евро например или да не говорим за Уиндоус Виста, който струва 300 евро. Няма да говорим и за многото чужди сайтове с торенти или за невероятното емуле, което масово се използва навън (разбирай чужбина). Точка.
цитирай
15. meto76 - За сведение на анонимника съм пр...
16.03.2007 23:42
За сведение на анонимника съм прокурор.Да си жив и здрав.
цитирай
16. анонимен - за cooliest
16.03.2007 23:48
Ами примерно моят софтуер е платен и лицензиран. Всичкият. Или пък е с безплатен лиценз. Аз говоря за торентите, които предлагат точно такъв софтуер (с безплатен лиценз), защото едва ли не се насажда мнение, че самата технология за споделяне е незаконна!
Cooliest, по принцип мисленето "нещо е скъпо, за това ще го открадна" не може да бъде извинение. Не крадеш 600SEL, защото е скъп, а заплатата ти е малка, нали? Но това е друга тема. Обаче избягвай този аргумент, не издържа и 2 секунди :)

п.п. Хич не ми и пука за филмите и мп3-ките, ако някой не е разбрал. Пука ми за *начина*, по който беше реализирано и дирижирано всичко и до какво води това.
п.п.п. Оказва се, че членът, по който е било искано спирането на достъпа до arenabg изобщо не може да се приложи в този случай. Амисега? Май някои други трябва да се посъветват с адвокат преди да се излагат ... Ей на мето76 ще им помогне ...
цитирай
17. анонимен - za meto
16.03.2007 23:50
Ами промени си профила тогава. Но пак не отговори? На нито един въпрос? Ето ти още един:

Ти като прокурор заставаш ли зад твърдението, че интернет доставчиците са "организирана престъпност" ?
цитирай
18. meto76 - Ами доставчиците на интернет са ...
16.03.2007 23:57
Ами доставчиците на интернет са доставчици на нет и нищо повече.Не виждам как БТК може да бъдат смятани за "организирана престъпност".Друг е въпроса ако доставят освен нет и нещо друго,за което не са си платили.
цитирай
19. анонимен - .
16.03.2007 23:58
ssstto, мнението ти е като на 5-годишно хлапе... Боже!
цитирай
20. meto76 - В крайна сметка има и съд, който ще си ...
17.03.2007 00:02
В крайна сметка има и съд, който ще си каже тежката дума кой нарушава закона.Напоследък доста ги пускат.Така,че нещо ми се доспа и мисля да си лягам.Ние сме правова държава, членка на ЕС(смях в залата) да вярваме повече в българското правосъдие.Не живее в Таджикистан,Узбекистан, Саудитска арабия, Русия,Монголия или др. такива азиатски държави.
цитирай
21. анонимен - za meto
17.03.2007 00:14
Ето, стигаме до някъде, след като се разбрахме поне по едно нещо.

Поне отговори на този въпрос:

Е ли технологията за споделяне на файлове незаконна или не?
цитирай
22. mapplethorpecala - значи, някой няма ли най-после да ...
17.03.2007 00:28
значи,някой няма ли най-после да обясни Ницшеански света на българите.

в началото на 90-те поляци,унгарци,сърби,босненци,косовци като луди крадяха возила от чехия,унгария,полша,напоследък пък от испания.

в резултат на това спечелиха страшно много хора!

1.кражбите на коли действат стимулиращо за застроховането.
2.ако ми откраднат аудито в чехия(което може и да не е точно така,а да е продадено ,след което с парите от застраховката ,какво правя-купувам ново ауди.
така застрахователя плаща данъци,Ауди плаща данъци ,произвежда повече и продава повече.

3.случва се така,че са ви продали Ауди ,което струва 30000марки за 5 хил марки.

само че му се счупва стъклото.

обикновено става така ,че няма как да търсите някой да открадне същото ауди за части..то тогава вие си купувате стъклото вече на цената,на която се продава.а това вече е напълно легална сделка.

нещо подобно има заложено и в римското право.
Което привелигирова АКТИВНОСТТА(забележете,не става дума за глупостта"частната собственост е свещенна..не е верно..този принцип е дребно буржуазен.
истината е ,че още в Римската империя са давали предимство на силата и справедливостта,а не на абстракната и мъртво статукво на собствеността,нейната статичност.
поради това има много стрикни правила-за владеене и притежаване.за гражданския оборот,който е жизнеутвърдаващ принцип.

ако вашата земя пустее и аз се нанеса и облагородя и в продължение на 10 години я владея вие я губите.
ето това е да обясни някой на българите този факт.

интересно е,че дори през социализма този принцип не е бил елиминиран от правото.

това,което правят в момента много прилича на вой на сирени оповестяващи мъртвото,а не живото.

интернет наистина е неолиберално-постмодерно място и то ще се утвърди като такова още повече именно през ново разбиране на собствеността-авторска,частна..

интернет има страшно форми на това да се печели от въздуха.

защото това е все едно да ограничиш радиопредаванията.че не можехме ли да си записваме музика от радията,или филми от телевизията.
само че докато чакаш да си запишеш примерно филм по тв ти гледаш и няколко реклами,които не искаш да гледаш и докато записваш филма внимаваш да не ги запишеш и тях!
кой пък им е казал примерно на тези ,че
аз бих научил за групата мaccabees от мазазина за компакт дискове на сони.
аз научих за тях от същия интернет.

макабийс ги няма в сони магазините.

да не би да искат да ми кажат,че съм научил за тях от специализираното предаване на сони по някоя тв..не знам дали има такова.

а и това също много ме съмнява,че се осъзнава.
ако съм си изтеглил парчета на макабийс,аркад файър,клаксънс,амбуланс лтд ,това никак не значи,че бих си купил тяхните дискове.

но да предположим,че се реша да си купя един диск на поне една от тези групи .
армутлиева ти имаш ли макабийс..то да не ти е това като да си пускаш дълга косата.

какво се правиш на много справедлива..защо внасяте само заглавия от които ще спечелите.

защо вие правите селекция на това,какво да се слуша в булгария и какво да се купува.

да не би случайно да си като една маршрутка.
транспорт в най-хубавото време,по-най-хубавите маршрути.

първо искам да ми покажеш,че не си маршрутка,а искаш да правиш транспорт.
цитирай
23. cooliest - до meto76
17.03.2007 01:33
аз изобщо не искам да споря по темата, не ме засяга в момента, а и както ти каза за open source програмите, защо трябва да си купуваш скъпа програма като има безплатен аналог? Както и да е. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО И ПРАВИЛНО това, което се случва в БГ в момента. Айде като много знаеш, кажи в коя друга ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА се случва или се е случило нещо подобно?
цитирай
24. анонимен - Мето,
17.03.2007 02:30
ти си прокурор,а аз съм митничар. Ти си 76,а аз съм 66. И за разлика от теб,не ми остава време да вися по блоговете,щото имам работа,та затова съм "анонимен". Та кажи ми,чедо,какво е общото между сиренето и софтуера? Това че ти не правиш разлика между двете ли? Какво правиш с кофти сиренето,което си купил? Същото ли правиш и със софтуера? А,пропо,в бачкане на легален Уиндоус ли работиш?
цитирай
25. ssstto - Ха-ха
17.03.2007 06:12
Колкото за заглавието,постингът е в 'Забавление' а и съдържанието му е не е съвсем сериозно,но е доста как да кажа...метафорично.Ако доставчиците решат да спрат обменът на файлове,не знам дали е възможно и законно,това ще бъде краят на някои доставчици.Разбрах колко са 'умни' прокурорите ;)
цитирай
26. meto76 - КОГАТО ОТИВАТЕ В ХЛЕБАРНИЦАТА ДА СИ ...
17.03.2007 18:29
КОГАТО ОТИВАТЕ В ХЛЕБАРНИЦАТА ДА СИ КУПИТЕ ХЛЯБА НЕ ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ГО ДАДАТ БЕЗ ПАРИ. ЗАЩО ОЧАКВАТЕ КАТО ИДЕТЕ ВЪВ ВИДЕОТЕКАТА ДА ВИ ДАДАТ ФИЛМ БЕЗ ПАРИ.КАКТО ХЛЕБАРА Е ВЛОЖИЛ БРАШНО, МАЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ТРУД ЗА ДА ПРОИЗВЕДЕ ХЛЯБ, ТАКА И ФИЛМОВИЯ ПРОЗУЦЕНТ Е ВЛОЖИЛ СРЕДСТВА ЗА НАЕМАНЕТО НА СТАТИСТИ ОТ НЯКОЕ БАЛКАНСКО СЕЛО,ЗА АКТЬОРИ И Т.Н. ЗА ДА ПРОИЗВЕДЕ ФИЛМ. И ЗА ДВЕТЕ СЕ ПЛАЩА. И ДВЕТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТКРАДНАТИ.

Bol.BG и Линкос ООД са интернет доставчици, които просто предлагат технология за размяна на информация и не нарушават закона, са единодушни техните представители.
- ВСЕКИ, КОЙТО УЛЕСНЯВА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ДРУГИ ИЗВЪРШВА ПОМАГАЧЕСТВО КЪМ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ МАМИНИТЕ КРАДЦИ.
цитирай
27. анонимен - q
18.03.2007 01:19
педал как да си купиш като нема пари !
като дават пари ше си копувам , като ми земат парите ЩЕ СИ ТЕГЛЯ БЕЗ ПАРИ, МАЙК ИМ МРЪСНА ... ШИБАНИ турски КУРВИ !!!
цитирай
28. анонимен - да го духат:)))))))))
18.03.2007 03:09
смятайте колко са зле щом като се напише в браузъра mvr.bg и сайта не се отваря:))))))Bad Request (Invalid Hostname)
трябва да се въведе www. тези дето разбират знаят за какво става дума ааааааааааааа хахахахаахха
ясно ми е вече какви специалисти има там:)))))))))
а тоа смешник явор колев само си мисли че е специалист по...както той се изразява кибернетични престъпления
ааааааааааааа хахахахаха кибернети4ни хахахахаха има един термин и той е интернет престъпления:)))))))))
на този палячо вече и кучетата му се смеят хахаха
кибернетика=роботизация!!! кибернетично от там произлиза и информатиката! кибернетиката е наука за управлението
и преработка на информацията
едно време управлявахме едни малки роботчета с правец хаха:)ето това е кибернетиката-робот с това го свързвайте!
не може зад компа да е робот! винаги стои човек => не може да се говори за кибернетични престъпления
няма такъв термин!!! терминът е един INTERNET ПРЕСТЪПЛЕНИЯ зад тях стой човек
не може човек ей тъй взет от гората да си съчинява свободно технически термини след като не може да направи
най-простото нещо- да конфигурира компютъра си в сървър!!!в цялата полиция навярно 1-2 могат:))))))))))))))))
аман от специалисти
ако се поразровите в нета(това е задължително за всеки себеуважаваш себе си любител на информатиката)
ще намерите една снимка на тоз палячо в некъв офис явно неговия:)аз само като му видя монитора и вече ми е ясен
що за компетенция е относно неговата прословута кибернетика:)))))))))))))))))))
другото нещо е че той е толкова силно озлобен към хората че аз винаги съм си задавал въпроса абе такива защо се раждат? ето днес кембъл4ето по4ина:( лека му пръст а такива помияри остават на тоз нашия свят да ни го тровят
питам се колко треа да е прост тоа 4е да тръгне да се бори срещу торентите:)))))))))))))))))))))))
http://ssstto.blog.bg/viewpost.php?id=52348
има сумати линкове:)запомнете едно: ОЗЛОБЕНОСТТА СЕ ОЧЕРТАВА НА ЛИЦЕТО ВИ!!!
НЕ СЕ 4УДЕТЕ ...ХМ АМА ЗАЩО ПОГРОЗНЯХ? ХМ,АМА ЩО МИ ОПАДА КОСАТА?...ХМ,АМА АЗ ЩО СЪМ ПРОСТ А ОНЗИ Е ТОЛКОВА УМЕН...ХМ! АМА АЗ ЩО НЕ ВЗЕМА ДА СЕ ГРЪМНА:))))))))))))И НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИШ
ПИСНАЛО МИ Е ОТ СКАПАНЯЦИ!!!
НЕ МОЖЕ 4ОВЕК КОЙТО НЕ Е НАПРАВИЛ ЕДНА ПРОГРАМА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ДА МИ ОГЛАВЯВА ОТДЕЛ ЗА БОРБА
С ...МАНИ ТО ЕДИН ОТДЕЛ:))))))))))))))))))
та те до онзи ден незнаеха как да влязът в интернет бе
а все още незнаят какво е браузър
пф! специалисти хахахахахахахаххаахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахаххааххахаах
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
все още действат по сигнали хахахаха нямат изграден софтуер!!!
ааааааааааааааааааааааааааааа хахахахахахахахахаххаахахахаххааххахахахахахаха:)))))))))))))))))))))))))))))))
по цял ден ми браузват само и това ли е следенето аааааааааааааааааааааааааааа хахахахахахахахахахахахаах
филтрация на портовете ааааааааааааааааааааааааааааааа хахахахахахахахахахахахахахахахахха
но все пак е важен кетапа за как му викаха компютърни умения аааааааааааааааа хахахахахахха
дето се изкарва за 80лв курса хахахахахахахахахахаха
всички в автобиографиите си кандидатсвали в тоа отдел са написали 4е владеят програмни езици
аааааааааааааааааааааааааааа хахахахахахахахахахахахахахахаха:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ако го попитате тоа "специалист" за формат .ape ще мъл4и като пукъл хахахахахахахахааххааа
те все още си мислят че торента е некъв сървър с разни нелегални неща хахахахаха ае кво да говорим хахахахахахаха
те незнаят какво е торент файл хахахахахахахахахаха:))))))))))))))))))))))))))
ееех не е лесно да си прост:)))))))))))))))))))))))понякога им завиждам хахахахахахахахахахахахахахахахахха
трудно ще се преборят с умните хора!!!!!!!!!! който си мисли 4е ще успеят зна4и е глупак като тях хахахаххаа
цитирай
29. анонимен - аз мога..
18.03.2007 09:05
аз мога да отида до хлебарницата и да не си купя хляб
мога да отида и до видеотеката и да не си купя филм,това не означава че не мога да ползвам такси ,файтон или циганска каруца при положение че си плащам транспорта!
що не вземем да спрем тока, нали се предполага че някои може ида не си го плати,знаете за кого говоря...не могат да си приберат парите с които е ощетена държавата тръгнали да ....абе аиде нема нужда....после що младите бягали на вън..."за кокошка няма прошка,за милиони няма закони"...не ми се говори ...това е най-най-малкия проблем в тая държава...но както се казва -малките камъчета обръщат ...
цитирай
30. анонимен - За хляба , за филмите
18.03.2007 10:28
Нали се сещаш , че ако хляба е клисав ще го върна на хлебаря. А Амотера ще ми върнат ли парите за филм който не ми е харесал. Малко по детски звучи въпроса , но ако можеш ми отговори.

Пиратство ще има докато има интернет. Въпросът е да се намери баланс между законното точене на филми , музика , софтуер. По света отдавна са го измислили , но вие не виждате по далеч от носа си. Вече има доста сайтове за музика в които първо слушаш , а после плащаш. Ако ти е харесало.
А като си истински фен , ти си плащаш защото ти пука.

Ако човек не печели от дадените продукти , какъв е проблема да ги има. Не можете ли да разберете , че се лишавате от най голямата реклама.

Пример за музика:
Аз харесвам Ивана. Свалям си нелегални МР3 и си я слушам. Обаче като има концерт си плащам 30лв за билет. От къде знам за нея ли , от Интернет. Пречи ли нещо тя да има сайт в който да продава нейната музика с добро качество а не във формат МР3. Ако Ивана ми харесва , предпочитам да си платя.

С филмите нещата седят по същия начин. Като изгледам един нелегален филм / всички знаеме с какво качество са/ и ми е харесал , разбира се , че ще отида да го гледам и на кино. Разликата е огромна.

Относно софтуера , нещата за мен седят така. Нелегален софтуер използват хора които го свалят за да видят какво представлява или хлапета на които им е интересно. Те по никакъв начин не се облагодетелстват от него. Дори работа с такъв софтуер може да помогне много на подрастващите , да се усъвършенстват в дадена програма и след време да станат добри специалисти. Ако се занимавам професионално с дизайн и работя на 3D max без лиценз , елате и ме хванете. Ще бъда виновен.

Начина по който държавата тръгна да се бори срещу пиратсвото е напълно погрешен. Обявихте всички потребители за пирати. Според Явор Колев 100% от трафика бил пиратски. Само , че този път държавата сбърка с кой да се заяжда. Потребителите са предимно млади хора които могат да мислят а не са закостенелите динозаври от парламента. Тези хора са активните или бъдещите избиратели. От тях зависят много неща в бъдеще. А ида не забравяме , че са около 1 500 000 човека.

Тъпа държава еййй. Що не взимате пример от по напредналите държави , а трябва все да преоткривате топлата вода. Ако всички скапани бюрократи хванеха по една мотика , за два дни ще прекопаят цялата земеделска площ в България. Толкова са много. А работата им е да мислят , но проблема е , че това съвсем не им се удава.
цитирай
31. анонимен - хмм
18.03.2007 14:20
много ми е интересно как тека ще разбият интернет могат само галвите да си разбият в някоя стена. Според мен ако спрат от всяко място да се точи което всащност неможе чудно ми е кой ще си плаща за да ползва интернет. Явор Колев и Станислава Армутлиева какво се правят на ударени те все едно не точат от тракерите и от фтп-та. Не те са заможни хора и могат всичко да си позволят. защо гдбоп не ходя да ги проверят те парво и другите им служители а да и да не збравиме хората от министерство-то да видят колко нелегална информация ще намерят.
Нали преди бяха намерили някакви порно филми и мп3-ки в серверите на министерство-то какво стана само го казаха и си замалчаха ни ги прибраха ни нищо 100% тези сервери си стоят на мястото и си работат все още.
цитирай
32. анонимен - За meto76
20.03.2007 23:11
Не те знам прокОрор ли си къФ си, 76 би трябвало да ти е набора, н.з.
Първо, недей да причисляваш РУСИЯ към другите азиатски държави, защото ще помисля, че си беден духом.
Второ и последно, за да участваш правилно в съдебните процеси, трябва да имаш умението да се поставиш на мястото на отсрещната страна. В случая аз не виждам нищо подобно, значи няма да си безпристрастен в делата и не ставаш за прокурор, както се описваш....
цитирай
33. анонимен - meto76
22.03.2007 04:07
Баш ме брига прокурор ли си, какъв си. От къде на къде скъпоструващо държавно спецзвено ще ходи да разрешава бизнесспорове? Че на всичкото отгоре се и опитва да тълкува закони, дето хич не им е работа. Най-малкото не са учили достатъчно. Ако БАМП имат нещо против тракерите да си заведат дела, след като сме правова държава...уж. Ама ще трябва да се бръкнат като ищци и не е сигурно дали ще им мине номера. Затова по-тънко минават при шефа на оня плешивия горе. Те поне са се доказали вече, че иначе и настинка не могат да хванат. Тоя кубето, не му омръзна, между две пенявения да приканва всички да му идат на крака да им бил разяснел "своята" гледна точка.
После бившия им колега кмета ще се жалва как хората не уважавали полицията. То се уважават служби, вършещи сериозна работа. Кокошкари няма как да се уважават. Да вземат направо да кажат колко искат, за да "разкрият" някое от всичките "неразкрити" убийства. БАМП като не дава, ние "пиратите" ще им съберем.
А тия Амотера, ако не бяха толкоз нагли можеше да им пусна някой лев. Купувал съм си и оригинални продукти, и от нета съм си теглил. Ама сега обявявам тотален бойкот. Нещо повече, ще събера парите от 100 кина и ДВД-та, ще си купя стена и ще си гледам пиратските филми на кино вкъщи. И ме боли фара за оная овца, ако ще да и се изправят къдриците.
цитирай
34. анонимен - Истината!!!
23.03.2007 01:34
Sun 18 Feb 2007
MTG отново
Posted by nellyo under BG Media Landscape , Media Law
No Comments
Този път са избрали друга стратегия за навлизане на нашия пазар - купуват 50 на сто от собствеността на “Апейс медия” - мажоритарен собственик на “Диема вижън” и “Телевизия ММ”.

“Диема” има проблеми с конкурса за спектър в София, на този етап е отстранена, ако може да се вярва на медиите.

Ето защо от Диема са подали Сигнал! Веднага след купуването на акциите! Прекрасно! И Това Ако Не Е Поръчка! И навярно тази офшорка, дето ги е купила е фирма на наше момче ( от тея с куфарчетата дето изпращат огромни суми - наши пари - в чужбина) и сега иска да изкара още кинти, като монополист! и за сведение - тея от data.bg ще отворят врати скоро за филми и т.н. ама на цена - 1.20 или 2.40 за филм! ;-) красота, нали. бол.бг се опитаха да го направят ама ги резнаха от конкуренцията...ужас! ;-) и така...още интересни теми на http://nellyo.wordpress.com/
п.с. за Вас се Грижи - инж. Асенов (Безработен) . Ако имате въпроси за които трудно намирате отговори, то питайте и ще видим! Но, важното е г-н-а собственик на сайта аренабг да си направи партия като тези от thepiratebay.org и всички абсолютно със сигурност ще гласуваме за него и минимум от %50 от гласовете на на Атака ще дойдат също, тъй че ще минем турците от ДПС и циганите и просто няма да има нужда да са в парламента! Успех!
П.С. П. С. Искам и Изисквам Да Си Живея в Родната България Спокойно! Може Ли, Господа Офицери!?!
цитирай
35. анонимен - taq prosta kru6a ne moga da q gledam!!!!!!!!!!!
19.01.2008 20:30
ujasna ,prosta ,pudelka e taq Stanislava
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9805868
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094