Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2007 10:36 - О,брадър,дека са ти ракетите
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1466 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.10.2007 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
О,брадър Джордж,дека ти е противоракетната отбрана дето ни я обеща,нали сме ти верни коалиционни партньори и желаем да ти снасяме милиарди от бюджетните си излишъци в твоите бюджетни дефицити за да бъде страната ни стабилен финансов рай.А,че ти даваш 500 милиона на Блякуотър да ти пази дипломатите в Ирак си е твоя работа. Това ПРО, брадър,дека мислиш да ни пази от Иран тая седмица  добре  щеше да ни дойде,че много беди се струпаха на клетите ни управленски глави.

Не стига,че учителите стачкуват,ами и дават много лош пример на учениците.Миналия ден във Варна 150 объркани млади проклетници  се шляели по улиците и скандирали "стачка",и всичко това НЕЗАКОННО! Не беше ясно какво точно ще се случи след това ако не се бяха върнали към ваканционното си ежедневие.То за съжаление е само чатене,пиене и снимане на клипове как друсат гюбеци, горе-долу като по време на училище, но непрекъснато.Надяваме се да им омръзне и да им се прииска да учат за разнообразие.

О,брадър,много сме разтревожени,Явор Колев ни доложи,че в последния месец в интернет нема нови клипове като "Ужасяващ женски бой в даскалото" и "Как Пешо преби целия клас барабар с химичката".За сметка на това се появяват потресаващи клипове като Пияна котка,Пияно дете в парка
,Как Да Убием Емо,Как Да Скрием Пищовите Си и 1 - Ви Ноември - Стачка Против Матурите!!!.

Ако ни беше дал,брадър,ПРО,щото Вяра Лазорова и Института за пазарна и чалга икономика не стигат,щяхме да треснем даскалите с една ракета да спрат да ни тровят бизнесклимата,да задръстват инфраструктурата и най-накрая да си заемат мястото в матрицата на макрорамката.

P.S.Добре,че  засега даскалите щото се имат за интелигентни не затварят пътищата с горящи гуми и не  скандират ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САПУН.


С уважение: С.Станишев,Д.Вълчев и П.Орешарски.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9810262
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094