Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 11:04 - Далече, далече в една друга звездна система, на планетата Идиотия
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1562 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.02.2011 15:28


Много известни личности-президентите Рейгън и Картър, Стивън Хокинг и професор Лъчезар Филипов, заявили открито, че съществуват извънземни форми на живот и НЛО, бяха обект  на присмех тази седмица.

Астрофизик от Института за космически изследвания на БАН Филипов бил низвергнат нашенските научни среди, заради вярата му в извънземни.

 Изглежда някои хора са пропуснали новината, че НАСА екстраполира данните от космически телескоп "Кеплер" и резултатите бяха шокиращи: в нашата галактика Млечния път има най-малко 50 милиарда планети, а от тях поне 500 милиона са в обитаемата зона и потенциално годни за живот. Обитаема зона е разстоянието от звездата, в което на планетите може да присъства течна вода - необходим елемент за възникване на живот.

 Сигурен съм, че далече, далече в една друга звездна система, една от 500-те милиона планети с вода е наречена от господстващите аборигени планета  Идиотия.  Сигурен съм, че точно в този момент, на планетата Идиотия, милиарди зелени чудовища с четири ръце, две глави и пет пипала се присмиват на професор Зейфод Бийбълброкс, заради абсурдната му вяра, че съществува извънидиотски разум, вероятно под формата на бели същества само една глава с две ръце. Дано зелените чудовища с четири ръце, две глави и пет пипала не се хванат на уверенията на професор  Бийбълброкс, че двуръките същества от далечния  Космос  могат да послужат за разнообразяване на местната диета от асфалт, защото са много приятни на вкус.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806651
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094