Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2012 09:31 - Плевнелиев ще приватизира поста на Първата дама
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 2135 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 28.01.2012 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В първата си пресконференция след заемането на поста новият български президент добави още едно към 40-те си обещания - той се зарече за благото на всички българи да приватизира вакантният пост на Първата дама.

На желаещите да заемат поста ще бъдат
осигурени всички служебни привелигии и почести, като се очаква да се ангажират с порядъчното КОРЕКТНОТО представяне на България и ГЕРБ в чужбина, фейсбук и туитър.

Росен Плевнелиев коментира, че запълвайки свободното място до него ще изпълни социалната си функция и освен това ще пресече спекулациите, че Бойко Борисов е хвърлил око на поста и 
очаква да бъде обявен за почетна първата дама

Росен Плевнелиев, който е и милионер, изрази възхищението си от смелостта на госпожа милионершата да не бъде президентша: "Аз имам до себе си една наистина модерна жена, способна  да презре и разбие всички обществени очаквания водена от неутолимата си алчност."

Вестниците Капитал, Капитал дейли и капиталтуитър изпаднаха в екстаз и излязоха с големи одобрителни заглавия, хвалейки  решението и  наричайки го "смело, 
наистина държавническо и  невероятно  капиталистическо, но колкото и невероятно да е, не е в ущърб на всички българи". 

Росен Плевнелиев отрче информацията, че президентството заедно с ТВ7 ще снимат шоу "Президент търси Първа дама". "Смятам да организарам търг и по тази причина отивам в Брюксел-за да го рекламирам на най-виско ниво. Смело ще се изправя в Европейски парламент и ще обявя, че поста на Първа дама в България е свободен и  се продава".

От президентството казаха, че от търга очакват няколко стотин милиона долара, който можели да да бъдат и милиарди ако Плевнелиев е бил приел офертата на Силвио Берлускони. 

Заедно с поста на Първа дама на търга ще бъдат предложени и други държавни активи като скици на българския Пикасо Бойко Борисов. 

(26.01 16:02 часа
Странно, в момента от новини.бг разбирам, че Плевнелиева е дала интервю за Капитал. Оффф, оказва се, че "интервюто" е било фалшиво, от бъзиклийкс. )



Гласувай:
5



1. gandolfini - Бойко е истински художник..
26.01.2012 09:41
така може да скицира някой,че ни майка ни баща ще го познаят
цитирай
2. elinora - Аз пък разбрах,
26.01.2012 12:13
че ще се учредят и награди " Виртуална Първа дама". Фейсбук и Туитър са номинирани :)
цитирай
3. ssstto - За съжаление
26.01.2012 16:04
няма смисъл ФБ и туитър вече гласуваха Плевнелиева да бъде първа дама
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9806014
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094