Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог, използващ художествена измислица за поглед върху живота. Фен сайт на най-добрият комедиен материал в страната- Бойко Борисов и ГЕРБ
Автор: ssstto Категория: Политика
Прочетен: 9887387 Постинги: 1481 Коментари: 5889
Постинги в блога
2 3 4 5  >  >>
По Дарик радио водещият Кирил Вълчев притисна брюкселския апаратчик Андрей Ковачев от ГЕРБ и го хвана натясно за фалшивите новини и третия пол. Ковачев каза, че трбявало да спрем фалшивите новини, но попитан за благодатния огън (измама с бял фосфор, ама да, такива са ни религиозните традиции) и Исус започна да уточнява, че е имал предвид само политическите фалшиви новини, а християнството било част от традициите ни. Добре, че не го питаха за "умерените бунтовници" в Сирия и дали петима умерени бунтовници, както каза един американски военен, е достатъчно за да не бъдат "умерените бунтовници" фалшива новина, а истина. После попитан за третия пол Ковачев каза че нямало такова нещо, сигурно за да се солидаризира с традициите ни и болшинството българи, които са против Истанбулската конвенция. След това като му казах че в документите назапад има трето квадратче за пол призна че имало нещо като трети пол, може би за да се солидаризира с Брюксел. Такива безпринципни хора са в Брюксел заради парите и защото някои бъркат бързото говорене и гъзовъртенето с политика. Смятат и че е политика e да се гърчиш като безгръбначна пиявица, защото като си се впил в Брюксел как ще се пускаш и няма да смучеш. Не, не е. Андрей Ковачев е фалшив като храните от Запада за Източна Европа.
Категория: Политика
Прочетен: 6433 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 17.05.2018 09:37
Днес Бойко Борисов (заедно със С2) замина на посещение в Саудитска Арабия за да се срещне с кралят и може би (необявено*) с де факто управляващият страната престолонаследник clown prince Salman, който беше представен от медиите ни като реформатор и борец срещу корупцията, който арестувал някои от най-богатите хора/принцове и те били "настанени в 5-звезден хотел в Рияд".

И толкова. Човек може да остане с впечатлението, че арестуваните са настанени в позлатени апртаменти, а не в обща стая и не спят на дюшеци на земята, нито че чужди наемници (американци), не ги овесват в с главите надолу и не ги бият, и че всъщност не са изнудванитака да дадат почти цялото си имущство на престолонаследника Мохамед бин Салман в замяна на свободата си. https://waa.ai/zIXB

image

Как е на арабски "Ваше Величество, арестувайте българските политици, защото са корумпирани и ги пратете в хотел Риц да ги овесват с главата надолу и да ги бият"?

Представете си ако същото се случваше в Сирия. Или Иран, или Русия, или Китай, м? Какъв вой щеше да надеде най-свободната, обективна и демократична (бг) преса, а,? В тон с политиците, м? Обаче СА ни крепят петродолара, така че на тях им е простено всичко и всяка критика срещу тях е забранена.
 
Дали сега Бойко Борисов отива да се бори за човешките права? Белким извоюва още някоя свобода за жените, не само като свободата да шофират...понякога (само през деня и делнични дни)...и донякъде (само в градовете). Дали медиите ще питат ББ ще вземе  ли пример от принц Салман в борбата с корупцията? Или такива неудобни въпроси са руска хибридизация? Защото Пуси Райът, са едиснтвения разрешен за медиите ни приемр за потъпкване на права, нали? 

В хвалебственото слово за Салман медиите пропускат как той наскоро привика ливанския премиер Харири (който е християнин и има и саудитско гражданство) в Рияд и го задържа. Макрон после освободи Харири, но двете деца на Харири са все още в Рияд.  

И нито дума от медиите ни за ужасяващите страданията на които Саудитска Арабия всеки ден подлага Йемен, с бомбардиране и глад. https://waa.ai/zIXZ

image

Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си (журналситически) дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Освен това съучастниците на Рияд в жестокостите в Йемен са САЩ и Великобритания, как да критикуваш Големите началници?

Нито дума как в Саудитска Арабия обезглавяват хора защото са атеисти, обвинени във вещерство, прелюбодейство. О, и става по-добре - има предложение който в социалните медии критикува властта в Рияд също да бъде обезглавяван.https://waa.ai/zIX5 

Та ако България ще отваря посолство в Рияд Външно ще трбява да търси хора, които не са атеисти, вещици, гейове или жени с книжки (ако не искат да бъдат обезглавени) и няма да критикуват властта в Рияд. О_о, проверихте ли в ИДИЛ и Ал Кайда?

И нито дума как изнасяме оръжия уж за Саудитска Арабия, а после те попадат в ръцете на терористите в Сирия. Ама нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. 
 
Съобщението в Дневник дори е пропусната историята с "настанениете" в Риц милиардери, а в първите 25 коментара нямаше нито един критичен към СА. Ако ГЕРБ, умните и красивите и медиите прилагаха към Саудитска Арабия същия аршин, който имат и за Сирия, Бойко щеше не да подаде оставка, а да го линчуват на жълтите павета. Може би и медиите нямаше да имат катастрофално ниско доверие и само 9,7% да смятат, че са независими (донякъде). Но нали трябва да изпълняваме евроатлантическия си журналситически дълг, ентусиазирано да подкрепяме правилните кървави антидемократични режими. Така че след провала на Южен поток очаквайте сега Баце да ни докара газ по Камилски паток.

*оказа се, че Бойко Борисов се е срещнал и с престолонаследника, напук на уверенията на родните най-обективни, независими и евроатлантически медии, че ще се среща с краля. Българските медии отново доказаха, че са безполезни.
Категория: Политика
Прочетен: 4689 Коментари: 1 Гласове: 3
Последна промяна: 29.11.2017 17:50
Тази сутрин, след като отново преспа в Банкя, Антон Хекимян се завърна към обичайното си амплоа - да се представя за журналист, докато всъщнсот крепи властта и рейтинга на Любимият Лидер и ГЕРБ(разкритие на @KRangelova. Ето така:

image

О_о, къде отиде шлифера?

Първо Хекимян представи проучване с катастрофални резултати за българските медии:

image

След това нагледно показа защо няма и 10% от българите смятат медиите за независими - ако някой незапознат с България гледа клипа сигурно ще се обърка кой е журналиста, опитващ се да установи има ли депутати наркотрафиканти и кой е политика, от управляващата партия, защитаващ премиера Бойко Борисов, който на 12.7 Бойко Борисов каза, че в парламента има хора замесени в наркотрафик (и купуване на гласове. Оттогава медийният слугинаж на ГЕРБ дружно мълчи, че  Любимият им Лидер всъщност е объркал депутат с брат му.  

Накрая, притиснат от Кутев, Хекимян се изтърва: всичко е едно говорене ей така.

image

Дам, ние знаем, че Бойко Борисов говори ей така, по хавата си. Но защи си мълчиш? Защо въртиш и сучеш "ама то има депутата обвинен в купувуане на гласове"? Значи ли това, че има и депутат наркотрафикант? Защо лъжеш, че сте питали КОЙ е наркотрафиакнта в парламента? Нито Хекимян, нито БТВ, нито другите медии са питали нито Бойко Борисов нито сюрията гербери точещи се като суджуци из телевизиите кой е този наркотрафикант и дали въсщност ББ не се е объркал? Или вашата работа не е да правите управлението на Любимия Лидер по-трудно, а да благоговеете пред Любимият Лидер и позволявате политиците да замърсява публичното пространство с лъжи и глупости, както Бойко Борисов на който му се привиждат депутати наркотрафиканти.

БТВ, чудите ли се още защо само 10% от българите смятат медиите за независими? 
Категория: Политика
Прочетен: 3664 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.11.2017 18:39
Виждате, че пак изпреварваме Румъния. Така премиерът Бойко Борисов коментира доклада на ЕК. https://waa.ai/zUgN
И в какво я изпреварваме Румъния? В апартаменти на глава от политическото население ли? По шест апартамента на политик, нали. И то без никаква корупция. Или по производство на тикви? Не само РУмъния изпреварваме, ами всички в ЕС по този показател. Също изпреварваме Румъния и по корупция. Също и всички в ЕС Но с герберската "борба срещу корупцията" скоро ще изпревариме и всички в света.

image

Само не разбрах от умерените борци срещу фалшивите новини от групировката Ал-Джорналя това твърдение - че изпреварваме Румъния дали е вярно? Иначе са големи фанатаци на тема фалшиви новини. Ама стига да идват от Тръмп или Русия за да могат така да ги уязвят. 
Категория: Политика
Прочетен: 3674 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 16.11.2017 20:50
Днес по Нова тв Антон Кутев обясни защо БСП са искали Бойко Борисов да отиде в парламента (БСП мислело да му постави капан):

image

Ние искахме да дойде министър-председателят в Народното събрание и да потвърди думите си, че в парламента има 
(БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти и хора, които купуват гласове от затворници. Затова искаме Борисов да дойде и да каже какво има предвид. В момента, в който той каже какво има предвид, аз Ви гарантирам, че ще бъде осъден.

Уточнение-преди четири дни Бойко Борисов в напъните си да плюе по БСП при една от гневните си тиради обърка бизнесмена Илия Стоилов, задържан за (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафик, с брат му Георги Стоилов, депутат от БСП от Русе. Оттогава никоя медия не смее да обясни на хората за глапсуса на Скъпият им Лидер. А мълчанието на медиите заблуждава хората, че ДА в парламента има депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркотрафиканти. Оттогава премиерът се е запънал като магаре на мост и не смее да си признае глапсуса. Вместо да си призне грешката ината на Бойко влошава нещата. Или не, защото само поражда скандали, на които любимите му медии налитат като мухи на..мед. Странното е че и всички в БСП си мълчат, изглежда надявайки се Бойко да продължи да бърка братята. Ама надали.image
 
След Кутев в Нова цъфна Цветан Цветанов и познайте дали водещият го попита дали Бойко Борисов е объркал Илия Стоилов с брат му - депутата Георги Стоилов? Нито Цв.Цв нито другите гербери, които се влачиха като свински черва из телевизиите бяха попитани. Защото Бойко Борисов е свещената им крава.

Но Бойко Борисов със сигурност се е усетил, че е сгафил. Днес при инспекцията на строителните дейности на Източната тангента на Околовръстното шосе на София по повод искането на БСП да отиде в парламента, за да обясни твърденията си, че в НС има (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьори и хора, купували гласове, Борисов заявил, че „леят се обиди, леят се закани и аз затова не исках да отида. Това не е продуктивноЕто ние показваме какво правим – има толкова неща, които са позитивни.

Дрън-дрън, та пляс. Добре знае, че няма депутат (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор, а брата на един депутат е (БОНБА, МЪЛНИЯ) наркопласьор. Затова разтяга локуми. А медиите мълчаливо го държат за шлифера, гърчат се от страх (и/или кеф) и крият каква каша е в тиквата му. Голям страх ги тресе журналята. Сакън, да не лъсне голия * на Негово Величество. Иначе ревем РУСИЯ, ФАЛШИВИ НОВИНИ, ТРЪМП ФАЛШИВИ НОВИНИ. Обаче когато Бойко Борисов се обърка - шшшт, шшшт. Пълен дебилизъм и сервилност. Четвърти ден не могат да кажат разликата между двама човека, тръгнали за Европа и да се обиждат на дебили. Еми извинявайте, дебил e комплимент.
Категория: Политика
Прочетен: 3771 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 21:01
16.11.2017 12:48 - Назадък
Човек го няма една година и като се върне се надява подръжката на блог да се поодбрила. Да, да, ама не. Йок. Грам напредък няма. ГРАМ. Нещата не само са спрели на едно място, ами има и назадък. Докато другите се развиват, ние си седим в гьола и си викаме, че нещата са нормални. Отврат. Оффф. Продайте го на някакви папуаси, белким мръдне...напред или направо закривай.
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7177 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 13:11
Онзи ден Росен Плевнелиев гостува цветът на журналистиката Цветанка Ризова от БТВ, която когато интервюира някой от ГЕРБ е така: 

image

Всеки път, Цецке. По БТВ Ръ.П обвини руските хакери, че са се намесвали на де що има избори по света: За мен беше повече от ясно, че руснаците по-скоро са тренирали с България, за да развият своите умения за кибершпионаж и атаки по време на изборите в САЩ, Германия, Франция, Испания, ако щете, и Англия.
Дневник:  Плевнелиев припомни атаките към сайтовете на редица институции в нощта на местните избори през 2015 г., също скорошните обвинения към Москва в кибершпионаж от страна на Великобритания, както и подобни обвинения от САЩ, Испания и Германия.

Дам, обвинения. Цветанка Ризова не го поправи, че подобни обвинения макар и да е имало ПРЕДИ изборите в Германия и Франция, обвинения които бяха истеризирани от русофобските медии, след това бяха опровергани. От германското и френското разузнаване:

image

image

image
 
image

Колко лош или продажен журналист трябва да си за да не знаеш, че френското и германското разузнаване не са намерили доказателства за руски хакери или да го знаеш, но да го премълчаваш? Може би умерено добър, по бълагрските или натовските стандарти?

Колкото за Каталуния - дам, Путин изкара един милион на протест, нали?  

image


Брекзит и САЩ са отделна история за разказване, но там обвиненията са съшити с бели конци.

БТВ, Дневник, бълагрските медии, Плевнелиев подбират част от  новината, която им е удобна О, ОБВИНИХА РУСИЯ, БОНБА, МЪЛНИЯ и премълчават неудобната (че обвиненията са се оказали безпочвени), за да се вмести в идеологическия им дневен ред - борба с Русия, на всяка цена. На това му се вика пропаганда и фалшиви новини.
Странно е, че никоя медия не излезе и не каза "Фреснкото и германското разузнаване опровергават Плевнелиев, президента се занимава с фалшиви новини". Толкова могат или затова им плащат?
Категория: Политика
Прочетен: 3955 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 12:15
Днес в парламента от БСП поискали хвалипръцкото Бойко Борисов да отиде и да каже кои депутати (БОНБА, МЪЛНИЯ) са замесени в наркотрафик и купуване на гласове, както той твърди. (Всъщност Бойко Борисов бърка един обвинен в наркотрафик, който е брат на депутат и самият депутат Георги Стоилов от БСП от Русе)

Ето как БТВ разказва историята оттук нататък : Разбира се, ГЕРБ отхвърлиха искането на БСП премиерът да дойде в парламента и да обясни кои депутати са ангажирани в наркотрафик. 

Защо "разбира се"? Защото сте правителствена радиоточка ли, БТВ, и разбира се, като всяка правителствена радиоточка изразявате, разбира се, гледната точка на управляващите? Или защото знаете, че Бойко Борисов, разбира се, е хвалипръцко и  като всеки хвалипръцко, разбира се, често говори неподплатени с факти неща? Срещу които вие, разбира се, още от времето на Бареков нямате нищо против, защото гоните бомбастичните сензации, а другарят министър председател, макар и център нападател много го бива да подава такива БОНБИ и МЪЛНИИ. Или защото знаете, че Бойко Борисов е сгафил и объркал брата на един депутат със самия депутат? Между другото, това объркване не се ли смята за фалшива новина? А, щом е Бойко Борисов, разбира се, че не.

Излиза сякаш, че в БТВ не искат да знаят кои депутати са замесени в наркотрафик. Но, разбира се, такава е цената да защитаваш Бойко Борисов. Вие искате ли да знаете кои депутати са замесени в наркотрафик? Не. Бойко ги знае, разбира се. Това стига. А ако няма никакви депутати? Шшшт, това не са фалшиви новини, такива неща правят само БСП, Русия и рускит ехакери.
Категория: Политика
Прочетен: 8072 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 16.11.2017 08:16
Дневна доза дебилитет, русофобия и пропаганда
Обновена: вече и от БТВ

Заглавие на Нова тв: Русия пусна "фалшива новина" за ИДИЛ и САЩ. Но ако прочетете статията се оказва, че не новината за помощ за ИДИЛ от САЩ е фалшива, а някои от снимките. Някои от снимките. Във вечерните новини и БТВ изпапагалства същия бълвоч, в надплюването срещу Русия.

Откъде знаем, че новината за американска помощ за ИДИЛ не е фалшива ли? От ББС, уважаеми псевдожурналисти: 
The BBC has uncovered details of a secret deal that let hundreds of IS fighters and their families escape from Raqqa, under the gaze of the US and British-led coalition and Kurdish-led forces who control the city. A convoy included some of IS’s most notorious members and – despite reassurances – dozens of foreign fighters. Some of those have spread out across Syria, even making it as far as Turkey. Lorry driver Abu Fawzi thought it was going to be just another job. He drives an 18-wheeler across some of the most dangerous territory in northern Syria. Bombed-out bridges, deep desert sand, even government forces and so-called Islamic State fighters don’t stand in the way of a delivery. But this time, his load was to be human cargo. The Syrian Democratic Forces (SDF), an alliance of Kurdish and Arab fighters opposed to IS, wanted him to lead a convoy that would take hundreds of families displaced by fighting from the town of Tabqa on the Euphrates river to a camp further north. The job would take six hours, maximum – or at least that"s what he was told. But when he and his fellow drivers assembled their convoy early on 12 October, they realised they had been lied to. Instead, it would take three days of hard driving, carrying a deadly cargo - hundreds of IS fighters, their families and tonnes of weapons and ammunition...reat pains were taken to hide it from the world. But the BBC has spoken to dozens of people who were either on the convoy, or observed it, and to the men who negotiated the deal.

Ако в Нова тв и БТВ работеха истински журналисти, а не корпоративни лакеи на Пентагона, които пеят по зададен русофобски тон или мързеливи невежи щяха да са по-загрижени не за някои снимки, които са фалшиви, а за фактът, че САЩ помагат на ИДИЛ. Но Нова и БТВ премълчават, че ББС потвърждава казаното от руското минстерство на отбраната. На това му се вика пропаганда, да се цензурираш, да криеш половината истина, в преследване на идеологическите си цели да се противопоставиш на Русия на всяка цена. На всяка цена, дори и да подкрепяш тероризъма, а САЩ смятат тероризъма за инструмент за борба снеудобни политици. Още от 70-те в Афганистан. А сега и нашите медии (и политици).

Медиите ни правят същото като с ИМАМЕ НОВИНА; БЪЛГАРИЯ Е НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО ПОЛИЦАИ. Не бяха проверили, че става дума за класация от само 50 държави, че Бълагрия беше включена с целия състав на МВР, не само с полицаите, и тогава както и сега само папагалстване, няма линк към оригиналния източник, защото да се тури един линк е тоооолкова трудно. И в Нова ли са като в смотания блог.бг вече? Пълна преституция и дебилитет. Отврат. Ъгхх!

Представете си, че идилоидите бяха докарани до България. Представете си, че автобустите ги бяха разтоварили пред вашата врата. Пак ли щяхте да обяснявате как руското министерство качило една снимка от игра и значи няма помощ на САЩ за ИДИЛ? Пълен медиен дебилитет.

Обновяване: в Тутър https://twitter.com/Dalatrm/status/930107412908036096?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fglav.su%2Fforum%2F5%2F2237%2Fmessages%2F
се появи запис : Heval Kahraman 4m #SDF #YPG negotiates #IslamicState exodus from #Raqqa w/ mediator "We want the #Raqqa deal all done in secret, unlike #Manbij & #Tabqa. We can send them wherever they want. No problem"

Категория: Новини
Прочетен: 4117 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 16.11.2017 19:07
 Днес по Нова ТВ водещите Виктор Цолова напълни вживяли се в ролята си на радиоточка на Пентагона си скубеха косите и пищяха с пяна на уста срещу политик от БСП (Жаблянов) "АМА ВИЕ СРЕЩУ ЕС И НАТО ЛИ СТЕ". И Жаблянов взе да увърта, равнявайки се по евроатлантическата права партийна линия абе не сме срещу НАТО, не сме срещу ЕС, ама то тъковата... И показа какво не е наред с политиците ни. Те хем  искат да спрат наплива на мигранти, хем ще се избият кой е по-по-най-големия натовец. И те заедно с медиите прокарват идеята, че наш демократичен дълг е да сме "лоялен и предвидим член на НАТО", което  значи безгласен и сервилен изпълнител на волята на Пентагона (или по-точно Партията на войната), който дърпа конците на НАТО: Ало, Булгаристан, смятаме да нападнем Ирак, от вас като  лоялен и предвидим член на НАТО се очаква да надуете фанфарите и да обясните на населението, че инвазията всъщност ще донесе реки от демокрация и благоденствие за иракчаните и планини от $$$ за вашия бизнес, и никакви международни закони не ни интересуват, и не, военни престъпления НАТО не извършва, нито създава бежански вълни....Ало, Булгаристан, смятаме да нападнем Либия, помните ли как се надупихте за Ирак, айде пак....ало Поддунайския окръг, помните ли колко добре мина с Ирак и Либия, айде същото упражнение сега и със Сирия, демокрация, пролет, евроатланически ценности, лоялен и предвидим член на НАТО, блаблабла, и айде тоя път от нас да мине ще купим от вас малко оръжие за терористите. После политиците (и медиите) ни послушно се хвърлят на амбразурата като комсомолци да защитават последиците от поредната провалена политика на интервенция на НАТО чрез либерастки мантри като #RefugeesWelcomе. И след като износът на демокрация/тероризъм роди катастрофална мигрантска криза вместо благоденствие за всички някои политици леко започнаха да се пребоядисват на гълъби на мира. Като Боко Тиквата, който пред камерите у нас  се накокържаше срещу Големите Началници и обясняваше, че войната създавала бежанци, но нито спря износът на оръжие за терористите, нито каза една думичка в чужбина, вероятно защото знае само Конграчулейшънс. И БСП опитват да се пишат за гълъби, но Страхил Ангелов го изключиха от БСП. А ако бяха такива големи гълъби, направо кокошки, за каквито се пишат щяха да върнат Страхил Ангелов. Нямаше да се гърчат като червеи хем да обясняват, че са за някакво умерено НАТО което съществува само във фантазиите им, хем нищо да не правят. хем да изпълняват демократичния си дълг да сме "лоялен и предвидим член на НАТО", което  значи безгласен и сервилен изпълнител на волята на Пентагона и неговият наместник сенатор Маккейн. Е, Маккейн и Пентагона са си на сигурно място зад цял един океан и пет пари не дават за вашите притеснения от мигрантски кризи. Който не иска мигрантски кризи освен да се прави на гълъб на мира на жълтите павета трябва да спре да се гърчи като червей пред Маккейн тук и в Брюксел, трябва да се опъне на фейк нюз медиите, които пробутаха нахлуванията в Ирак, Либия и Сирия (да оставим Йемен, щото бежанци оттам не могат да дойдат, не че не бедстват хората) и да им поиска сметка на тях и на НАТО и на Маккейн. Грешка, грешка, грешка. А последствия за виновните никакви. Само блъсканица кой да е слугата. И замазване на грешките. Да сте чували за плана на Пентагона за нахлуването в 7 мюсулмански страни за 5 години осветен от генерал Уесли Кларк? През 2007 той разказва как след 11 септември при посещение в Пентагона един генерал му казва, че са му спуснали план да започнат война срещу Афганистан и Ирак. "Защо? Ал Кайда?" попитал и отговорът бил "Не знам". След няколко седмици отново се среща със същия генрал и той му казва, че от министерството на отбраната са му дали папка с планове за война срещу още пет държави - Либия, Сирия, Сомалия, Ливан, Иран. Разбира се, че не сте, та това би било руска пропаганда и би издало липса на евроатлантически ценности в медията или политика, които огласяват и се противопоставят на войните на НАТО/Пентагона. А най-голямата евроатлантическа ценност е натрупването на дебела пачка, чрез войните. А войните на САЩ в Близкия Изток са стрували шест трилиона на американския данъкоплатец и въпреки че не всички трилиони са се излели в джобовете на военно-промишления комплекс, е и половината стигат.
Категория: Политика
Прочетен: 4793 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 24.02.2017 09:09
Така е, нали, според американските пинко комунистически медии? Е, може би Путин не е яхнал точно Америка, но поне безгръбначния Обама, м? Либерастите когато се оплакват, че 2016 е най-лошата година сигурно си представят това:

image
Категория: Политика
Прочетен: 8219 Коментари: 2 Гласове: 11
Последна промяна: 31.12.2016 21:51
 image

 Повече от 20 хиляди цивилни са избягали през последните три денонощия от настъпващата в района на Източно Алепо правителствена армия, предава лъже БНР и почти всяка наша медия

Има един проблем обаче  - неудобната истина е, че всъщност хората не бягат ОТ сирийската правителствена армия, хората бягат КЪМ територии под нейния контрол, където ще ги нахранят и ще са на сигурно. Хората бягат от все още държани от терористите квартали както и от наскоро освободените квартали (и биха го направили и по-рано, въпреки че имаше примирия месеци наред за това, но "умерените бунтовници" не им позволяваха заплашвайки ги да убият всеки опитал секъм територии под контрола на сирийската армия. . Вероятно защото сирийците са най-големите будали на света  и не оценяват опитите на Запада и главорезите му да ги демократизират чрез убийства,  глад и сексробство.
image 

Ограденото с виолетово са наскоро освободените квартали на Алепо, в зелено - под контрола на "бунтовниците"

Но медийния слугинаж на НАТО или както на Запад наричат лъжливите журналисти и медии - пресститутките лъжат и извъртат нещата за да изкарат Асад отново лош, като ползват и манекени вместо убити хора в клиповете си
image
 
а нашите "умерени"  борци за демокрация в Сирия чрез обезглавяване на деца и налагане на шериата - добри. Всъщност БНР и родните жорналя следват светлия Оруелски пример на  ББС, които промениха заглавието си да не би някой да си помисли, че в териториите на борещата се срещу козофилите сирийска армия е по-сигурно. Все пак в него, за разлика от нашите медии се казва, че хората бягат КЪМ териториите под контрола на сирийската правителствена армия.

Интересно е сравнението с обсадения в Ирак град Мосул. Там цивилните не бягат от настъпващите правителствени войски, а от терористите към правителствените войски. Защо ли така  едно и също нещо се представя по различен начин? 

Хората бягащи от Алепо се радват и благодарят на сирийската армия, че ги е освободила, но западните медии не биха пуснали подобни записи. Те биха опровергали официалната версия на Де Микстура, Дани Джихади Митов, Кери,  и другите защитници на терористите колко е хубаво да го няма Асад. На тях им пожелаваме посещение при/от брадатите "демократи" малко да пообменят демократичен опит докато правят политика и джорналистика от диванчетата и като онбашията казват на хората кое как е. Така медиите възхваляваха Хилъри и и предвещаваха победата и, но резултатите показаха колко откъснати са от реалността. А един от редакторите на "Ню Йорк Таймс" за да успокои гневните читатели нареди на репортерите да излязат при хората. Така трябва и за Сирия, а не да разпространяват опорните точки на Пентагона и НПО-тата му.

И за капак Съветът за сигурност на ООН свиквал в Ню Йорк спешно заседание за "критичната хуманитарна ситуация в Алепо". Айде стига бе, айде стига. Пет пари не давате за хората. Искате да спасите терористите, виж тяхната ситуация наистина е критична. Можете да им пратите Митов, той ни спаси от Путин.

Категория: Политика
Прочетен: 6252 Коментари: 3 Гласове: 4
Последна промяна: 30.11.2016 19:31


С последната си издънка Плевнeлиев не само доказа колко е неподходящ за президент, но и задмина всичките си досегашни издънки. Попитан за картината "Стадо говеда" в президентството   Росен Плевнелиев сочейки я каза буквално: "това е народа". НАИСТИНА! И не, няма грешка, защото плезидентът го прави два пъти. Вторият път Плевнелиев разказа как с Бойко са се наслаждавали на картината, оприличавайки се на двамата нарисувани пастири и обясни (сочейки към нея), че народът е мъдър защото усеща когато го водят в правилната посока. Така че не, не е лапсус. Нещо повече - противно на уверенията на "24 часа" картината е нарочно окачена от Ръ. П, защото в репортажа се казва, че се появява в президентството в началото на мандата на Плевнелиев.

Всъщност клипът е част от интервю за БТВ от началото на 2016 и интересното е че както тогава, така и сега е напълно пренебрегнат от медийните пресституки. А родната преса доказа колко сервилна е към Батковото като два пъти не обръща внимание на обидните думи на българският президент (а и към други негови гафове, например щастлифт, щастлифт съм). И как да не е като родната преса се изявява не като независима, а като блог на собствениците  олигарси. Ta те споделят същото мнение за българския народ като колегата им олигарх в президентството. Родните журналисти не се смятат за част от народа, те се смятат за чобаните.

Но виж, когато пред картината се снима Румен Радев цялото ни президнетско войнство след 5 години изведнъж я забеляза и се наака от учудване и възмущение. Айде холан. Ако българите са говеда, журналистите са това което остава след тях. 

Категория: Политика
Прочетен: 9059 Коментари: 5 Гласове: 7
Последна промяна: 17.11.2016 19:05
Дам, Президентският дебат, защото е единственият между двамата претенденти, които още от началото на кандидат-президентската кампания имаха шанс да спечелят - Цецка Цачева и Румен Радев. Или слава Богу, че е единственият?

Макар че ако ГЕРБ бяха обявили два-три месеца по-рано, че кандидатът им ще е Цецка Цачева, може би дебатът щеше да е между Румен Радев и Красимир Каракачанов? Все пак преди Бойко да обяви кой е избраника му мненията бяха и магаре да е ще го изберат щом е от ГЕРБ, а сега мненията са и магаре да е ще победи Цецка на балотажа

Предполагам дебатът ще бъде без значение за крайния изход от балотажа, защото Бат Той сам поднесе предизборния лозунг на Румен Радев: гласувайте за мен, защото аз не съм Цецка Цачева. Вярно, и двамата кандидати не са големи оратори, но това значи, че просто силите им са изравнени. Цачева го докарва на дикция на строга учителка, но е пълна със скучни клишета, докато Радев говори насечено, но пък не е научил  скучните клишета.   

20:30 - БНТ са дали право на всяка медия, която иска, да излъчва дебата. Но май само  сайтът на вестник Сега ще го направи, а за БТВ и Нова тв Биг Брадър и Фермата са по-важни.
20:32 - Разочарование или надежда са за вас 10-и ноември и прехода? Според Цачева сме цъфнали и вързали, и имало нещо СИМВОЛНО, че е паднала Берлинската стена. За Радев нещата не са само розови - разочарованията от прехода са че няма справедливост, че голяма част от хората не могат да изхранват децата си. Цачева се радва на "свободата на движение на стоки и капитали".
20:35 - Цачева пита Радев за ролята на БСП в прехода и лошите му резултати. Чакай, нали всичко беше цветя и рози, и демокрация и евроатлантизъм? Той призна че и БСП  е виновна, а Цачева му благодари за отговора, сякаш е студент на изпит.
20: 37 - Какво следва след Тръмп?
20:38 - Цачева: американците си го избраха, но ще работя с него.
20:38 - Радев захапа Цецка, защото преди изборите тя каза, че е привърженик на Хилъри.
20:39 - Цачева се е побъркала: Хилъри е предвидима. Дам, предвидима корумпирана ястребка. Ако я поканите на гости като си тръгва си бройте мебелите, че когато през 2000 година Клинтънови си тръгвали от Белия дом тя взела някои от мебелите. Това не е майтап.
20:40 - Според РР сме имали традиционни отношения със САЩ. Демек традиционно сме надупени натам.
20:41 - Ако имате среща с Тръмп, кои са първите два въпроси  за България които ще повдигнете? Дженерала щял да моли за партньорство в отбраната и инвестиции, а Цачева щяла д аиска отпадане на визите.
20:42 - А сега същия въпрос, но с Путин, ко прайме ако отидете в Кремъл? Чакай, българския президент може да ходи в Масква? Та нима НАТО и ЕС позволяват това, нима Путин няма да го хвърли в клетката на тигрите или да нахрани коня си с него? Цачева любезно но твърдо би казал ана Путин, че води национално отговорна политика и ще го покани в България. А Радев си приписа заслугите за подписването на вчерашния договор за самолетните двигатели от Русия, и поиска  отново да строим Белене и Южен Паток.
20:45 - Цачева пита кой е проруския и проевропейския кандидат на тези избори, м, таварищ Радев? 
20:46 - Хванатия в капан генерал се опитва да се измъкне като обяснява какво пише в турския  вестник Милиет за Цачева - че е протурския кандидат, кандидата на ДОСТ. 
20:47 - Цачева захапа Радев за Крим, а водещата изтърва дебата. Или нарочно и по сценарий си трае като умяла скумрия.
20:48 - Цачева иска да знае какво ще прави Радев ако руснаците вдигнат руско знаме на Черноморието. Радев я пита тя дали си вярва. Ах, Иво Инджев довечера ще сънува кошмари.
20:49 - Водещата се надявала, че не е излишна в този разговор. Оф, булка, си.
20:50 - Радев показва, че и той може да рецитира заучени въпросчета, като повтаря пак за Милиет и ДОСТ. Освен това според него Цачева очевидно работила много добре по привличане на електората и в Столипиново.
20:53 - Готова ли е Турция за ЕС? Въй, според Радев изобщо не е, а Цачева започна да разтяга лукуми, забатачи се и избощо не отговори.
20:57 - Подреждане на външнополитическите приоритети. Според Цецка ЕС, НАТО, Турция, Русия не ни е враг, Македония. За Радев най-важни сбили съседите - Турция, Македония, и да сме се разделили от сателитния си синдром, да не сме служили безропотно без да извличаме ползи.
21:00 - Бежанската вълна е предизвикателство, вика Це Ца. Ни думай! И има наглостта да каже, че ГЕРБ са посторили оградата, и добре пазим границата си. РР недоволства от забавянето на изграждането на оградата, която е четири пъти по-скъпа.
21:03 - Следва  лекция от Леля Цецка за трудния терен по границата, който някак си се паднал само на ГЕРБ.
21:04 - Радев кани Цачева да посетят границата за да инспектират оградата. Освен това иска на армията да пази границата, а не д ае обслужващ персонал. В БХК сигурно стенат: Хииитлер.
21:07 - Цачева охули консултативните съвети към президента, били безмислени.
21:08 - Ах, Леля Цецка вече плува в свои води,изнесе парламентарна лекция за постановление номер 8 за интеграция на бежанците, което Радев изобщо не познавал.
21:10 - Още не е преполовил дебата, а вече умиргам от скука.  Гледах два от америакнските дебати между Хилъри и Тръмп и не само 90 минути минаха неусетно, а и накрая ми се струваха малко. А тук - мъка!
21:11- Водещата е в шок и ужас, че Германия и Австрия въвеждат лимит за бежанците. Радев, защо знаеш подобни неудобни истини?
21:13 - Увеличения бюджет на армията със 70-80 милиона всъщност бил прах в очите, защото това са били пари за вноски. Радев похвали Плевнелиев, че е поискал увеличение на бюджета на армията. Да де, а Баце вместо пари му дал съвет "който е обещавал да му бере гайлето". 
21:15 - Леле, и Цачева смята, че в армията не било инвестирано, сякаш досега е управлявал Орешарски. 
21:17 - Спор за ер полисинга/охраната на небето от чужди самолети. Цачева отрича да е имало плащане, а Радев настоява, че е имало такъв план на Перуци Ненчев. Водещата е на Сатурн, нито дума от нея да изясни на зрителите какво е положението (всъщност и двамата кандидат президенти са прави).
21:20 - Цецка кърши на ръце, после размахва пръст.
21:22 - Съдебана реформа? Мислех, че след като преди година? Цачева обяви, че съдебната реформа е приключила вече няма да слушаме повече шменти-капели за съдебната реформа.
21:23 -Предполагам в момента гледалите дебата повръщат след като се заразтягаха свинските черва за съдебната реформа. Така и не става ясно каква е тази ссъдебна реформа. Оооо, под съдебна реформа се разбирало промяна на законите, демек да се намира работа за депутатите.
21:26 - Радев смята да посети Румъния за да почерпи опит за борбата с корупцията, ще покани румънски експерти. Ясно, готви репресии срещу ГЕРБ. Отново: Хииитлер.
21:28 - Леля Цецка обяснява, че сме имали големи успехи в борбата срещу корупцията и не ни трябват румънци да ни учат. Може би ако БСП беше на власт щеше да мисли другояче.
21:32 - Радев: премиерът ту казва, че ще ги стигнем румънците, ту че при нас няма корупция.
21:33 - Цачева прави муцуни, тренирайки усмивката си и скръства ръце ала Меркел.
21:36 - Не само двамата кандидат президенти са лоши оратори, но и водещата. На Цачева и личи, че и е скучно, оглежда се въздишайки.
21:38 - Цецка Цачева е смъртно обидена, че е била наречена ляв кандидат. И се изкара жертва на комузъма, заради дядо си, който бил антикомунист. 
21:40 - Според Леля Цецка обединението на нацията се основава на съчувствие към личната и история, която я разплака и "казване на истината за миналото".
21:42 - Какво е това? Изповедалнята на Биг Брадър? Дали в този момент тя загуби окончателно. Или се надява на Оскар за най-добра драматична актриса?

image

(Толкова е непоносим за гледане дебата, че по-слабите се отказаха, а Цачева понеже не може да избяга заплака. Не, тя плаче, защото Бойко я е накарал да се кандидатира, а тя не е искала.) Всъщност цялата сцена показва колко отчаяни са в ГЕРБ, че са готови и да изровят кокалите на дядовците си.

21:52 - И ко прайм ся с Белене, м? Е, а пък Цачева пита какво правим с реакторите. Имало вариант да се продадат, защото били с "ниска цена". НИСКА ЦЕНА? Нали бяха безумно скъпи, нали бяха 20 милиарда?А Радев иска да строим нови ядрени мощности.
21:55 - По въпроса за референдума и двамата са единодушни - да се приеме.
21:58 - Радев: продължаваме напред. Цачева: обединени към по-светло бъдеще. О, боже, пак ли това светло бъдеще?
22:01- Радев успокоява Цачева че може да си остане в парламента.
22:04- Този дебат е мъчение, по-добре в Гуантанамо. Последният въпрос беше за Държавна Сигурност. Кил ми, ох мърсиииии.
22:07 - Радев: миналия път президентът беше посочен от ГЕРБ, нека този път не правим тази грешка
22:08 - Цачева: Конфуций е казал, че ако дълго стоиш на пръсти падаш. А дали е казал с колко процента ще загубиш?

Всеки гледал целия дебат заслужава медал. А дизайнерите на на студиото и  по-специално ниските катедри за кандидат президентите заслужават затвор. Освен ако не са биле джуджета и са очаквали  РР и ЦЦ и те да са.

image

Накрая искам да са извиня ако с предишния си постинг съм станал причина някой да се излъже и да гледа  дебата.
Категория: Политика
Прочетен: 12254 Коментари: 11 Гласове: 17
Последна промяна: 11.11.2016 12:04
В  20:30 има дебат по БНТ между Радев и Цачева и аз смятам да го отразя по начин както му викат таварищ хамериканците live-blogging.
Категория: Политика
Прочетен: 5211 Коментари: 0 Гласове: 0
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9887387
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094