Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2013 13:29 - Портних уважи Сталоун, Снайпс и Стейтъм само с кратка фотосесия, нямал време за глупости, като да се снима в "Непобедимите" 3
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 1674 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.08.2013 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Категория: литийни шествия с живи икони

Кметът на Варна Иван Портних, криещ под костюма си будещо завист у мъжете тяло, по което въздишат и много жени, се срещна с мускулистите актьори от  „Непобедимите“ 3. Ави Лернер, продуцент и собственик на „Ню имидж“ лично го поканил да замести в суперпродукцията Брус Уилис, заклеймен от Слай като алчно и мързеливо долно нищожество.  

Гербаджията, притежаващ 15 черни пояса от 10 знайни бойни изкуства и 5 строго секретни, отклонил любезно поканата да играе ролята, отредена за бомбаджията на астероиди, тъй като си има по-важна работа-Варна да не си остане село. За компенсация  на неутешимите холивудски звезди Портних се снима за спомен с тях. 

 Сталоун призна, че в бъдеще, когато погледне снимките ще въздъхва:Ех, ако Портних се бе присъединил към екипа приходите на „Непобедимите“ 3  щяха да са със 100 милиона долара повече.

Запознат с враждата на "Непобедимите" с Брус Уилис, Иван Портних им подари копие на отровителския пръстен от Калиакра:

image

А с този специален български пръстен умирането на вски супергерой не е никак трудно


image 

Джейсън Стейтъм се мазни: Стига, бе Портних, само се майтапех, че ще те наритам, не се събличай, ма излагаш ся пред всички

 Според слуховете на бабанките в Непобедимите 3 ще се плаща в допинг и месо.



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9811671
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094