Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2007 12:05 - Какви ги надроби Бойко Борисов напоследък
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1394 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2007 21:08


На Бойко Борисов телевизията не му стига за реклама и вече напада БСП и от радиото,в петък е дал интервю по  Хоризонт.Но той   говори повече, отколкото трябва, в резултат на което сам се вкара в много глупава ситуация.Спаднал му тъковата...рейтинга.Доверието към него от 63% е спаднало на 47% и това изобщо не са 16% както пишат удобните медии.Николай Бареков и другите журналисти са виновни,че го вбесяват и той ръси глупости.

 В град Разград ББ, който   е в еврокампания, изказал следната мисъл: "В Разград не сте по-прости от Париж. Моят приятел Никола Саркози получи подкрепата на 85 % от французите... Те знаят за кого да гласуват. И аз се надявам, че и вие ще направите правилния избор"...

Тоя човек сякаш си няма друга работа и 2 милиона човека плюс един милион автомобили не му стоят на главата.Тая негова глава е заета да измисля всякакви начини да навреди на  тройната коалиция.Последният му план е да наколади българското правителство на Европейската комисия (Европравителството) за магистрала Тракия.



Тагове:   напоследък,   какви,   надроби,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Няма да му увре главицата
14.05.2007 13:40
Уж е кмет, а само филосовства по въпроси дето не го бъркат изобщо. Все едно Станишев всяко изказване да му е свързано с дупките, мръсотията, кучетата, старите сгради...и т.н. проблеми на сф и да повтаря непрекъснато колко е вреден Бойко за Сф. И би имал много по-голямо право да го каже отколкото тоя всезанайко разБойко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814131
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094