Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2008 10:19 - Анализ на вариантите пред Иван Костов за укриване в Бразилия
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4716 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06.2008 12:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Миналата седмица в медииното пространство изгря най-новият политически анализатор  Стефан Гамизов, благодарение на бТВ  и апокалептичната му прогноза за предстоящи политически убийства следващата пролет. 

Също миналата седмица излезе слух, че Иван Костов очаквал съвсем скоро двамата с Елена да ги напъхат и  в ареста, особено ако на власт дойдел Бойко Борисов. Командира бил спестил пари и се готвел да се изнесе в Бразилия или Аржентина защото тези държави нямали споразумения с България за депортиране на преследвани от закона лица. 

Като най-върл враг на Бойко и вземайки предвид прогнозата на Стефан Гамизов Иван Костов би трябвало наистина да се страхува за кожата си  и сериозно да разгледа вариантите за укриване в Бразилия:

1. Hasienda de la Democracia en el Comandante

 image
Ако изберат да живеят в лукс Елена и Иван ще могат да притежават частна армия, истински роби, и ще могат да отвличат американски туристи за да си присаждат органите им. Лошото е, че за да отвлече Костови за да ги съдят у нас Бойко може да наеме бразилските гангстери, а ако намери някоя  ултралява организация каквито бъкат в Южна Америка тя ще свърши безплатно работата.

2. Favelas del Rio de Janeiro

 image

 Много по-удачен вариант обаче ми се струва семейство Костови  да потънат в Рио де Жанейро като заживеят като средно бразилско семейство в някой квартал от разбичкани бараки, наричан фавела, където напълно ще се слеят с мургавите, изгърбени от работа бразилци. Иван Костов даже изговаря р като истински бразилец. 

3. Амазонската джунгла

 image

Най-безопасният вариант е Костови да избягат в Амазонската джунгла при някое индианско племе което никога не е влизало в контакт с белите хора. Единствената опасност е някои любопитни учени да снимат от самолет племето и тогава сигурно ще са много учудени от гигантските каменни статуи на Иван Костов.


Тагове:   анализ,   бразилия,


Гласувай:
0



1. thomas - ?!
03.06.2008 11:38
Викаш племе, което не е влизало в контакт с белите хора?! Да не намекваш, че ще приемат Иван Костов за свой, понеже не е много бял!? ;-)
цитирай
2. анонимен - Стига с тоя иван костов бе
03.06.2008 12:24
То ако някой ще се крие то по скоро мухобойко борисов след няколко години иван костов не е на власт от 7 (седем) години
цитирай
3. анонимен - ПРОСТ български народ
03.06.2008 12:29
Много е ПРОСТ тоя български народ - за всичко все Костов му е виновен.
цитирай
4. mapplethorpecala - anonimen 3, казва, че на проcтия ...
03.06.2008 13:35

anonimen 3,
казва,че на проcтия народ костов му е виновен ,но
КОCТОВ определено не е невинен!

дори на чисто феноменaлно ниво..той гледа и разглежда собствената си душа виновно!

опитайте се да срещнете неговия поглед.
ще остането доста изненадани да установите,че другаря иванкост' е изработил специално умение да избягва погледите на хората.защо ли!

поради проста отразителна зависимост..когато погледнеш в другия ти можеш да си дадеш ,да ти се даде видиш своя поглед.през това,как той е реагирал на твоя поглед,какво той е видял в твоя поглед .това е закономерност - побледа ни се улавя от другите..само за тях моят поглед е поглед..а за мен е взор.гледане.
заради следната причина..в погледа може да се улови всичката поквара или невинност.и поради това костов се страхува да гледа в очите..за да не види там собствената си погнуса от себе си!

костов не живее спокойствието на невинен човек..неговата душа е една много болна християнка ,много крадлива християнка.
и нека сме наясно!
на народа костов му е виновен..(с право)

в същото време на Костов народа му е виновен..
ето какво нещо е вината.каква симетрия на вината
цитирай
5. анонимен - Аз
03.06.2008 16:49
Най-сигурно е да се скрие при пираните в Амазонка... Приличат си - лакомията ги храни, лакомията ще ги и затрие...
цитирай
6. ssstto - Ъхъ,thomas, намеквам :)))
03.06.2008 20:12
а всички неуместни коментари ги изтрих.
цитирай
7. nakom - хахахахаха
04.06.2008 00:37
Съ, супер са офертите просто.Ама без драгалевския няма да е толкова забавно, мине не мине седмица и започне да призовава от трибуната - БСП да се замоизбие, бойко да си ходи в арабия, некви ей такива шантави, дето не само че няма да станат ами и много смях предизвикват.Изобщо забавно е, не го гони.Така и така живеем черно , нека поне тоя виц да си остане.Като няма власт е безобиден, собствените му авери го сритаха вече.
Анонимен 3 - ти си типичен пример за простия български народ, цървул с опинци, сопол със зелено.Я си измисли име, и застани зад него келеш.
цитирай
8. nakom - при комунизма разни селски прасета
04.06.2008 15:45
изпълзяха от селото и през кремиковци се докараха до блог.бг.Ако не беше комунизма, различни анонимни прасета още щяха да рият на дядо си нивите като глигани със зурлите напред.
цитирай
9. ssstto - Няма проблем да си славите Костов в коментари, но
04.06.2008 20:16
ако имаше опция за бан някои хора щях да ги банна. Защо като последни кретени продължават да упорстват и да пускат коментари срещу мен дори и като съм ги предупредил не мога да разбера, това поведение е отвъд границата на здравия разум. Може би безмисления инат е заразен от Костов. Най-отвратително е безочието на феновете на трижди кандидаствалия за член на БКП (а.к.а. Командира) да дават уроци по демокрация.
цитирай
10. giorgiocbr - След като съсипа СДС,
04.06.2008 21:27
Защо да не "оправи" за нула време и амазонската джунгла?

Всъщност, авторе, защо толкова мразиш Бразилия?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813037
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094