Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2011 18:15 - Германското МВР отрече твърденията на Боко Тиквата да е финансирало и давало идея за БОРЧВОР
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1449 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.02.2011 13:12


imageВсе по-ясно става, че на кормилото на страната стои човек,смятащ, че управлява  неграмотни диваци, облечени в кожи, живеещи в юрти, дялкащи намръщения му образа по дървени стълбове и вярващи безусловно на всяка негова дума. 

 Цитати от венцехваленията по случай БОРКОР (БОРисова КОРупция ;):

Днес.дир.бг:Създаването на БОРКОР е по предложение на федералното министерство на вътрешните работи на Германия. Бюджетът е направен по предложение на германската страна.  

Вести.бг  Борисов изрази благодарност за това, че германското правителство отделя средства, за да подпомогне България в борбата й с престъпността.

Днес Дойче Веле хвърли поредните твърдения на българския премиер в кофата с надпис "Лъжи":

На запитване на Дойче Веле от германското министерство в Берлин обаче отговориха, че не участват в текущо финансиране на проекта за борба срещу корупцията БОРКОР в България. Ролф Шлотерер, който беше представен в София като една от ключовите фигури на БОРКОР, е германски съветник в българското МВР. Според говорителя на германското вътрешно министерство Лоргес, Шлотерер е инициатор на БОРКОР, но иначе целият проект е чисто български.

Но аз не обвинявам премиера. Обвинявам Винету, че не е бил вожд на Римската империя.

Последна промяна на 20-ти февруари. В опровергаването на твърдениета на Боко Тиквата се включиха лично шефът на БОРЧВОР Румен Миланов и съветникът на МВР Ролф Шлотерер. Според първия новата агенция ще струва на  българския бюджет 2 милиона лева на година, а според втория проекът ще бъде финансиран основно от българския бюджет, като вероятно ще има финансова подкрепа от страна на други държави и най-вероятно от европейските социални фондове.



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814202
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094