Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2011 11:58 - Овладял организираната престъпност, Цветанов ще организира коледен фестивал "Пиромания 2011"
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 879 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 16.12.2011 09:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В събота, в разгара :) на червения декември, през който нощното небе на София  пламтеше, министърът на ризите с монограми  се похвали:

Организираната престъпност е овладяна.

Аз никога, ама никога не бих се усъмнил в думите на министъра. И всеки път (не съм ги броил колко са точно), когато е казвал, че организираната престъпност е овладяна, съм му вярвал. Както вярвам на Дянков всеки път, че кризата е свършила.  Цялата работа с Дянковите кризи е като сериала "Изгубени", уж краят им идва, нo не може да си напълно сигурен. Подобно е ситуацията при ЦвъЦвъ, след като той сложи край на  организираната престъпност, после тя  пак успява  да се съвземе. 

Това лято на катаджийте в София им хрумна практичната идея да затварят Околовръстното, за да организират гонки.  По същия начин сега Цветан Цветанов излезе с елегантно решение на нощните палежи и предлага МВР да организира коледен фестивал "Пиромания 2011". Сега никой не мечтае за Айпад, а да бъде пироман.  И МВР ще отговори на обществените очаквания, както направи със затварянето на Околовръстното за гонките, и отново ще легализира една иначе криминална дейност. Всичко ще бъде организирано безопасно от полицаите, които ще затварят през нощта на Околовръстното или може би Манастирски ливади, и ще продават билетчета на желаещите да се насладят на зрелището. "Пиромания" с печени на капака на Голф двойка кебапчета ще се превърне във вълнуваща софийска коледна традиция. 



Гласувай:
6



1. gandolfini - хаха,пиромания ...
15.12.2011 13:00
Поздрави и успех....
И все така идеен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813885
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094