Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2013 10:48 - Бойко избяга от протестите в Македония, Кулезич пищи от ужас за него
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2491 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 17.02.2013 22:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съботния ден на най-рейтинговият български телевизионен водещ Бойко Борисов започна по обичайния божествен начин - комфортно с хитово интервю по Нова при @kossyo. Там с врясъци и крясъци Баце показа, че освен премиер може да работи и на Женския пазар. 

След злополучното интервю, както стана и преди две седмици пиарите на правителството си заблъскаха главите в стената, отчаяно търсейки подходящ начин да замажат издънката. Тогава пратиха премиера на фотосесия в Сопот да прегръща Даниела с пръстените. 

 Вчера обаче решиха, че този номер няма да мине, защото за събота и неделя имаше запланувани протести срещу ЕРП-тата и високите сметки за ток, от които на човек му иде да се самоубие. Пиарите скоростно отмениха посещението на Бойко във Велико Търново и Горна Оряховица в събота, и Хасково и Ямбол в неделя, и удобно го пратиха в Македония да търси политическо убежище от народния гняв.

Съобщението за изненадващата му неофициална чуждестранна визита учуди медиите, проправителствената агенция Стандарт дори не можеше да повярва на ушите си, а Бате Бойко съвсем невинно обясни, че нямало нищо тайно във визитата му в Македония. 

Никаква изненада не беше обаче, че никоя медия не видя връзка между протестите и македонската визита. Междувременно за да не останат по-назад Цветан Цветанов и Делян Добрев са на границата.

А вижте  само колко хора излезнаха да протестират  там. При посещението на на двамата министри в Свиленград (оттам е клипа) според бТВ е имало около 500 човека, но според сайтовете от Хасковско е имало хиляда, две, дори три хиляди човека. А колко ли щяха да излязат във Велико Търново? В Свиленград естествено Делянчо се скри от протестиращите в съвета.

Последно развитие - туитърджия съобщава, че в неделя сутринта Люба Кулезич фалцетно е пищяла от ужас в ефир:Ама дайте бързо съвет на правителството, моля ви се! Не виждате ли, че ония отвън са пощуряли !





Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813243
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094