Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2015 19:03 - Горещите пожарникарски спомени на Бойко как се събличали и мажели с дефламол (видео боковизми)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1422 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.11.2016 10:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Грабвайте тенекиите с бебешко олио Бочко или сметана и беж при Бойко Борисов. Казвате му, че сте пожарникар/ка и го каните да си спомни доброто старо време като се съблечете и намажете. Няма страшно ще го направи с радост, защото надали някой обича пожарникарите повече от него. Ето какво сподели искрено и лично Главният Пожарникар, по типичният за него мачовски, но не много уместен начин, напомнящ сценарий на гей порно:

Едно време имаше една тенекия с дефламол, след пожар се събличахме и се мажехме като пехливански борци. Така сме служили – с обикновени противогази, които махахме като пластилин от лицата си, а сега каква техника имат, сега точно да повдигат така въпроси, не ми харесва.


 Затова пожарникарите да спират да стачкуват, че са малко, че техниката им е стара и като народа да свикват с бедствията. И да отидат да угасят гейометър, че се подпали от признанията Борисови.

А сега да те намажа ли Баце? Спокойно, после ще те оближа.  

Не, бе, аз не го мисля горното, а Яне Янев, сега разбрахте ли защо го взеха в Министерски съвет? Да е отговорник по дефламола.



Тагове:   Бойко Борисов,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813885
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094