Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2007 13:38 - И един мармот завива заглушител
Автор: ssstto Категория: Забавление   
Прочетен: 3127 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 18.05.2007 14:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Глобално затопляне,пек,суша,природата е изплезила език,на полето всичко съхне и добитъка в МВР пощръклява.
Земеделците,както всяка година
се дерат,че загубите ще са милиарди и всички те утре ще фалират ако държавата не им помогне веднага. Правителството сега обещава повече от всеки друг път защото сме в Европа-така правят еропейците пък и има повече за обещаване.

В Австралия положението е още по-бедствено и министър- председателят им призова за национална молитва за дъжд. Докато в България и Австралия хората правят обичайното за тях-тръшкат се у нас най-засегнатите от сушата -мармотите вземат мерки без хората да разберат.

Когато миналата седмица в Несебър някои хора се наредиха на опашка да видят една сбъдната своя мечта-общинският съветник Димитър Янков поел на вечна екскурзия журналистите веднага измислиха 101 причини заради които може да е бил застрелян от наемен убиец.Журналистите както обикновено сбъркаха.

Когато в понеделник президентът на Локо Пловдив се пресели във вечната черешова градина(според феновете на Ботев-във вечният казан за варене на черешово сладко) журналистите си казаха,че това е манна небесна и измислиха 1001 версии за Александър Тасев.Още повече,че Тасев е имал глупоста да се срещне с Димитър Янков.Журналистите пак заподозряха наемен убиец и пак сбъркаха.

И двамата не са жертви на наемен убиец от човешката раса.А на един мармот който прави жертвоприношения за дъжд. Това е древен ритуал изоставен отдавна от хората. Оръжията на мармота са съвременни и човешки за да не бъдат заподозрени мармотите. Това според мен е излишно,в МВР   изобщо не вярват в съществуването на мармотите.

Атанас Атансов от ДСБ знае,че мармотите съществуват и са много полезни гадинки.Един мармот редовно му донася нещо полезно от МВР-ту,че се крият записи на шефът на Фронтиер с министър Гагаузов,ту че министър Р.Петков не е прав като казва,че НСС е разследвало Александър Тасев.

Друг който знае,че в България има мармоти е Бойко Борисов:

image


Тагове:   мармот,


Гласувай:
0



1. viovioi - страхотно чувство за хумор имаш..
17.05.2007 14:01
Ами така де все някой ще опере пешкира най-добре е да е мармот, да не е наемен убиец, че ще трябва да го издирваме и хващаме, нали?А тези дето ги отстрелват нито ги зная, нито ме вълнуват.Даже се чудих скоро ,защо съобщават тези неша в новините?Кой го е грижа за мафиотските войни, хората нямат хляб да ядат и пари да си платят сметките те ни заниват с реалити екшъни.Да се изтребят до крак дано.
цитирай
2. ianiv - за мармотите Бойко знае,
17.05.2007 15:00
... но то е, защото той знае ВСИЧКО :)
а ти не си "у ред" :)
цитирай
3. danyyy - мармотите са на пазара
17.05.2007 15:54
един мармот завива наркотика в ...
цитирай
4. анонимен - явно си прав ;)
17.05.2007 16:26
сигуро ти си най-запознат с това, което става имайки предвид резутата от молитвата за дъжд: http://www.dnes.bg/article.php?id=36436
цитирай
5. zaro - и лалугерите
17.05.2007 18:48
съм чувал, че имат пръст в тая работа. И лалугерите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813052
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094