Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2007 23:18 - Ал-Бож и Ил-Бож искат Румен Овчаров да си подаде оставката като Р.Овч.
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2750 Коментари: 3 Гласове:
0



Ха така,сега го преварих Александър Божков защото още не си е сложил в блога последното си интервю.Той има такъв табаеть.Днес той беше в "На 4 очи" по Нова телевизия на отегчителна приказка с водещата Цветанка Ризова ,която е имала толкова много работа през седмицата след изборите,че е забравила да иде  да се подстриже и  оскубе веждите.

Александър Божков беше заедно с Илия Божинов от лявото крило на БСП:
image

Много  як пич бил тоя Илия Божинов има си даже и блог.Само,че си мисли,че има сайт,а не блог.На външен вид го е докарал.

И значи тия двамата политици дето не са се бръснали от една семица и водещата с веждите си говореха за министъра на енергетиката.И двамата бяха на едно мнение,че Румен Овчаров трябва да си подаде оставка като Р.Овч. защото журналстите го облъчиха прекалено много с негативна енергия и той се е гътнал като претоварено камилче.

Никой не спомена за този който най-много повтаряше като развален грамофон Р.Овч. Р.Овч. Р.Овч. Р.Овч.-Бойко Борисов дето обикаля медиите като панирджийска мечка.

Водещата Цветанка Ризова трябва наистина да е била много уморена защото когато Ал Бош каза,че   правителството(или БСП) не водело  никаква политика тя забрави да го пита за неговият принос.Понеже
Александър Божков консултира новата социално-икономическа програма на столетницата


Тагове:   Овч,   Овчаров,   оставката,


Гласувай:
0



1. aleksanderlevit - Въпросът, поне за почтенните хора, ...
28.05.2007 00:13
Въпросът , поне за почтенните хора, не е "за' или 'против" Овчаров, а че на негово място социалистите ще поставят Гущеров и бъдете сигурно, че това няма да се отрази върху т.нар електорална/овча подкрепа на сектата БСП
цитирай
2. ssstto - Охооо
28.05.2007 00:18
Ама нали Овчаров е шеф на БСП-София!Кой ще го замести?Пък кой ще стане министър,има една теория,че искат да махнат Овчаров за да седне някой по-корумпиран.
цитирай
3. aleksanderlevit - Лека нощ. Нищо не съм трил
28.05.2007 00:19
Лека нощ.
Нищо не съм трил
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813974
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094