Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2009 23:32 - От София към Ивайловград изтича информация за запланувани хайки за бракониери на риба
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1915 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 02.06.2009 23:45


По повод проверките на спазването на забраната за риболов в язовир Ивайловград, простиращ се в три общини - Ивайловград, Любимец и Маджарово, админът на ivailovgrad.com пише :

Също така имаше много проверки за бракониери. Повечето от тях според мен неуспешни, тъй като най-големите бракониери в Ивайловград(ския край) са били предупредени. Всъщност това го чух от познати в НУГ (вече Държавна агенция по горите - nug.bg) София. Също така разбрах от тях, че ще се опитат следващите проверки, които ще направят да бъдат внезапни и да не предупреждават Ивайловград за тях, за да се предотврати изтичането на информация.

В скоро време Яне Янев ще се качи
на моторница с резачката и ще подгони бракониерите с мрежите им, край.  


Тагове:   Ивайловград,


Гласувай:
0



1. анонимен - Бракониери
30.06.2009 12:23
Ами аз написах това в ivailovgrad.com. Може да е леко объркващо, понеже го писах ядосан. Идеята е, че при проверките на локално ниво от ИАРА не хващат никой :( От Агенцията по горите, НУГ или както вече се казва предполагат, че местните предупреждават големите бракониери. Те предполагат ние в Ивайловград сме сигурни. Идеята е че трябва внезапана проверка директно от Агенцията!

При последните 2 проверки са заловени нарушители с въдици :( а в същото време в язовира се пускат километри мрежи. Е как става това???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813584
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094