Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2011 17:25 - Днешните глупости на Шушо срещу Синята коалиция и 1/3 от народа
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1649 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.02.2011 13:47


imageБезкрайния порой от абсурдни шменти-капели, леещ се от Бойковата уста, може би накрая ще се превърне в злато, подобно на сериала $h*! My Dad Says, стартирал от Туитър:

 На въпрос на агенция Фокус за коментар на твърдението на Иван Костов, че назначенията в центъра БОРКОР са назначения на „Октопода”, премиерът Бойко Борисов заяви: „Искам да напомня на уважаемите господа Костов и Димитров, че този, който арестува „Октопода”, министър Цветанов, те му искаха оставката преди няколко дни и продължават да му я искат седмици наред. Така че аз бих могъл да ги обвиня в същото и то с конкретни доказателства – те искат оставката на този, който проведе операция „Октопод”.

    Същата операция "Октопод", превърнала се в операция "Омазване", защото вече няма организирана престъпна група, както ни продъниха ушите Мухобойко и ЦеЦе, а МВР една година  не можа да намери доказателства срещу Алексей Петров. Да хвалиш Цветанов за "Октопода"   е все едно да хвалиш комисар Жилбер от филма "Такси", че е добър полицай. Което си е вярно ако Жилбер трябва да се справи с топки престъпници. А и исканията за оставката на Психопата Цецо не е свързана с Октопода, а заради манията му да подслушва.

 ДОКАЗАТЕЛСТВА?! Как може премиерът на една държава да нарича "доказателства" исканията за оставка. Преди 10 дни стана ясно, че 34% от българите споделят мнението на И. Костов и М. Димитров. Нека щом искането на оставка е "доказателство" за съучастие с Октопода премиера да вкара 1/3 от народа в затвора. Или да спре  словесната си диария.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9812985
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094