Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2013 11:54 - Плевнелиев е против: конфроНАТЦИЯТА у нас (да, конфронатцията), войната срещу Сирия (сори, Обама, ако си си мислел обратното)
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2113 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 07.09.2013 20:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Kакво обърка тази седмица президентът на Колорадо? Много работи, ето какво. Май герберския хомункулус е урочасан от феята на красноречието (заклинанията и включват хипнотизиращо размахване на ръце, придружено с мистични напеви "цъфнал ГЕРБ, цъфнал ГЕРБ").   

 Първо:Помооошш, оказва се, че Плевнелиев е Спиндермаан:
 image
Конфронатция?! Супер, още един фалшив профил. Или е истински, но Роската сбъркал, щото туити, докато кара колело. И между другото, другарю комсомолски секретар- нима гражданското общество трябва да стои само зад една партия (добре де, може и Коалиция на желаещите...да не влезнат в затвора), да има само едно мнение? За гражданско общество ли става дума или за Зомбирано Опщество?

 Второ: вчера в Пловдив, напук на предишната си подкрепа си за симпатичния протест на умните и красиви надменни арийци, президента пак  доказа, че каквото каже е вярно, но частично. Той стигна до прозрението, че :подходът  „протестиращи срещу контрапротестиращи“, „София не е България“,  „богати срещу бедни“ е вреден за нацията. Сега остава да забравите подкрепата му за "спонатнното" неолиберално театро #ДАНСwithme и как свали доверието си от правителството, затуй - към камерите за заличавне на спомените, марш. 

По-рано през седмицата пък се обясняваше, че не иска война срещу Сирия, каквито публикации се появиха, вероятно защото заяви, че позицията му съвпада изцяло с тази на френския президент Франсоа Оланд и американския Барак Обама. А позицията, заел Бамз се оказа че е: ей така ще го гръмна Асад.

image

Не, сериозно,Обама е твърдо за война, той вече взе разрешение от Сената, с уговорката без сухопътни операции, но Конгресът се дърпа да му гласува ЗА. Оланд също подкрепя войната. Но и двамата имат нужда ООН да ги подкрепи в действията им, за да бъде войната легитимна, според преобладаващото мнение по света и у НАТО/ да не бъде военно престъпление.

Недоразумението с позициите на Веиликите Сили май се дължи на факта, че  Плевнелиев вече два месеца няма съветник по националната сигурност, да му превежда чуждите медии. Затова и като почна да се оправдава пак се оплете, давайки за пример "дебатите" в британския парламент. Само дето дебатите бяха по искането на премиерът Камерън да участва във войната, опакована за заблуда като "хуманитарна намеса", но вотът не мина. 

Плевнелиев ако се опитва да се вари по гъвкавост и хлъзгавост в мненията си с Баце много има да наваксва, но това беше добро начало.



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814065
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094