Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2007 22:23 - Новият канален ред на комисията Кушлев
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1829 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2007 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изглежда новият канален ред за докладите на   комисията за отнемане на имущество придобито от престъпна дейност ,онази същата на която председателят и  професор Стоян Кушлев си гласува заплата 7000 лева  на месец и после каза "никога не съм работил за пари" е:
1.На медиите 
после  пред съответната горна инстанция-Народно събрание, МВР, Министерски съвет или каквата там е.Каква е не е ясно защото "журналистите" от Дарик радио са забравили да го напишат забравили са да напишат и,че комисията Кушлев ще представи доклад за работата си за миналата година.Този доклад доколкото чух да казва Кушлев е "почти готов".

Не знам дали така се прави в белите държави,но в България всеки държавен служител си мечтае и за петнайсет минути слава в медиите,в които  казва  някакви резултати "за първи път и ексклузивно".Понякога същите,а и други чиновници и медиини звезди се вайкат за неуважението към властта.Как така доклада на Кушлев цъфна първо в Дарик радио дали ще посмее някой да разбере? А" дали е морално" резултатите от доклада на комисията Кушлев да се дават първо на медиите "е друг въпрос",така се оправда Кушлев и за заплатата си.

Понеже преди няколко дена САЩ обявиха България за свърталище на международни престъпници,може това да е идеята на властта за борба с престъпността-с доклади.


Тагове:   новият,   канален,


Гласувай:
0



1. krasi7 - :-))
07.03.2007 13:31
1.Тази комисия се отчита само пред министерския съвет.
2. Точно това е времето комисията да се отчете ( и в "белия" свят е така)
3. Когато казваш САЩ какво имаш редвид? Официалната преса, таблоидите или официалната държавна власт. Разликата между трите неща е огромна.
цитирай
2. ssstto - Това е времето
07.03.2007 16:17
Малко са избързали защото
"Предстои един доклад, който трябва да представите на властите за едногодишната си дейност от март 2006 г. до март тази година"
Кои са тия власти,Дарик радио ли?Защо Кушлев не свика прсконференция след като представи доклада на властите.Сигурен съм,че каналният ред за доклади в белите държави не е "ексклузивно" докладване пред една медия и след месец пред властите.Ако беше одобрено предложениетона Иван Костов това нямаше да се случи,но кой го бръсне Костов.
darik.net/view_article.php?article_id=125095
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9820498
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094