Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2007 00:26 - 'Вълчи сенки' ще спасяват Бойко Борисов и други новини от днес
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 1541 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.03.2007 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 След като най-важният съюзник на Джордж Буш във войната срещу тероризма,Иран,наркотиците и близалките беше разкрит(инициалите му са ББ повече не бива да се казва от съображения за неговата сигурност) и изложен на опасност от покушение от Ал Кайда,в негова защита Буш изпрати   индианската чета "Вълчи сенки"  която трябва да намери и ликвидира Осама бен Ладен.

Еврокандидатите на ГЕРБ са:
-Николай Младенов-специализирал в Кралски колеж-Лондон и основател на Европейския Институт което означава,че е таен масон и блогер,още неуспял  борец за демокрация от Ирак и Афганистан.
-Радослав Точев-таен агент и блогер в правителството   който чака сигнал от Бойко Борисов да започне финансово да дестабилизира  властта.
-атомният Владимир Уручев
-още 11 жени за калабълък
Познай кой ще оглавява изборният щаб на ГЕРБ?Много искам да кажа,но е тайна.Ал Кайда може да следи блогът ми.

Природозащитниците изглежда са на изчезване и имат нужда от специални грижи за развъждането на по-голяма популация от тях защото  само 10 210 човека от 130 държави,или по 76 човека от държава средно са пратили имейли на новото превъплъщение на Саурон-Сергей Станишев и главният прокурор в знак на протест срещу строителството в защитени територии.

Ненормалният крал на попа  Майкъл Джексън преди няколко години избяга от американското правосъдие в Дубай.Сега и компанията на американският вицепрезидент Дик Чейни Халибъртън,която непрекъснато получава договори за милиарди се  мести там. Няма да се учудя ако след като се навицепрезиденти Дик Чейни емигрира в Дубай за по-справедлив живот,далеч от американското правосъдие.

Меглена Кунева започва война срещу Стив Джобс и iTunes.Горкият Стив Джобс,ако знаеше кой  затвори два атомни реактора.

Българската стопанска камара(БСК)  лобира в полза на  1/3 от работодателите които би трябвало да влязат в затвора.Ако се следват правилата де,но  спазването на правилата е проблем на държавата,не на работодателите пише в учебниците на БСК.

Заради   мекушавост и липса на злоба към съперника "Левски" Пламен Марков си отиде,играчите искаха някой смел,жесток i яростен като цар Леонид,някой като Стойчо Младенов.Я,и спартанците били фенове на ЦСКА.

Последният блокбъстър на Холивуд 300 с приходи за 70 милиона ми се струва прекалено фантасмагоричен нещо като "Властелинът на пръстените".В 300 всички лоши са от грозни по-грозни,а добрите,ах  добрите,те са с божествени тела.

image


Тагове:   новини,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813927
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094