Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2007 22:37 - Има ли организирана престъпност в МВР и прокуратурата
Автор: ssstto Категория: Новини   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2007 22:22


Само за два дни има 4 косвени доказателства за организирана престъпност в МВР и прокуратурата ,пет ако смятаме и  това,че Румен Петков още не е уволнен и окошарен
   
1.След пет години незаконно експлоатиране на кариерите край село Студена накрая   МОСВ, МРРБ, МВР, КНСБ и ОДП-Перник? можаха да измъдрят временното им затваряне.Зелен Алианс изненадващо за мен се проявиха добре.

2.Полицаите опазиха министрите от екотерористите които искаха да ги замерят със зелени яйца пълни с вируси на салмонелоза и антракс. Следващият път като искат среща с властимащите еколозите по-добре да носят за подарък яйца-бижута с щраусови размери,а като ги видят полицаите сами ще се сетят за какво става дума.И ще позволят да журналистите да говорят с щедрите дарители,а не като сега.  
   
3.Карлос Чакала като е идвал в България е имал прилежни ученици-липсват всякакви отпечатъци по пистолета, с който се е прострелял шефът на архива на Националната разузнавателна служба Божидар Дойчев,но заключенията на умните прокурорски глави е:самоубийство.
   
4.Арестуваха двама прокурори, друг хванаха пиян.
   


Тагове:   МВР,   организирана,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9821296
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094