Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2007 20:36 - Парламентът се откри и президентът призна Кунева за крадец
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 4306 Коментари: 12 Гласове:
0

Последна промяна: 11.01.2007 21:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Циркът се върна.Днес беше първото заседание на Народното събрание за годината и то  беше обявено за   тържествено,и   посветено на членството на страната ни в Европейският Съюз.Всички членове на Народното Събрание бяха налице и надървени за работа.
Президентът Първанов най-сетне призна това което не само аз си мисля за бившият главен отговорник по присъединяването към Евросъюза Меглена Кунева-че е крадец и некадърник с душа по-черна от на дявола или просто много корумпирана.Естествено каза го дипломатично и завоалирано,точните му думи бяха:Затварянето на 3-ти и 4-ти блок е най-големият компромис в преговорите с ЕС.
Аз изтървах Първанов,слушах заседанието от речта на Михаил Миков(БСП),но не чух нито веднъж до края на заседанието до 12 часа да се произнася името на Меглена Кунева.Между другото въпреки всички твърдения,тя все още не е комисар защото не се е заклела,това трябва да стане на 22-и януари.
Петър Стоянов благодареше наред даже и на Първанов,ако е споменал Меглена Кунева не съм чул.
От това което казаха лидерите на БСП,НДСВ и ДПС от трибуната разбрах,че са им потекли лигите за парите от еврофондовете. Иначе Миков,Анелия Мингова и Ахмед Доган нямаха какво смислено да кажат и оставиха слушателите в състояние на блажено мозъчно сътресение каквото можеше да си  докарваш на събрание на БКП преди 89-та.Ахмед Доган все още не може да говори добре български,речта му беше като скалъпена от учебник по дървена политическа философия,ама то на електората му няма нужда да се говори.
Иван Костов говори рядко смислено,Волен Сидеров също.Имам предвид интересно и разбираемо.Сидеров също призна Кунева за национален предател.
Акциза на ракията беше споменат защото домашната ракия е това е което ни прави българи,а не някакво си парламент,България и с цар е била и без цар,ама без ракия не,въпреки турското робство,а исляма забранява алкохола.



Гласувай:
0



1. анонимен - много стегнато е написано добре, ...
11.01.2007 20:49
много стегнато е написано добре, хумора е на глътки гроздова, на глътки сливова. а наздваве и да си платим тока на време(ако можем)
цитирай
2. анонимен - каква Кунева?
11.01.2007 20:59
не разбрах защо реши, че точно Кунева е виновна за затварянето на 3 и 4-ти блок??? До колкото си спомням "хубавото Наде" подписа договора, а не Кунева! За това и не си чул името на Кунева от устата на Първанов и сие
цитирай
3. ssstto - Защо Кунева
11.01.2007 21:13
защото беше министър по европейските въпроси и главен преговарящ на България с ЕС и мисля че носи най-голяма персонална вина че не е договорено да не бъдат затваряни реакторите.Ае можела да направи нещо въпреки всички договорки.Ама тя не си мръдна пръста да защити реакторите,а хвърляше усилия да ги затвори.
цитирай
4. анонимен - както казваш в един предишен пос...
11.01.2007 21:31
както казваш в един предишен постинг за Натура 2000"народа"щенамери каде дасе скрие след края на света а тя е част от този "народ" тях тока не ги касае "всичко плаща раята" а кой е раята?
цитирай
5. ssstto - неее
11.01.2007 21:39
писал съм,че "обществото" ще намери къде да се скатае когато настъпи краят на света,но "обществото" не са хората които могат да се срещнат докато се отива на работа с автобус,а онези дето отиват със служебни държавни коли на работа и вземат важните решения-министрите,депутатите,кметовете...Това е цитат от "Истината" на Тери Пратчет.Много се радвам,че някой си спомня,че съм писал за Натура 2000
цитирай
6. анонимен - неправилна интерпретация от мoя ...
11.01.2007 21:45
неправилна интерпретация от мoя страна но замисъка е същия
цитирай
7. анонимен - това бе един от малкото постинги не ...
11.01.2007 21:50
това бе един от малкото постинги не повлияни от вътрешната PR кампания срещу натурата от страна на държавнци и бизнесмени
цитирай
8. predatel - не смятам че е от безодговорност или ...
11.01.2007 21:57
не смятам че е от безодговорност или някакъв мързел просто целенасочено цялата ни политика водеше до затваряне пък и сега с тази си дейност е заслужила заплатата си при новите си господари както ивсички останали.
цитирай
9. анонимен - вече забравих ме че имах ме и още два ...
11.01.2007 21:59
вече забравих ме че имах ме и още два блока преди няколко години мълчанието е пълно скоро ще се спусне медиина мъгла и за 3 и 4 блок
цитирай
10. zorro998 - яко, бате
11.01.2007 23:30
няма ли ракийца от домашната да си го закачат членството на пирона в задния двор.

за реакторите са плакали хората и са слушали Вагнер, като на "Апокалипсис сега"

само, че не е много ясно дали не е станало натурална размяна от типа :

1. Давам ти членство в ЕС
2. Спирам ти два от 4 реактора.

!?

иначечленство в ЕС - заедно с Албания.

ха със здраве.
цитирай
11. анонимен - политиката на запада спрямо Бъл...
12.01.2007 14:43
политиката на запада спрямо България за поставянето и на колене по енергиинете въпроси датира още в началото на промените.

много преди затварянеето на първите ни 2 от общо 5 енерго блока България е първата и единствена държава която се отказва от добива си на уран който е печеливш и рентабилен икономически. Този факт е доста добре "забравен" от журналистите и управляващите. Известно е че себестойността на енергията пада значително от договаряното обогатяване на наш уран в Русия преди . А сега? Проучване на пазара че през тази година 40% от електроенергията ще бъде произведена от въглища. Опитите на псевдо природозащитни организации да докажат че има дотатачно наброй и качествени възобновими ресурси за производство на ел. енергия е лъжа - тук няма мито достатъчно вятър, нито вода и Черно море направо си е без прилив и отлив.Опита да се отхвъри качеството на блоковете "тъй като са руски" е смехотворен .Всеизвестно е че нашите блокове не са от типа на чернобилските а и грешката при аварията е от човешки фактор. Грешка от която не е застрахована нито една централа в света . Харесвам начина по който пишеш, така истината е по смилаема за дебелите глави:)
цитирай
12. анонимен - тоест 2 от 6 блока, грешка извинете
12.01.2007 14:45
тоест 2 от 6 блока, грешка извинете
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9819036
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094