Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2007 08:39 - Николай Бареков е агент на ДПС?
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1413 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 06.06.2007 15:42


Журналистът с болно въображение (според един от най-добре осведомените хора в държавата-шефа на Нац.сл.служба) Николай Бареков вместо да честити  първият разпит на Нихат Кабили да му пожелае скоро влизане в затвора  тази сутрин го удари на четки и търсене на знаци и следи от заговори.Двамата даже изпяха в хор името на тайната организация която  имала полза от от безмисленото викане на министъра на разпит-Държавна Сигурност.Според Бареков,Кабил ага и "24 часа" отстраняването на шефа на фонд земеделие Асен Друмев-човек на ДПС, заради сключени от него неизгодни договори за наеми, които са ощетили държавата,тоест всички българи с  над 1 милион лева е конспирация на Държавна Сигурност и БСП.За да може БСП да сложи свой човек на върха на фонд Земеделие  който до 2013  ще бъде затрупан с милиарди евро от Европа.В целият приятен лаф-муабет на министъра и журналиста за когото това беше аналитичен разговор се загуби причината за отстраняването на Асен Друмев-неизгодните договори които е сключил в полза на някои хора от ДПС,защо ги е сключил и има ли пръст ДПС и министъра в това.Изащо ДПС прави всичко възможно да превърне България в Анадола с масовото безобразно сечене на горите.
И защо ходи Кабил Ага в Битивито,да си вдига рейтинга с удобните въпроси на водещия ли...нищо ново,тая песен я знам от генерал-кметът.


Съдът отстрани Асен Друмев от поста заради сключени с неговия подпис неизгодни наеми, ощетили държавата с над 1 млн. лв. За офиси на Разплащателната агенция в провинцията фондът е наемал офиси, предплащайки наема за 10 години и е платил за 7 години напред на  зам.-шефа на областното ръководство на ДПС  в Разградска област Хамза Чакър.
Наемната цена за 1 кв. м е 7, 29 лв. с ДДС. Общата площ на сградата е 1 256 кв. м. Месечната наемна цена е 7 296 лв. с ДДС, каза Анжела Христова.
Това означава, че Министерството на земеделието ще спонсорира Хамза Чакър с 612 864 лв.
Името на Чакър е в няколко списъка на компаниите, които са получили пари от САПАРД.
Онзи ден се оказа, че Друмев, който е от квотата на ДПС, е успял буквално дни преди отстраняването си от поста да блокира програма САПАРД. Според регламентите на програмата при отсъствието му тя се поема от негов заместник. Друмев обаче си издейства решение на УС, според което това може да става само след негово изрично пълномощно, а преди да излезе в отпуск, той не даде това пълномощно. Така в продължение на два месеца около 500 проекта със субсидия от общо 202 млн. лв. останаха блокирани.    15.5.2007   Сега &др

Изводът-Николай Бареков е агент на ДПС?


Тагове:   ДПС,   николай,


Гласувай:
0



1. estrella - Казвала ли съм,
06.06.2007 11:20
че ми се повдига от тия?
цитирай
2. ssstto - Май
06.06.2007 11:24
да,1053 пъти
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813771
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094