Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2007 18:39 - И параноя за всички,даже и за Бойко Борисов
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 3061 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 11.06.2007 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изглежда всички блогери са пощурели по сатанинския президент Дж.У.Буш и се опитват да изкопаят от най-далечния ъгъл на интернет някоя интересна негова снимка.Най-добрият син на професор Вучков-Милен Цветков също се занимава с президентът на САЩ с най-нисък коефициент на интелегентност за всички времена.Аз обаче ще си блогна нещо важно свързано с Чаровният принц управляващ София.

Пускат през Щатите компромат за Борисов

СОФИЯ. Родните политически интриганти взеха българите за канарчета. Противниците на Бойко Борисов за втори път пуснаха компромат срещу кмета, ползвайки за пощенска кутия US тримесечника "Конгрешънъл куотърли" и неговия т.нар. коментатор Джеф Стейн. Часове преди американският президент Джордж Буш да кацне на летище София Стейн пусна партенката, че втората по големина банка у нас СИБанк била замесена в опити за пране на пари. Слухове за публикацията се носеха през цялата минала седмица. Оказа се, че изданието е скалъпило сценарий, който вкара в едно трезора на Цветелина Бориславова със Северна Корея и визитата на американския президент у нас. Овчаров и Костов са поръчали компромата срещу мен в "Конгрешънъл Куотърли", с цел да ударят най-силните ми страни. Всеки може да плати 50 000 долара и да поиска да излезе, каквото му харесва, заяви кметът Бойко Борисов вчера пред Нова тв. Вместо ДСБ да каже, че ще си вземе поука, тъй като изгуби толкова избори наред, и да намери начин за сътрудничество с ГЕРБ, Костов излиза и казва - в София с тази партия няма да се работи, натърти генералът и побърза да допълни, че Командира играе в политиката само за да облагодетелства БСП.
С посещението на Буш в България Стопанска и Инвестиционна банка, свързана с ръководството на страната, се опитва да опровергае, че е използвана за пране на фалшиви пари от Северна Корея", пише авторът Джеф Стейн. Това не е вярно. Това са абсолютни лъжи, отговори Цветелина Бориславова. В становище на банката се казва, че в трезора няма каквито и да било сметки на севернокорейски компании. Това е показала и вътрешна проверка на СИБанк. Това е вторият компромат срещу Бойко Борисов от същия източник. Първият бе преди няколко месеца, когато Стейн обвини столичния кмет във връзки с подземния свят със статия, изпъстрена с груби фактологични грешки.

Всъщност вчера генерал-кметът каза  на  Цветанка Ризова,че компромата е скалъпен от Татяна Дончева и Атанас Атанасов,не знам защо новинарските сайтове това не го споменават. И за да не изглежда като пълен въздух под налягане бившият главен секретар на МВР имаше и доказателство за общите им действия.Доказателството било,че те двамата винаги ходели заедно в Народното събрание:) Да ти имам доказатествата батеееее.Пък после аз съм имал параноя,че срещу Р.Овч. има компроматна война.

Честита параноя на бате Бойко и да не забравя да провери дали тия двамата не го причакват зад вратата или в гардероба с касапски нож.


Вестник Стандарт направи много ясен десноцентриски завой към къщичката на ГЕРБ с тая статия.А ето какво пише вестник Сега.


Тагове:   Даже,


Гласувай:
0



1. mapplethorpecala - съвсем няма да се учудя, че СИБан...
12.06.2007 06:26
съвсем няма да се учудя,че СИБанката върти на ким чан ир доларите.

още през 1989 във виена се знаеше кои са петте банки на ким ир сен.
едната от тх беше точно на 2 метра от севрно корейския ресторант в града!

през 1996 имаше изложба в СУ "Св.Кл.Охридский"на книги и на някакви боядисани

платове.
на най-голям интерес се радваше книгата посветена на Чукхче,която се предлагаше в

зелена твърда корица.на руски език..яко се търгуваше тази книга.

в централното фоайе на алма матер или алма мартир
приемаше не за първи път хора от народа на великия и любимия вожд..те напуснаха

завинаги през 1989..
попитах жената ,която беше в залата дали случйноще продулжава да обича великия вож

ако сложи на едно място -идеите чукхче и банката на ким ирсен във виена?
-это провукация-вражеская империалистическая пропаганда..
към нас се приближи ченгето на изложбата ,което по този начин ,чрез изложба на която се

продава книгата на ким ир сен следи за атмосферата сред студентите в бивпия съветски

блок..после ще пише докладни как българските студенти са изпаднали във някаква

либерална еуфория и са преидеологизирани към друг център и че те не трябва да искат

нищо от жан виденов,защото подаръка му може да се окаже троянски кон

този мъж с черен костюм нещо й заповяда.тя започна да гледа надолу и така замлъкна,а онзи пак се дръпна 2 метра зад нея,а преди това беше на около 5,6.
... придоби типична азиатска восъчност и непроницаемост.
искаха да ми покажат ,че са гневни.
така те защитаваха честа на идеите чухче.
wax museum...

по същия начин сега реагира кмета.

ако някой иска да проверява за далавери нека да разтършува как стоят нещата около имот на ул.славянска .исландия!

но текста в блога е за параноята,а според мен става дума за доста по-други състояния!
1.думата която имат в английския -овърреактинг

такива неща не се коментират на такова махленско ниво.
снощи са ви изчезнали тасовете на колелетата на колата пред блока :

не са..ха-ха-хо.
де да бяха...инак аз знам,кой може да е , знам кой е..насо и танче ,те пият докъсно и нямат пари след 23ч да си допиват.
но човека си е такъв...
той си е военен и реагира по казерменому в цивилно време..писна ми от този пожарникар,
той дори от социалистите е по-неуместен
да се каже,че е превърнал страната и софия в едно казармено място ще е тъпо ,защото то винаги вече от 1944 е такова.казармен беше и друаря 'духът е кост.'
в същото време ако кажа,че го е превърнал в нещо ще е нелепо..той няма потенциала да превръща..просто използва едни дадености и показва само тях..

2.отвращава ме отношението към свободата на словото.
ако е безумно не го коментирай ,а той веднага изтъпанил текст,как ЦРУ си било печатало фалшивите банкноти не ги били печатали в пхенян.
сега разбирате ли колко е нелепо..
склонността да се оневени едно безумно правителство ,това на северна корея само и само за да се отвърне на удара.
този е готов да преначертае са 2 часа нова геополитическа карта,да премести пхенян някъде в тексас,където във някакава ферма свързана вероятно и най-вече с буш се печат милионите на ЦРУ.за операции.сега нали се сещате ,какво е това.

цру си е напечатало пари не само да плати за статията с/у борисов,ами то си ги е напечатало пуснало ги е за да обвини Cев.корея ,HO с тоBA CE е целяло да се затъмни инак ненакърнимия образ на десния генерал.
толкова е чист той,а онези срещу него са така мръсни!

да не говорим,че отношението към свободното слово като нещо,което може да бъде купено е направо мизерна..но какво да се направи,този човек е такъв!

преди се чудех,защо като заговори той всичко почва да ми изглежда страшно равно..във всяко него появяване в бтв съм забелязвал как артикулира с особена изравненост,това,че ще счупи зъбките на някой,къде в колко по какви чехли и по какви налъми е пил каква ракия от каква бутилка и след това започват еднимена на едни служби от мвр във село "кокоши трън",където шефа му е приятел и му се обадил оня ден и му казал:
-бойко...борисов...
и се отиде малко във ФБР интерпол,после така ,с една лекота се въвежда,защото се въвежда телесно,а не риторически,че да пази дистанция от нещата които и за които се говори!
по същия начин аз не съм чул от него една политико-социална максима,неговия политически идеал или органон,вместо това той говори не за проблемите в партии и идеологиите им,кризите и несъответствията между реалност и тези на онези партии ,а говори дирекно за телата:
-оня ден питах г-н президента,за господин станишев.
не ги знам какво ще правят петър стоянов и надежда...той на мен дядо ми е бил ...аз съм десен ,та не знам дали иван костов ,с когото пооня ден се видях и му казах ....

и го слушам и вместо език виждам как си е сложил по тези места,тропи самото свое тяло,до други тела,които той няма проблем с тях,щото винаги е достатъчно да са му на една ръка разстояние..ще има лабут...

но сега ми стана ясно:

за него словото не е слово,то не може да е свободно ако на негово място няма тяло..и това тяло -слово може да е свободно само ако му се позволи.
цитирай
2. nio - Гледам че си си "завъдил&q...
12.06.2007 08:46
Гледам че си си "завъдил" спамери.Не знам Raid дали ги мори:-)
цитирай
3. mapplethorpecala - според каноните на истинското и...
12.06.2007 11:30
според каноните на истинското изтребване
се търси причината на самото размножаване,
да се повреди самото размножаване .за това се пускат вредители срещу тъпанарските вредители! .
а за размножаването на глупаците с маркуч толкова дълъг маркуч няма открит няма открит

цитирай
4. анонимен - сервитьора
12.06.2007 13:22
Бе тя Сибанк не беше ли преди на Славчо Христов (ако си спомняте кой беше той) и как така с падането на Костов премина цялата в ръцете на ББ (пардон - на любимото му същество) ?
Смешно въпросче, нали?
За някои с повишена трудност...
цитирай
5. viovioi - ~~
12.06.2007 16:39
Може и да излезе добър играч ББ.За параноята е вярно и тая диагноза му е стара, сигурно още от времето на УБО когато е работил като бодигард.Но това е едно забележително ударно издигане.От обикновен бодигард в политически фактор.Даааа,не САЩ, а България е страна на неограничените възможности.Някой може ли да даде аналогичен пример за"израстване" в съвременна Европа, изключая Лех.
цитирай
6. ssstto - Преди две години
12.06.2007 19:35
колата на тогавашният главен секретар беше неуспешно торпилирана от една шкода.ББ имаше комоцио и може нещо да се е разместило в мозъка му.
цитирай
7. анонимен - DALI E STANALO TAKA NAISTINA!
12.06.2007 23:06
DALI E STANALO TAKA NAISTINA!
цитирай
8. ssstto - Славчо Христов
12.06.2007 23:24
Славчо Христов вече няма да бъде шеф на надзорния съвет на СИБанк, съобщиха от банката. Христов, на чийто ресторант "Олимп" бе наречен приятелският кръг на експремиера Костов, остава акционер и член на надзора на банката.09.11.2005 г.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9815145
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094