Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2007 21:54 - Няколко прости правила за повишаване на производителността при провеждане на тв-дебат за кмет на София
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 1898 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 13.10.2007 19:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Воден от най-добронамерени подбуди и от заръката на Първия Конгрес на работодателите,че новата ключова дума  е ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ще нахвърлям няколко прости правила за повишаване на производителността и оттам на крайния продукт при провеждането на телевизионни дебати за кмет на София.Белким някой от Битивиту ми прочете блога и не заложи на формула чийто краен резултат ще бъде безмозъчно блещене в телевизора от електората до пълно изпростяване.И злобни въпросчета в провинцията Там в София всички ли сте такива? Както днес когато Коритаров,Бойко и Заимов упражняваха Занаята.

1.Водещия не бива да е облечен като прошляк.Небрежно без вратовръзка може,но по карирана ризка и без сако-не.

2.Не бива точно преди да се появят в ефир да се позволява на кандидатите за кметове да си оправят възела на вратовръзката.

3.Участниците в  спора не бива да  седят.Освен,че някои кандидати за поста кмет като седнат всеки разбира значението на глагола разплувам се...

...4.в седнало положение се стимулира инстинкта на  всеки политик  с дясното полукълбо на мозъка да спи и да си почива,а с лявото да  да дрънка до безкрай глупости на търкалета.Което е Занаята на всеки политик.Водещият също не бива да спи. Най-елементарния признак,че един политик  е оставен да говори на автопилот е,че е стигнал до  Така,че .Така,че на другия дебат...много моля кратко и ясно.

5.Въпросите са най-важното.Да са конкретни и ясни,а не 90% от зрителите да си викат-не знам кво значи това,но чакай да видим какво ще отговорят ония дето се пишат за много умни.

6.Проблемите на един град не са само управляващите и тяхното място в структурата на Софийска община която се описва на 24 страници. Проблемите са защо и докога кучетата ще се кастрират на килограм, и изобщо какво мислиш господинчо кандидат за кмет по тоя и хиляди други въпроси.

7.Дебатът трябва да бъде видян от възможно най-много хора. Най- доброто време за излъчване на дебат е 20,00,а не 8 сутринта когато повечето софиянци работят.Или поне успешно симулират.

Може би някой в Нова телевизия си е казал,че не им трябват избори по американски.Там в САЩ кандидатите за кандидат за президент от Демократическата партия на един дебат стояха прави и отговаряха на въпроси изпратени като клипове от youtube.Не на дървенофилософски  въпроси лично измислени от водещия Коритаров.



Тагове:   кмет,   дебат,


Гласувай:
0



1. estrella - Май
10.10.2007 22:16
този добре рекламиран дебат се превърна в Голямото разочарование...
цитирай
2. ssstto - Даже
10.10.2007 22:19
Коритаров си го призна;)Да видим Бареков какво ще измисли.
цитирай
3. estrella - Бареков
10.10.2007 23:34
ще покаже само Бойко в ефир, другите кандидати ще са зад параван, с променени гласове.
цитирай
4. анонимен - Ей как ми е писнало от тия! ht...
11.10.2007 08:36
Ей как ми е писнало от тия!

http://www.need.bg/r.php?i=32099
цитирай
5. viovioi - да тази сутрин Коритаров призна че дебата
11.10.2007 10:01
не е бил на ниво, защото Борисов е задавал въпроси ,а Заимов е отговарял. И той не е успял да овладее положението. В студиото беше поканил Сашо Диков, който се разпсува и аз останах напълно разочарована.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9814508
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094