Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2008 21:35 - Некомпетентната ни журналистика се прехласваше, че Дания е най-щастливата страна, но не спомена, че България е до Ирак в изследването
Автор: ssstto Категория: Политика   
Прочетен: 2415 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 05.07.2008 14:31


Ексклузивно колкото порното на Галя Литова и защо македонците не щат да са българи!!!

Ето още един пример колко шибана и некомпетентна е журналистиката в България, която се състои само от провинциални вещици и селяни замъкнали кльощавите си задници в София за да не умрат от глад, както разкри кмета на столицата, и където последната работа която са си намерили е журналист.

Докато българските журналя  ближат снимката на Бойко Борисов на мониторите си и копипействат по сайтовете  класацията за най-щастлива страна те допринесоха за повишаване на нивото на нещастност у българите необявявайки къде се намира България в класацията и лъжейки за броя на проучваните страни. Нищо чудно, че македонците не щат вече да са българи.

Въпреки че България не е окупирана от стотици хиляди чужди войници, няма Ал-Кайда и всекидневни терористични взривове, не страда от липса на безнин, електричество и вода, няма и побъркани свещеници с армия побеснели от глад въоръжени последователи, страната ни няма опасност да се разпадне на две-три части и не е повечето пустиня, нашата държава  е рамо до рамо с Ирак защото С2, СС, ББ и НС са напълно достатъчни.  

http://www.ns.umich.edu/htdocs/releases/story.php?id=6629
http://umich.edu/news/happy_08/HappyChart.jpg

image 
И така, тази информация ви направи по-информирани, но вероятно и по-нещастни!

 



Гласувай:
0



1. noir - ~ N ~
01.07.2008 22:56
Това е щото в България има много пенсионери. Виж жълтите страни, където населението е яко младежи, дали са нещастни - Тайланд, Китай, Хонк Конг? ;) За Южна Америка и медикаментите там няма да говоря, може пък да не са свързани с изследването.
цитирай
2. ssstto - И пенсионерите си падат и
01.07.2008 23:08
по цял ден търсят да тракнат някоя бабичка ;) Желая им успех ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ssstto
Категория: Политика
Прочетен: 9813022
Постинги: 1481
Коментари: 5889
Гласове: 7094